145

Анонимен

преди 2 месеца

До 144. Да бе, нищо креативно ама за това сега западната бойна техника губи по всички показатели. И запада краде ама краде направо умове че си няма свои. Русия и Китай крадат само технологии и си ги доразвиват.

144

Zoro

преди 2 месеца

Освобождението ни от американското евpoгейсkо робство може да стане единствено чрез всенародно антифашистко въстание. Всеки българин трябва да поеме курс на въоръжена борба срещу мракобесната нацистка хунта, назначена от американските колонизатори да пие кръвта на Майка България!

143

Анонимен

преди 2 месеца

До citoyen - на 35 години и си путинофил? Значи - един от онея 8% маргинализирани копейкаджии на Коце? Със здраве! Определено далеч си стигнал!

142

Анонимен

преди 2 месеца

Божурище, Безмер Путкумер

141

Анонимен

преди 2 месеца

Българските пенсионирани *** анари няма какво да упражняват те са просто един обслужващ персонал си-д-и-0-ти

140

Анонимен

преди 2 месеца

НЕБЕТО РОДНО КАТ КОПРИНА,А НАГЪЛ ЯНКИ ГО О С И Р А!!!...

139

citoyen

преди 2 месеца

До Анонимен"А от друга страна какво да очаква човек от пенсионер-реваншисти"A не знам :D - живи здрави имам още тридесетина години преди да разбера какво се очаква от пенсионерите. Ти му мисли, че ми звучиш по-вехт. Айде - със здраве!

138

Анонимен

преди 2 месеца

До citoyen - епа естествено е победа! За вас копейкаджийте всеки кръволок потопил до лакти ръце в кръвта на народа си е победител! Кеф ти Путин дето вече има на съвестта над милион руски и украински момчета, кеф ти Асад който избива собственото си население /напоследък го правят от негово име руснаците/. А от друга страна какво да очаква човек от пенсионер-реваншисти потънали в мечти да "хранят прасетата в Белене с хора"? Дори и вашите внуци се отвращават от вас!

137

Анонимен

преди 2 месеца

До БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ - ти, разбира се не си много с всичкия си! Я прочети какво написа? Дали при така наречения "горещ конфликт" въобще ще се стигне до кацане на бомбардировач тук? Не виждам такива притеснения да имат нито гърци, нито турци, нито румънци. Затова пък, те вървят напред. Вие си живеете със "страховете" и мечтите да се гушнете пак с алкохолизираните ватHици. Питайте после пак защо вечно сме опашкари? Защото тея дето ви управляват "отразяват" вашите очаквания - за да ги избирате!

136

Ту-160М на Карибите?

преди 2 месеца

Чудя се как ще реагират САЩ ако руски бомбандировач Ту-160М започне да прави учения някъде в Карибския басейн например? И се радвам на търпението на Русия.

135

citoyen

преди 2 месеца

До Анонимен"хеле па Асад направо "победи"!"Eпа не е като да са му превзели държавата за седмица, както се случи с к*ките на САЩ в Афганистан. "Подвиг" достоен за учебниците по военно дело :DИ да победа е, като САЩ си бият камшика от там, щото това ще стане рано или късно - там нема guts за дълги войни, ще си вземе и останалата част от държавата :)

134

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 2 месеца

Все по видимо става, че България се превръща в окупирана страна. Изобщо способна ли е армията ни да си възстанови с военни средства контрола над т.нар. НЕбази на САЩ у нас? Разбирате, надявам се, че при горещ конфлинкт на НАТО с Русия, веднага щом в наша база се приземи подобен американско бомбандировач, вероятно ще последва ядрен удар. Ударът може и да е превантивен.

133

До 132

преди 2 месеца

До 132 . И всичко , цяла България им принадлежеше !!!!!!!!!!

132

ДО130

преди 2 месеца

До 130Дано ! Аз съм доволен !

131

Анонимен

преди 2 месеца

Когато руснаците ни охраняваха, тук нямаше техни бази, нямаше техни войници, но имаше техни оръжия, срещу които никой не би се осмелил да тръгне. Сега какво имаме?

130

ДО 124

преди 2 месеца

До КуКлус 124 ! Само че след горещото одобрение и настояване на Сталин . НЕ ЗАБРАВЯЙ ! ! !

129

Анонимен

преди 2 месеца

Военните бази на САЩ досега бяха 3, а отскоро вече са 4. Ние любезно предоставяме и Кабиле, така че Безмер-Кабиле да стане един комплекс. Според нашите евроатлантици от тези бази България има цели 3 ползи: военна, политическа и икономическа(последната защото сме им продавали български яйца и краставици да се прехранват) ...

128

Анонимен

преди 2 месеца

Защо им е на янките да тренират бомбандиране на българска авиобаза?

127

Анонимен

преди 2 месеца

Долу американското робство! Защо още не са ни изпратили Ф 16. При лошият Съветски съюз имахме 250 бойни самолета?

126

до Ура

преди 2 месеца

По-добре американската отколкото мужишката смрад.