116

ТОП НОВИНА

преди 2 месеца

Този е роден още преди Втората световна война,когато татковците на съучениците му са смятали,че руснакът трябва да може да брои до сто.Бил е на седем години в края на войната,когато от Изтока е идвала новата култура разделила Германия на две.И социалдемократ да е от малък в съзнанието му е,че Русия е най-голямото зло.И какво предлага,ами Германия пак да побеждава Русия,този път с Макрон,с мисълта,че няма да е само в началото,както при войната с която се е родил

115

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Първо Копейкин да даде пример със своята купена диплома.

114

Уста лакома, дупе

преди 2 месеца

тричаво. Умрели хамериканците за Раша! Била им цел. Глупости. Да се белосват с блатните рашки, едва ли им е мечта. Ако Путин не искаше да е на нивото на просперитета им, щяха просто да си ходят на гости. Ама г.з глава затрива. Те ли плашат с ядрени глави, а?

113

Анонимен

преди 2 месеца

До 118. Защо да е опорка? Не разбирам много от политика, затова предпочитам примерите. САЩ са нападали страни на другия край на света, за да защитят, както те самите казват, своите интереси. Защо Русия да не нападне Украйна, защитавайки своите? Вие казвате да не говорим за минали неща. Ето това е опорка.

112

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Добре че не сме съседи с русляците, че тогава щяхме да имаме нужда от армия.

111

Анонимен

преди 2 месеца

До Кравар Евроатлантик. Ти остави великата руска армия. Кажи, по-добре, нашата велика армия къде отиде.

110

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 116 "Русия прави война, ама ти знаеш ли САЩ какво правиха" е мнооого изтъркана опорка вече, смени малко страницата на книжката.

109

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Великата руска армия стигна ли до Берлин или още тичат по полетата около някое украинско селце?

108

Анонимен

преди 2 месеца

До 114. А как може да има същества, които оправдават САЩ? Те толкова страни и народ унищожиха? А Русия е най-голямата им цел. Според теб няма право да се защити ли?

107

Леле!

преди 2 месеца

Единият от професорите е "член на партията" от 60 години!!!! Значи най малкото е на годините на оня кухчо бай дрън! Как ли се справя с памперсите и самолетните стълби? За паметта му въобще не питам.

106

Анонимен

преди 2 месеца

Как може да има същества, които оправдават Путин? Путин унищожи всякакви остатъци от мисленето от СССР. Попове пеят по паради, гвардейци отварящи златни врати, дворци и метреси, войни за територии - това е връщане в 19 век на държава, която бе носител на надежда през 20век.

105

Анонимен

преди 2 месеца

В Махачкала и Каспийск е въведен режим на КТО. Стрелба още няма.

104

Точен

преди 2 месеца

Жал ми е за Немско. Слугиня на САЩ, бях там, видях го с очите си.

103

Браво на РУСИЯ!

преди 2 месеца

До Анонимен...Вчера край Соловьево руснаците унищожиха още един Абрамс.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Тези "историци" да вземат да си изгорят фалшивите дипломи!

101

Анонимен

преди 2 месеца

Помагат му фирмите на бившите немски социта от източния блок, колегите му неонацисти и бившите му колеги от агентурата в Дрезден.

100

Леля чичо

преди 2 месеца

Запада не иска мир, тяхната психология е на военолюбци и деградета , всичко при тях се върти около смърта , чиста проба слуги на дявола и тъмата

99

САЩисан вие на луна

преди 2 месеца

До Анонимен 118 Да казваш, че износител 1 на зърно ще умре от глад, трябва да си мнооооого к0хо парче...каквито сте к0зяшките зюмбюли всъщност.

98

Оз

преди 2 месеца

Дър Таците нещо да кажат за факта, че Германия народни ЕС с мигранти, с което я превърна в Титаник?И че хората искат мир и суровини от Русия? Ерата на дементните старци и Сорос-кофти време ни се падна....

97

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 122-"Русия не може да се мери със Запада. От тая държава винаги са идвали само лоши неща. " - според теб излиза, че нашето Освобождение е нещо лошо ?!