21

Алекс

преди 1 месец

ФСБ проспа нападението в Крокус Сити.В близките три месеца всеки ден ще предотвратява атентати.Бездарна руска пропаганда.Да ударим терористите предварително не можем,но постфактум сме велики.

20

Блато Z

преди 1 месец

РаZпада на раззията почнался

19

Путин е най-великият

преди 1 месец

Терорист и убиец, Търсен е жив или умрял от Международния криминален съд за отвличане на хиляди деца. Не смее да излезе извън бункера от страх.

18

Ясно

преди 1 месец

Хванали са кремълското фашистко Жуже

17

Анонимен

преди 1 месец

Нашите копейки тайничко се радват че са се родили в България , но ако продължават да вдигат рашистки байраци може да направим някакво експериментче.

16

Аха

преди 1 месец

И ония ли са щели да бягат през "прозорец" в Украйна ? Другарят Путин да обясни !

15

Дарк

преди 1 месец

Снимки след разпитите не са ли публикувани?

14

Факти/обстоятелства

преди 1 месец

Явно ФСБ "без да искат" са станали обект на кибер атака и в останалите правоприлагащи институции е постъпила информация за подготвен атентат (от страна на ФСБ). В резултат на което двама таджики и трима киргизи са били арестувани. След обстойни разпити, проведени спазвайки тяхното човешко достойнство (този път не са яли собствените си уши), въпросните граждани са признали, че им е било обещано заплащане от 505 безплатни вечери в ресторант Дяда Ваня.

13

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

Ще се ядат още уши!

12

Империя на злото

преди 1 месец

А стига бе, от централна Азия? И как така не са американци?

11

Istorik

преди 1 месец

До Владити или си много *** или купен.Само дърводелците не се сетиха ,че това са планирани атакиот Укрите,МИ6 и ЦРУ.Нещо като северен поток,но не се плаши и нас ни готвят(българите) да сме следващите.Моли се да се паднеш в танк а не да тичаш пред него.

10

Евала

преди 1 месец

Що така бе , Миме?

9

Анонимен

преди 1 месец

Бай Дън лично им поръчал. Нали така расистчета?

8

Анонимен

преди 1 месец

Пак ли САЩ? Ей не са спряха ве! Горкия *** само му пречат да свети кат слънце.

7

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Защо подобни новини събират пpocташките коментари на психично болните алкохолици, които се мислят за сopocоиди?

6

Анонимен

преди 1 месец

Как този път са пропуснали да добавят, че Украйна я ги е вербувала, я им е платила? Или има още време да го направят. Като понатупат заподозрените те не само това ще признаят, но и че идват от Марс.

5

Анонимен

преди 1 месец

Руските медии съобщават, че съвсем открито от украински сайтове предлагат на деца и младежи да извършват терористични дейности срешу заплащане. Пита се: 1. Защо напите свободни медии не информират за тази дейност; 2. Как са в състояние да реагират българските власти, ако вентуално започне такава кампания и сред бългаски деца и нладежи. Това е повече от сериоьне въпрос. Не е имагинерен. Кулеба плашеше ЕС с действия на украинците из др. страни, ако не им били дали каквото искат.

4

Анонимен

преди 1 месец

Ислямска държава помага на Зеленски.

3

Мара Шекерова

преди 1 месец

Зеленски е виновен.

2

До 2

преди 1 месец

Ооооо, колко си просто Киро!