42

Анонимен

преди 2 месеца

Мафията са именно облачните наети от олигарсите с платените божкови протести това е мафията Спрете вече да драскате невиждани лъжи

41

Анонимен

преди 2 месеца

Лъжци пишат постоянно драскачи Шарлатаните сами казаха ала бала купуват депутати предлагат кодове на бсп Асен тръгнал да лъже по телевизията услужливата Лора му съдейства а вие драскачи кого лъжете може би себе си

40

Хахаха

преди 2 месеца

До 39 каракачанов. Честит празник, честит 1 април, лъжецо! Браво на теб!

39

Преработват или

преди 2 месеца

Информационно обслужване са участвали в компютърната обработка на всичките близо 90 парламентарни, местни, президентски избори и национални референдуми и от 2003 г. до този момент!

38

карачанаков

преди 2 месеца

Днес е 1 април!! Днес е деня на лъжеца.Честит празник Кире да си жив и здрав ,прав и корав,ама не си прав нека да има ден и за Асенчо макар че и този може да му е празник но примерно Ден на Мъдреца,Ден на Хитреца,Ден на Крадеца или пък по подобие на Петльов ден -Кокорчов ден.

37

"Обработват&quo

преди 2 месеца

Съгласно Изборния кодекс, Информационно обслужване е изпълнител на организацията и технологията на Компютърната обработка на данните в РИК и в ЦИК от гласуването!!!!! Обработват хората, какво да напровим ние...

36

ЕВРОЗОНА, 2023

преди 2 месеца

България празнува. Дори и мисирките огт партията ме на мутрата го разбраха. ЗА НЕГО ТЕ СА ***, а за мен са си обисновени пуйки. ДОРИ И ДЕПУТАТКИ ДА СА. А пък, депутатите му са си пуяци. Защото ще изплащат заемите на ВЛАДИДИТО МУ ГОРАНОВ. Ац пък си харесвам другото ВЛАДИ. Особено песните му. МАРКОВ.

35

Браво!

преди 2 месеца

Поздравления на марионетките на мафията наети да плюят по ПП-ДБ!

34

Проф.Мишо

преди 2 месеца

Колко избори фалшифицира?

33

Манипулация

преди 2 месеца

От Информационно обслужване се обидиха на Василев, който намекна, че "ако се говори за манипулации на вота, трябва да се гледа към тази агенция!" Не е казал, че Информационно обслужване "организират шзборите"! Информационно обслужване "обработват данните от РИК и ЦИК!!!

32

Хахаха

преди 2 месеца

Всичко е ала-бала мижайте, за да ви лъжем в "честни избори" и "от нас нищо не зависи"! ГЕРБерски "калинки-малинки"...

31

Мнение

преди 2 месеца

До 28. Нищо не е изобличил Гюров! Просто в Закона пише, че управителят и подуправителите не могат да учавстват в политиката! Това важи не само за Гюров, но и за Главчев! Утре ще нагласят закона за да може Главчев да стане служебен премиер!!!!! Гюров е отказал, защото щеше да наруши Закона, а Главчев е приел, защото е знаел, че ще се нагласи Закона.

30

До 9

преди 2 месеца

До Цитат До 2021 г. ръководителят на "Информационно обслужване беше проф. Михаил Константинов, след което беше сменен от служебното правителство, в което министри бяха Кирил Петков и Асен Василев! Но като не четете и не помните сте лесно манипулируеми!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Сталин го е казал : "Не е важно кой как е гласувал, важното е как са преброени гласовете"

28

Анонимен

преди 2 месеца

Гюров изобличи Кирил Петков в лъжа, ИО изобличава Асен Василев в лъжа...аз не знам що за мал.оу.ме.н трябва да си за да гласуваш на изборите за тези тотални лъжци и шарлатани?!?!

27

Лъжата е на почит!

преди 2 месеца

ЦИК-мик лъже!

26

Фалшименто!

преди 2 месеца

Информационно Лъже!

25

По-точно

преди 2 месеца

До 22. Боко лъже, Шиши лъже, Чалгаря лъже, Копейкин лъже, Курпуления лъже! И си измисли друг ник, а не моя, ясно?!

24

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименАко всеки свободно може да си лъжe, и няма ответна адекватна реакция, значи това може да е валидно и за "Информационно обслужване"- да лъжат и да обслужват конкретни интересии.

23

Факт

преди 2 месеца

Единствените честни избори бяха, когато Бойко Рашков беше Министър на вътрешните работи и подпука тези, които купуваха вот, после реваха и го тормозиха месеци наред!