81

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ отива при КТБ

80

алоо

преди 2 месеца

другарю доцент,Радев е действащ Президент на Р. България и е благоразумно,най -вече за такива екземпляри като вас,които дават мнения по политически въпроси,когато говорите за него да говорите правилно-НЕ гоподин Радев,а Президент Радев

79

Анонимен

преди 2 месеца

Кашата която забъркаха " управляващите" ще стане още по голяма и гъста!

78

АнонимеН

преди 2 месеца

ПРАВИТЕЛСТВОТО В ОСТАВКА НЕМОЖЕ ДА НАСРОЧИ НОВИ ИЗБОРИ ! АКО ПРЕЗИДЕНТА НЕ НАЗНАЧИ СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР В СРОК ОТ 10 ДНИ НАСТЪПВА ВЕЧНА КОНСТИТУЦИОННА КРИЗА :D ЦЕЛТА НА ПП-ДБ И ГЕРБ Е ДА УПРАВЛЯВАТ ВЕЧНО - ДЕНКОВ ЩЕ Е ВЕЧНИЯ ПРЕМИЕР :D КОГАТО НЯМА ИЗБОР НА СЛУЖЕБЕН В 10 ДНЕВЕН СРОК ОСТАВА НАСТОЯЩЕТО В ОСТАВКА ДА УПРАВЛЯВА ВЕЧНО :D

77

Хм...

преди 2 месеца

НОРМАЛНО Е... Държавата затъва все повече и все повече. Задълженията растат с всеки Ден, плащания по дълговете трябва да се правят, плащания за членството ни в ЕС трябва да се правят, натискат ни да даваме разни неща на Украйна и да им издържаме бегълците - БЕЗПЛАТНО въпреки че Европа ни обещава да ни компенсира. НОВИ ДЪЛГОВЕ трябва да правим за да се плащат заплати и пенсии, ВСЕКИ КРАДЕ, данъци НЕ СЕ ПЛАЩАТ. Разходи от грешки поради некадърност... и ВИЕ ИСКАТЕ ЖЕЛАЕЩ ДА ГО УПРАВЛЯВА ТОВА БЛАТО?

76

Анонимен

преди 2 месеца

Ние сме парламентарна република. Парламентарна! Председателят на Парламента е пръв човек в държавата. Разделение на властите. Борисов ЗАБРАНЯВА на председателя на парламента да става служебен премиер. Не моли, не съветва, не изказва мнение, ЗАБРАНЯВА. Толкоз за демокрацията.

75

Театър Сълза и Смях

преди 2 месеца

Следва разпускане на държавата, и кой накъдето му видят очите.....

74

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименЗа съжаление сте прав, много грешки, натиск и липсва на подкрепа. Те сега ГЕРБ станаха по силни, защото много умело политически се дрижеха нешата. Оставиха ПП в кризата да може после да си измият ръцете и сега като се овладява ситуацията и избори.. Да не говоря, че ежедневни слушах изказвания от Герб,че са ги нагрубили, че някои седял в скута на друг, че някои го ощипали, ами не сериозно да коментираш такива неща, когато си в политическа криза и се искат кометари по решения

73

Иван

преди 2 месеца

Винаги има КУ*ВИ и предатели спокойно, нищо не става само работния човек страда.

72

Анонимен

преди 2 месеца

От ПП можеше направо да запишат в Конституцията, че каквото и да става, ББ ще казва кой ще е премиер на служебното правителство. Като гледам на практика това се случва в момента. После ходят и обясняват, че искали изчегъртване на ГЕРБ (нищо, че управляваха с тях) и всякакви подобни приказки за малки деца. Мен са ме научили така - гледаш действията на даден човек, а не слушаш какво ти приказва. ПП освен, че управляваха с ГЕРБ, направиха така, че сега дори и служебното правителство да е на ГЕРБ!!!

71

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонимеН И продължава наглостта откъде Б ще забранява, ми и на президента почна да забранява. Не казва, съветва, а направо НЕ, НЕ може, Не искам....

70

Анонимен

преди 2 месеца

Е те такова чудо няма в цялата галактика. Да ходят да търсят със свещ и да калесват с духова музика за министър-председател. Аре бе - не щъ. Ти зад него искаш ли - тц.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Хахахаха - всички варианти са кадри на Герб или ДПС. Дори и тази женица от Сметната, ако се види откъде се е пръкнала, ще замирише яко на Сараи. Докъде ни докараха ***.рите задокеански харвардски.

68

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ ГУБИ ПРИ ВСИЧКИ ВАРИАНТИ.

67

Анонимен

преди 2 месеца

КС дължи веднага събиране и произнасяне по искането за противоконституционност на ЗИД на КРБ - най-голямата подигравка с правото на държавата, сътворено от най-неграмотното НС, което сме имали в историята си. В противен случайпрезидентът да назначава когото намери за добре и толкоз! Без друго политиците ни, особено през последните 10 години, доказаха, че за тях право, държава и държавни интереси са нищо!

66

наблюдател

преди 2 месеца

Дойде цар Калоян обаче го изгониха.

65

АнонимеН

преди 2 месеца

4 души вече се отказаха ! Управителя на БНБ и 3-мата му заместници! ОМБУДСМАНА И НЕЙНАТА ЗАМЕСТНИЧКСА И ТЕ МАЙ НЕМОЖЕ! НАЧИ ОСТАНАХА САМО 4 ДУШИ :D ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И НА СМЕТНАТА ПАЛАТА БОРИСОВ ГИ ЗАБРАНИ! НАЧИ ОСТАВАТ САМО 2-*** ДУШИ ЗАМЕСТНИЦИ В СМЕТНАТА ПАЛАТА ЕДИНЯ Е НА ГЕРБ ДРУГИЯ НА ДПС :D

64

До Питащ

преди 2 месеца

"Интересно ми защо КС продължава да мълчи, да гледа сеир и да не се произнася по оспорените от президента поправки в конституцията?" -- Чакат сигнал от Пеевски. Както ти чакаш началника да ти каже какво да правиш, така и те.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Буци си е наострил дедовия и е готов да ги клати яко отново. Заслужили сте си го.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Изходът е Конституционният съд да се произнесе в рамките на една седмица, че измененията в Констуцията, направени в частта за служебно правителство, са противоконституционни. Дано да се произнесе и за противокинституционнаст *** внесеното право чужди граждани да заемат висши позиции в държавата. Ще им се вдигне авторитетът.