79

Не може да бъде

преди 2 месеца

До Христо Христов Чиповете са от пералните от Бахмут (или как му беше там името).

78

Анонимен

преди 2 месеца

Какво стана със свръхоръжията Кинжал и Циркон, свърши им нафтата ли?

77

Анонимен

преди 2 месеца

А в Саудитска Арабия как ги убиват жените? ЕС как посреща Саудитска Арабия?

76

Анонимен

преди 2 месеца

Новата Световна финансова криза ще започне от Франция.

75

Бай Ристо мотористо

преди 2 месеца

Талибаните приеха закон да убиват жените си с камъни и по този повод путин ги посрещна с почести. Родните друзя също искат да се сродяваме с тях.

74

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ са колонизатори, но не са заграбили и 1 метър чужда територия! А тия дето директно анексират чужди земи, те какви са? Явно са нивото на Франция, ама там било преди 2 века!И познания не се черпят от Интернет!

73

Анонимен

преди 2 месеца

Западът е изправен пред допълнителни разходи, за да поддържа жизнеспособността на киевския нацистки режим под формата на доставки на електроенергия и източници на автономно енергоснабдяване. Въпреки това, автономните източници едва ли ще са достатъчни, за да заредят пълния капацитет на украинската военна индустрия. Автономните източници изискват гориво, тоест ще има повишено потребление. Всичко това се отразява на устойчивостта на отбраната на ВСУ в условията на ограничени доставки на оръжие и боеприпаси от чужбина.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Без електричество всеки голям град преживява комунален колапс за няколко дни. Канализацията, водоснабдяването и газоснабдяването също означават електричество, а ако няма електричество, не можете да оцелеете в града по санитарни причини. Съответно започва изселването на цивилни от градовете. И това помага да се сведат до минимум цивилните жертви.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Украински източници пишат: "Поради прекъсванията/недостига на електричество започнаха прекъсвания на доставките. Логистиката е нарушена навсякъде, особено в армията. Стана по-трудно да се транспортират оръжия, хранителни запаси, гориво и компоненти. Възстановяването на оборудването в децентрализираните ремонтни центрове също се забави. Ако ударите в енергетиката продължат, фронтът ще го усети силно. Най-вероятно ще се срине".

70

Анонимен

преди 2 месеца

"Дойде времето Франция да свали коляното от врата ни и да сложи край на това несправедливо потисничество", каза новият президент на Сенегал Басиру Диомайе Файе.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Украинец, насила отведен във военната служба, взе оръжието на полицая и се застреля. Мъжът успял да грабне автомат от придружаващия го полицай и да стреля в главата си. Той е починал на място от раната си.

68

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 69 Главата ти е пълна с шаблони мойто момче. Нещата се променят, а ти си закърнял. Това, което си написал еднакво може да важи и за САЩ и за Русия и за ЕU и за Франция с техния мини Наполеончо... Направи справка в Интернет и ще видиш, че САЩ са правели грабителски войни средно на всеки две години от както са създадени до сега.

67

Анонимен

преди 2 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

66

Анонимен

преди 2 месеца

Като имат всичко и живеят в охолство, защо все войни правят и ламтят за чужди земи? Те земя за 10 пъти повече население имат, ама друго си е да краднеш,а? Бандита си е бандит по природа!И всеки им е виновен, ама не и те!

65

Анонимен

преди 2 месеца

До НАТО Абе смеешник, къде четеш тези хуморески бе?!? Вземи една лека кола и я пусни на земята от два километра височина. Каквото ще остане от нея "без повреда" толкова и без повреда може да е паднала "свалената" ракета. Освен това НЯМА СВАЛЕН ЦИРКОН, НЯМА СВАЛЕН КИНЖАЛ, всички подобни писания бяха ясно опровергани от Пентагона. Иначе, ако продължаваш да се храниш с кал от "информационните" източници на Украйна, ще четеш че са изкопали Черно море, и бабичка мятала буркани, свалила ракети.

64

Мухаха

преди 2 месеца

Айде стига с тия древни опорки как "всички " бягали в САЩ. Ахахахаха. Те цифрите и фактите говорят : Миналата година в САЩ са пристигнали 2.7 Милиона мигранти. 75% от средна и южна Африка и 25% от Латинска Америка. Мексико Никарагуа Колумбия. Все неграмотни и бедни хорица без професия и трудове навици. Доживотни потребители на социалните помощи. А пристигналите по програмите за " skilled workers" за поредна година бележат спад . ЕТО КОЙ БЯГАТ В САЩ... Обновете си опорките . Не пишете Гл0п0сти

63

Анонимен

преди 2 месеца

До Боби Вече не са две, направиха още четири.

62

НАТО

преди 2 месеца

ДВЕ РАКЕТИ ЦИРКОН СА СВАЛЕНИ НАД КИЕВ ОТ ПЕЙТРИЪТ БЕЗ ДА БЪДАТ ПОВРЕДЕНИ БОЙНИТЕ ИМ ГЛАВИ-ЯСНО Е,ЧЕ И ДРУГИ ВПК ЩЕ ПРОИЗВЕДАТ ПОДОБНО ОРЪЖИЕ.НЯКОЙ В КРЕМЪЛ СИГУРНО РЕВЕ КАТО МАГАРЕ

61

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 61 Гладът беше следствие. Проблемът им беше в двамата овена, които с нищо друго не се занимаваха освен да си блъскат рогата. Как така нямаха какво да ядат тогава, а сега са износител номер 1 на храни? Просто въпрос на управление и кадри на нужните места. Щом едно държавно управление го слага чужда държава, за да и служи на нейните интереси, там всичко загнива. И Горбачов и Елцин бяха пешки на САЩ, също като сглобените и резултатите са видни.

60

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 57 РФ има две ОФШОРНИ зони(Петербург и Владивосток) като тези зони не дават информация на западни служби информация без да е минала заявка и разрешение от руския съд. Свободни зони и зони с изпреварващо развитие има колкото си искаш включително по средата на Сибир. И без това руските данъци не са толкова големи а в тези зони огромна част от бюрокращината не работи Фирмите и стартъпите се развиват прекрасно.