65

НЯКОЙ

преди 2 месеца

Както е тръгнало май ще трябва пак да ни освобождават, този път от тези дето искат да ни демократизират. Интересно какъв закон имат САЩ за Черно море като те нямат излаз на това море?

64

Един там

преди 2 месеца

Не ми се мисли какво ще се случи с краварите на Българска земя ако ни вкарат във война с Русия..

63

Анонимен

преди 2 месеца

Ми те хората измират, понеже няма инвестиция в здравеопазването, той за въоръжаване търси инвестиции... и кого ще въоръжаваш? Ман,г,Ал,чета,та дето просят по улиците ли?

62

Рюхо

преди 2 месеца

Така си е. Също това въоръжение трябва да се поръча от САЩ, на тройна цена и без гаранции кога ще пристигне...

61

Анонимен

преди 2 месеца

Каква инвестиция във въоръжаване бе мал о умни ци. Във Украйна се инвестира над трилион долара. И какъв е резултата???? О О . 300 години Украинците ще плащат на "Приятелите" си. Дето инвестираха в оръжие.

60

Анонимен

преди 2 месеца

няма никаква система за сигурност, само гледат кого да хвърлят след Украйна срещу 0рките... оставим ли се да ни въвлекат, нищо добро не ни чака!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя да се отзове. Който е от Кравард да се маха. Няма място в управлението.

58

Анонимен

преди 2 месеца

До истина 55 - кога ще сшрат ли? Тази година, като почнат по Божия воля бедствията с пожари и наводнения и собствените им грижи станат достатъчно. Предстои да видиш (видим).

57

Безимен.

преди 2 месеца

тоя посланик пак не разбрах каква му е работата да е Български посланик на България във САЩ.Или да е американски посланик в САЩ за България????Има едни такива изказвания все едно е назначен да защитава Американските интереси а не Българските!

56

Анонимен

преди 2 месеца

Натегача Панайотов - България е цъфнала, вързала и само инвестиции във въоръжаване и липсва. След това следва нирвана може би? Само дето ако ще да въоръжат всеки можещ да ходи самостоятелно, само един удар от Русия ще размаже всички. И най-добре е в такава ситуация да си седим на Д-то и да не се бъркаме между шамарите на великите сили.

55

истина

преди 2 месеца

Къде са САЩ, къде е Черно море. Кога ще спрат да се бъркат навсякъде по света?

54

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да станете като Мариопул бе. Само ще ви изпогърмят като пъдпъдъци. За земята ви имаме други планове

53

ДЯДО

преди 2 месеца

Иване идвай;че се не трае повече!!!

52

мак

преди 2 месеца

сащ да направят стратегия за себе си, имат бая ппроблеми, всекидневни стрелби, мигранти, а не да гледат в чужда паница, да кроят планове, как да завладеят това онова или да обвържат чужди икономики с тяхна.

51

С такива

преди 2 месеца

приятели врагове НЕ НИ трябват!!!ДА НЕ БЪДЕ-В ИМеТО НА ИИСУС!!!

50

Анонимен

преди 2 месеца

само да не станем като Мариопул..всичко изгорено.

49

ъ

преди 2 месеца

САЩ къде имат излаз на Черно море, че да правят стратегии? Или след като омацаха памперсите, сега гледат да набутат отпред абдали като нас и румънците?

48

Анонимен

преди 2 месеца

Целта на сащ е да ни затрият окончателно като ни натикят за Украйна2. Мислете бе, хора, кой НАРОЧНО предизвика тази война, кой има реална полза от това? В сащ военната промишленост цъфти, живеят като царчета, но им е нужно още, защото имат над трилиони дългове към световната банка, тоест, живеят на кредит и им е нужен постоянен свеж ресурс от някъде другаде! Бог да ни е на помощ!

47

Анонимен

преди 2 месеца

Бог да ни е на помощ!!! От демоНкрацията на сащ спасение няма! Само Бог може да ни спаси!

46

Анонимен

преди 2 месеца

Американците са ви теглили чертата още 90та година. Бедни и незначителни сте. И да ви затрият на нула, щетата за света ще е нулева. Дори може да се очаква положителен ефект по отношение на въглеродните емисии