56

Мурафети от Шефкети

преди 2 месеца

Той напреде нали Пеевски каза че трябвало да ходи в Турция да отваря посолства за олекотяване на администрациите по ваденето на БГ пасоши.Ердогана си беше ОК за булгараците,но тия новите,никой не ги знае какви претенции ще обявят на България.Все пак турците нали твърдят че все още една трета от булгаристаня им е собственост по документи(нотариален акт).Ще видим що ще става.

55

БРАВО !!!!!!!!!!!!!!

преди 2 месеца

Браво ! Дано да не е първоаприлска лъжа ! В Турция интелигентните хора са против Ердоган, за Ердоган гласува простотията !

54

Анонимен

преди 2 месеца

Турция може все да се оправи, ама Русия никога! Те там проблемите им са ментални, нямат връзка с реалността!

53

Анонимен

преди 2 месеца

мама си джейс дилайла джулия

52

Анонимен

преди 2 месеца

оладжак оладжак!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Ако трябва да наема работници и имам избор между турчин и българска копейка, винаги ще предпочета турчина. Турците бачкат, българските копейки се офлянкват, постоянно си цъкат в телефоните, вземат си болнични, когато има мач, крадат запалките, химикалките и стотинките от дрехите на другия персонал и се държат така, все едно те са шефът, не аз. Не, благодаря!

50

Анонимен

преди 2 месеца

Види се как все по-вредни стават Изборите

49

всеки народ си

преди 2 месеца

заслужава съдбата.....Понякога си мисля, ние българите ли сме "най-умните", че искаме да ни управляват: Тикви, Калинки, Копейки,Догаянчета и Комунисти? Навсякъде по света---този типа "управленци" са в отстъпление .....дори и в Турция. а, ние, къде сме? Едно същество ,което е известно с това ,че е чел "винету" / само за пояснение, винету не може да се чете, четат се книгите на Карл Май с главен герой Винету/ и това същество вече над 15г. ни управлява?, с наше позволение и съгласие?

48

Анонимен

преди 2 месеца

До Ястреб Османлията Разбира се, че няма нищо грешно. Само да не е за цял живот. И винаги прогресивното е по-добро от консервативното. Първото е бъдещето, второто е миналото. Смисълът на човешкия живот е бъдещето.

47

Христо Христов

преди 2 месеца

Нормален демократичен процес. И при нас ПП спечелиха избори.

46

Анонимен

преди 2 месеца

И там като тук не искат местния бабаит тип Бойко, популист и крадец.

45

Ястреб Османлията

преди 2 месеца

До Анонимен 46 - Блазе ти, че си толкова малойуммен, че дори не можеш да проумееш колко си малойуммен! Или си накъркан рано рано, та не знаеш какви ги плещиш. Ако си накъркан, нацоцан или накаден, поне като изтрезнееш може би ще проумееш абсурдността на брътвежите си, но ако си малойумменн, то няма такава надежда.

44

Ердо Не е Мъж

преди 2 месеца

На Място - ако беше, щеше да Прати Турската Армия в Окупирана Палестина - да се Разправи с Ционистките ВоенноПрестъпници! Ердо има за Шефове, същите които са и Шефовете на Путин и на Байдэн - за това на Ционистките ВоенноПрестъпници им е Позволено да Избият 20 000 деца и Бебета в Инкубатори - без Последствия!!

43

Анонимен

преди 2 месеца

Турция пак е по-добре от Русия. Бъдещето й е е в Европа, като част от съвременния свят. А Русия я очаква десетилетия регрес и тежки репарации след края на войната. Но, както се казва, никой не може да спаси руснаците от самите тях.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Кога ще ги стигнем ... турците ?

41

Анонимен

преди 2 месеца

И турският Бойко Борисов утече в канала. Само тук продължават да управляват Тиквата и Пеевски и материалът продължава да си ги избира.

40

Муахаха

преди 2 месеца

дори в Турция - Изборите - Променят Нещата - само в ТиквуЛандия - от Избори - Нямало Нужда, щото Резилтатите били все Едни и Същи!

39

Анонимен

преди 2 месеца

Много неуважително пишете за Ататюрк. Ако не беше той гърците и съюзниците да са завладели половин Туркие. Ако той по слухове е бил евреин, то Ердо е полугрузинец и какво от това. Прекалено много години се задържа, направи и грешки. Ето го резултата.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Ердоган е диктатор -убиец Като всички диктатори се държи на власт с репресии и фалшификации Ако знаете колко хора негови противници е поръчал да убият или вкарат в затвора , няма да повярвате Надявам се не е далеч времето да падне от власт и да бъде изправен пред съда

37

До 41

преди 2 месеца

Буахаха 1990г. чичо ми взимаше 4500$, сега взима 1000 евро като пенсионер и пак е добре, защото познавам и работещи на 800 евро.