31

Зомби шоу

преди 1 месец

Програми нямат край не е като песента на Тангра да завършва деня с първа програма

30

Мнение

преди 1 месец

Голям измамник и прросттак е този дългия гэлоглавия. Дано нищо не излезе от тъпите му предавания.

29

Реалист

преди 1 месец

Този мазен вулгарен червей явно пак ще пере пари на мафиозите през *** предавания.

28

Анонимен

преди 1 месец

Изчерпана ТВ! Кадруването в Бтв е на много ниско ниво.Като се започне с репортерките,та до водещите.Как пък не им направи впечатление за толкова време сплъстената и замазана коса на Канна Рачева, възтесния костюм на недоялия си Боби "дали-вали", рекламата на голи б*джаци в комплект с политика и икономика..Слави ще е поантата - като черешка на торта от тор!

27

Анонимен

преди 1 месец

Споко бе, БТВ губи - няма да ги гледа никой, тия са на рейтинг

26

Анонимен

преди 1 месец

Някои завръщания се повтарят я като фарс,я като пародия.

25

Веско

преди 1 месец

,,Слави се връща......'' Избягал е от санитарите!

24

Рашко

преди 1 месец

Както се казва-дългия, но и доста поомекнал :)

23

Анализатор

преди 1 месец

Където и да отиде,колкото и да открадне си остава все същия мошеник.

22

Смех

преди 1 месец

Горкият тъпоъгълник от Учиндол-мозъчната шкурка на народа наш...

21

Koko

преди 1 месец

Наградка за послушно кученце, дето лае по команда срещу ППДБ. Щото не е лаел по ГЕРБ, нито по БСП, Възраждане или ДПС. Скоро смениха директорчето, явно пак ще лапка послушния нашмърканяк.

20

Анонимен

преди 1 месец

ИТН, ППДБ...всичко да изтича в канала.Видяхме ви и изчегъртването и промяната.

19

Анонимен

преди 1 месец

Каквито и еквилибристики да прави,Славуца няма да влезе в следващия парламент.Всички му видяхме акъла и на тия около него,щом пропиля единствената си възможност да управлява с неадекватните си избори и предложения и провали три парламента.Време му е за пенсия отвсякъде.

18

Анонимен

преди 1 месец

Сега разбрахте ли защо Цветанка Ризова си кани през ден пишман депутатите на Славчо.Изглежда тя е топлата връзка.То и на нея вече трудно някой и се връзва,явно много е закъсала жената от към събеседници,щом е опряла до тия.

17

ловец

преди 1 месец

изгонването на учиндолеца от битиви беше втората му най голяма манипулация, след така наречената партия, Има такъв народ

16

Анонимен

преди 1 месец

В БГ-тото и врабчета пропяха,като славеи,та Слави(Станислав Трифонов)ли няма да пропее отново,за Слава и за рейтинг.Политиката е "тънък"занаят.На голата глава и мека шапка и отива,защото под нея има пипе,а не като на брадясалата и рошава кратуна с петолъчка на каскета,под който има само въшки.

15

До запознат от кухня

преди 1 месец

Не те знам какъв си в кухнята, сигурно помощник "студена кухня", но запознатите знаят кога се вдигна рейтинга на нова тв, кой купи пипълметрията и как в средата на годината при вече сключени договори нова тв отидоха там... толкоз за рейтингите в България, по-гнили са дори от политиците.

14

Анонимен

преди 1 месец

Бог да я прости!Кабеларката му,де.

13

Анонимен

преди 1 месец

В БГ-тото и врабчета пропяха,като славеи,та Слави(Станислав Трифонов)ли няма да пропее отново,за Слава и за рейтинг.Политиката е "тънък"занаят.На голата глава и мека шапка и отива,защото под нея има пипе,а не като на брадясалата и рошала кратуна с петолъчка на каскета,под която има само въшки.

12

Анонимен

преди 1 месец

И малкото умни сценаристи го напуснаха скоро след като направи собствената си кабеларка.Сега тия които останаха заливат мат'ряла с постни и вулгарни скечове,досадили на всички като баба Вуна и други простотии,които вече никой не гледа.