18

Коки

преди 5 месеца

Вън от властта на тези тотални некадърници! С всяко ново тяхно решение, се забърква все по-голяма каша!

17

ПРОМЯНАТА 2020..

преди 5 месеца

РАШКОВ И КОРНЕЛИЯ, С ПОМОЩТА НА КИРО И АСЕН ЛИ Е ПРОМЯНАТА ВИ...?????????ИЛИ КОСТАДИНОВ И СЛАВЧУ, С ПОМОЩТА НА ПУТИН...??????????.......... ТОВА ЛИ ВИ Е ПРОМЯНАТА, БРЕ АБДАЛИ...??

16

Главчев Главчев

преди 5 месеца

Ами ако Главчев е прикрива пране на пари на ПП ГЕРБ, а сега става политик какво правиме, сигурно ви прави впечатление, че от Държавен Одит никога никой не са хваща ли в нарушение в най корумпираната и бедна Държава!

15

Република 8 джуджета

преди 5 месеца

Тук е така.

14

122

преди 5 месеца

Поредната нескопосана поправка. Медиите не знаят законите, а преписват от пресцентровете. Всички висши държавни длъжности, пък и нисши имат забрана да заемат каквато и да е друга длъжност или правоотношение, изключение е преподавателската дейност. Та "умниците" насътвориха нов гаф. Премахнаха именно това ограничение. Ама то не касае само премиерския пост, а всичко. Сега управителя на БНБ иСметната палата може да си е такъв е да си участва управител в разни дружества и да ги облагодетелства.

13

Анонимен

преди 5 месеца

През 2023 година 166 депутати от ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ внесена в парламента тези промени в конституцията и после депутатите на същите ги гласуваха. Христо Иванов беше един от тези 166 "законотворци".

12

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Както си беше до 1989 г. закони от 1950 г. и чл. 1 имаше стабилнос. С тая демокрация и реформи и преходи и промени ПП ГЕРБ СДС затриха България.

11

Анонимен

преди 5 месеца

В тази правна комисия са събрани титаните на юридическото съсловие. Разбира се най-видна роля и основна движеща част имат Делян Пеевски и Надежда Йорданова

10

Анонимен

преди 5 месеца

Мафията реши не депутатите!

9

Анонимен

преди 5 месеца

народа бос, гладен и озверипял, кви са тез глупости бе ???

8

Анонимен

преди 5 месеца

Толкова честите промени в законите са лош знак към инвеститори и бизнес и създават несигурност. Никой не влага пари в държави променящи законодателството си от днес за утре

7

Свирепа Диктатура

преди 5 месеца

Шеф на Сметната палата става Премиер(Политик) , Главният Прокурор прави Политическа партия, това прилича вече на Мафиотска Трилър!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Конкурс с най-малко 1000 човека за кандидати и се явяват на 10 испита а не както сега или дупетат или от 2-3 човека само без никакъв конкурс.

5

Янчо Сандански

преди 5 месеца

Който угажда на Христо Иванов...стига до това положение, човекът не може да две маггаарета слама да раздели, вие му давате да бърника по конституцията, той е като оня доктор, при който отивате за стомах, а ви ампутира краката.

4

Анонимен

преди 5 месеца

След което Главчев ще се самоодитира. Велико.....

3

Пак нечетете

преди 5 месеца

Аятоласите решиха за Главчев не депутатите!В свирепа Диктатура живеете!

2

Ром с

преди 5 месеца

100% със съгласен с Нинова.Тези сътвориха една голяма глупост от ПП-ДП И герб-сдс и вечните подлизурковци от ДПС .."ТЕ срещу вятхра не пикаят никога .." винаги са силните на деня.. и това ако НС ,ТО ТРЯБВА ДА ...

1

Анонимен

преди 5 месеца

Ами ако е бил безработен :)))