250

Анонимен

преди 1 месец

И ние се възмущаваме, че по времето на Асен Василев за 9 дни изчезнаха 9 милиарда. Не е ли порочно да открадне Асен кодовете от Мортен Лунд и да ги продаде на китайското правителство?

249

АСЕН Е ОТ ГЕРБ..!!

преди 1 месец

НА ФОТОТО..... - ФОТО С ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ....... КОЛКО МАНГИЗИ ЛИ Е ВЗЕЛ..?

248

Прав е

преди 1 месец

Прав е Кокорчо защо да дава на дъртофелниците, коитои без това ще си заминат! По - добре да дадем помощи за украинските войски...които и без това ще си заминат..ъъъ абе по добре да си ги задържи за пенсия! Те островите не са евтини...

247

?!?

преди 1 месец

Такава богата държава станахме след и според управлението на Радевите мекерета Кирил и Асен. Кво се опъва опуленият любимец на Спецове някакви 75 лева за най бедните пенсионери. Ще ви кажа : Не е лошо, но не им носи на Киро и Асен политическа изгода. За това реве тоя и за това няма да даде на бедните ни родители малко достойнство. Срамно е , ама тия са такива

246

Анонимен

преди 1 месец

Първо, трябваше да стабилизират държавата, а не да я хвърлят в хаос с обиди и закани срещу ГЕРБ. Реални реформи в праводлсъдието и службите, а не срамен пазарлък за постове и пари. След това помощ за бизнеса, привличане на инвестиции, нови работни места, намаление на инфлацията, регулиране на данъците спрямо доходите. Тогава ще има пари за социалната сфера.

245

Анонимен

преди 1 месец

Предизборно, всеки обещава. Особено ПП,ДБ които са в състояние на свободен пад. Трябват им много големи лъжи. Нека първо да кажат, защо увеличиха своите заплати до 5 цифрено число? Терзиев дс принца, номиниран от ПП,ДБ, ще получава близо 10 000 лв?! Общинарите му по 6000 до 8000лв?! Депутатите, с комисионните и екстрите, също гонят 10 000. Толкова е и майчинството на Лена от парапета.

244

анонимен

преди 1 месец

Според някои това е гнусен популизъм. В Гърция 2 пъти в годината дават добавки на пенсионерите. Моля не политизирайте всичко!

243

Анонимен

преди 1 месец

И откъде ще вземе тези пари? Пак иска да хвърля пари от вертолета, та всички да ги плащаме двойно по-скъпо. От едно място, на друго, фокус-мокус.

242

Анонимен

преди 1 месец

Новата сглобка ГЕРБ-ДПС ще ви разкаже играта.

241

Пенсия

преди 1 месец

ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ, НО СЕ ОТКАЗАХ. ТОВА Е ДИВ ПОПУЛИЗЪМ, ОТВРАТИТЕЛНА ДИСКРИМИНАЦИЯ КЪМ ТИЯ С 2 ЛВ В ПОВЕЧЕ! НЕ СЪМ КРИЛ ДОХОДИ!

240

Анонимен

преди 1 месец

Колко акъл трябва да имаш,за да се примиряваш на ниска пенсия,а да се радваш на трохи два пъти в годината?

239

Анонимен

преди 1 месец

С какво съм по- богат от тия с до 526лв като вземам 527.07 ст????????

238

Анонимен

преди 1 месец

Минималната пенсия е вид ежемесечна помощ за пенсионерите, които са укривали доходи докато са работили и са се осигирявали на минимума. ГТрябва ли да им се дават още помощи....

237

Анонимен

преди 1 месец

Крадците от герб,които 12 години държаха пенсионерите на къса каишка,сега предизборно щели да им хвърлят дребни за 2 кила месо.Ще мине Великден и мат'ряла ще се усети,че пак е прецакан,както години наред.Еййй,п..Ст народ-слаба държава.

236

Анонимен

преди 1 месец

ТОВА ВМЕСТО КЕБАПЧЕТА ЛИ Е?

235

Анонимен

преди 1 месец

Сега имаме 2 милиона пенсионери и 3,2 милиона осигуряващи се за пенсия, т.е. 3,2 души хранят 2 пенсионери, което е недостатъчно.

234

УРАВНИЛОВКАТА

преди 1 месец

ФАЛИРА СОЦИАЛИЗМА, А СЕГА И КАПИТАЛИЗМА

233

Анонимен

преди 1 месец

Видя се,че Асенчо мигранта,който даже няма право да гласува мрази пенсионерите.На Коледа беше същото и вместо да дадат на тях пратиха на укрите.Как се чувстват пенсионерите като знаят,че плащат за чужда война?На митингиите не бяха особено активни...явно им е кеф с техни пари да се купуват оръжия вместо да преговарят.

232

Анонимен

преди 1 месец

Поне марихуаната да е достъпна. Старците с радост ще се друсат, вместо да пият хапчета, дето не им помагат.

231

Анонимен

преди 1 месец

Коалицията ГЕРБ-ДПС работи. Спете спокойно деца