6

преди 15 години

Нищо чак толкова не е станало, нищо няма да се промени като влезе черен в Белия дом. Нещата ще си останат същите, но друг ще се подписва под документите... все едно.

5

българин

преди 15 години

слава Богу, светът наистина вече е малко по-демокрактично място :)

4

vvv

преди 15 години

Дали ще е Обама или Маккейн няма никакво значение -Америка и света се управляват от институции и банки ,като МВФ,Федералния резерв,Чейз Манхатън Банк и големите корпорации производители на оръжие -те определят политиката ,те казват дали ще има финансова криза или не ,те определят лихвени проценти ,те казват къде и кога ще има война .Президента е една пионка поставеназа за заблуда на хората ,които да се самозалъгват ,че с вота могат да променят нещо в живота си!! Гледах по CNN ,как на митиг на Обама афроамериканците плачат от вълнение ,че човек с техния цвят на кожата е станал президент,че можеби това е някакъв вид възмездие за техните предци престигнали в страната с робските кораби.Горките хора ще си останат с едната емоция само!

3

анонимен

преди 15 години

по времето на предизборните речи се изговориха много неща,но напрактика беше за спечелване на лобитата и гласовете по отделно.Но след 20 .01.09 всеки ще разбере че това е държава с политика и планове.Няма да се изпълнят доста думи,но мисля че света е по демократичен от днес.и най-важното новия президент няма вълшебна пръчица

2

bulgari

преди 15 години

a da vidim kakvo shte napravi za Bulgaria ?

1

Ivo

преди 15 години

да, сега идва най-трудното, да оправдае очакванията.