30

Анонимен

преди 1 месец

Най-много с 5 процента, най-малко с 20 процента.

29

Охо бохо

преди 1 месец

Винаги съм се чудил,как *** и утайката са винаги най отгоре.Нази първата хинансова дама не спря да се пъчи и кокори,а около нея само батаци,кражби и мъжки приятелки.Кирчо *** седи като *** и се оплаква че шефчетата са им дръпнали хранилката.ПП и ДБ да не се оплакват.Употребиха ги и им платиха.Такава им е ролята-***.

28

Анонимен

преди 1 месец

Сега задържат инфлацията изкуствено, за да се опитат да получат Да за еврозоната юни. След това ще се отприщят още нещата.

27

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 1 месец

Лъже Мазно, Мазно!

26

А????

преди 1 месец

Това дори да е така, малко ли е? Това е една от най-жизнените стоки. Ама не се купува еднократно, за да кажеш, че от лев ще стане лев и пет. Това е стока за оцеляване с натрупване. Жизненоважна. Най важната след водата. Топлина, храна, култура, енергия. В първобитния строй ли ще ни връщат тия..........А, и с гаранция ще е между 10 и 30 процента. Итук пишещите ***, ако и тогава ми ги подкрепяте..........

25

Еееее

преди 1 месец

Двутаривфни са първите 50 киловатчаса, требва да ви стигнат за месеца. Скакалци може да ядете и на тъмно

24

макактака

преди 1 месец

нали уж либерлизацията беше за по ефтин ток ? От АйкИ !

23

Анонимен

преди 1 месец

Браво, Асене! Така се бори инфлацията, с вдигането на тока с 5%. Браво! Сега вдигни и пенсиите с още 3% и да не забравиш и минималната и тази на учителите и милициoнеpите. Браво, искам да те номинирам за Нобелова награда в икономиката! Ти си моя идол-икономист.

22

Анонимен

преди 1 месец

Затварат мариците и няма да има ток освен внос.

21

Асенчо ще те

преди 1 месец

Скъсим с една гилотина..но споко само 5%!

20

Анонимен

преди 1 месец

Глей да не скочиш ти от някой небостъргач с ококорени зъркели.

19

Анонимен

преди 1 месец

Този плаши ли ни?

18

УМРЯХ ОТ СМЯХ

преди 1 месец

Асен Василев е Пич , знае как да вкарва пари в Бюджета .НАП се заема със Закон приет от Народното Събрание - Всички Дребни Тарикати със Фотоволтаични Централи в Имота си , да подават Данъчна Декларация и да Плащат Осигуровки за Пенсия и Здраве

17

Ясен Василев

преди 1 месец

Първо нямаше да скача, сега 5%. Те лятото ще го пускат на свободния. Значи поне 20, а за есента и повече. То Асен не може да каже колко да е увеличението. Но прибра пари, затова че го отвърза. Дреме му вече колко ще е. Хората, които са му платили ще си избиват инвестицията.

16

Анонимен

преди 1 месец

оф, този и оня Петков са такава досада, вече даже не виждам смисъл да измислям и да пиша нещо обидно по техен адрес... Просто е безмислено

15

Анонимен

преди 1 месец

Асен Василев да не мисли, че днес е 1 април?

14

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупости!!!! 5% ДРУГ ПЪТ! Нощната е 40% от сметката и я вдигате с 80% РЕАЛНО! С проста математика ще установите, че сметката за ток ще се вдигне ПОНЕ с 35%...ПОНЕ!

13

Пищова

преди 1 месец

Асенката е голям играч.Веднъж на арбанаси му доведох три маникенки и го оставих с тях в жакузито.След един час са връщам,той реве свит в ъгъла ,маникенките ги джаса колю мамата.Викам кво стана е асенчо.Он реве и ми мрънка.Митьоо аз исках да си играя с твоят питон а ти ме остави на тез маникенки.Що не *** ман.дръса.Голям гявол е.

12

АнонимеН

преди 1 месец

ПИНГВИНА! И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ЩЕ СКОЧИ ТОКА! И ГАЗА ПАДНА И ПЕТРОЛА

11

Анонимен

преди 1 месец

Няма нищо, а1 пак ще индексират с десетка.