29

преди 15 години

napalno si praw!! knigata e kupix ot ewrein:O)as imma kniga na obama s negowi podpis, sega sruwa nikolko hiladi dolara, niakoi interesuwa li se ,da e kopuwa!??

28

преди 15 години

В Америка този път дадоха червен картон на евреите. А от кого са милионите долари изхарчени за предизборната му кампания, като е стартирл с гол ? Сигурно от касичката прасенце. В Америка парите са всичко, а парите са в евреите.Но нали сте *** и елементарни - не сте прочели най-важното послание на Барак Обама - внесъл е закон в Сената с който държавната администрация дава отчет пред данъкоплатците за всеки похарчен цент от данъците им. Всеки американец може в интернет да прочете тези справки. Затова му повярваха и бедните и богатите. Защото света се нуждае от хора, които казват истината, хора които не крадат!!!!!! Във всяка негова реч той казва, че ще говори само истината и ще я споделя с американския народ. !!!! Затова го избраха!!!А тук няма нито един журналист в днешната преса, който да е написал защо този чернокож надигна цяла Америка и я накара да чака 6 часа пред урните да гласува - американците гласуват за истината, защото са свободен народ.

27

преди 15 години

rasisam winagi e imalo w amerika, predi 10 godini belite biaha 80 prozenta, sega sa okolo 74, i okolo 2030 ste batam po malko 0t 50 prozenta, togawa ste imam samo 4ernokoze prezidenti.amerika winagi e bila nazionalisti4eska,sega oba4e go wukat , patriotisam:O)),wisch w amerika samo samo w edin stadt immamt powe4e nazionaliti4eski glubowe, otkolkoto ziala germania zialo. samosnai se predi da goworisch

26

X

преди 15 години

Притеснава ме, че само изглежда "В Америка този път дадоха червен картон на евреите" Да не излезе както стана 1997 комунистите съсипаха страната и се скриха зад професиналния параван СДС начело с доста тъмния Костов и доста тъмния Петър Стоянов. Но СДС създадено от Луканов, резидента на КГБ в България, грижещ се тя да продължи да си е задунайская губерния. Много неща ми сочат, че страховете ми са основателни и точно еврейски кръгове се крият зад Обама.

25

Аз

преди 15 години

Като гледам култа към личността не ви е чужд, та да попитам да не би любимите ви учители да са Хитлер и Сталин,другари и другарки? А американците тепърва ще си сърбат каквото си надробиха, ама и ние ще сърбаме покрай тях...

24

българка

преди 15 години

В Америка този път дадоха червен картон на евреите.

23

преди 15 години

Америка избра за президент чернокож, на когото второто име е "Хюсеин" - явно и пряко доказателство, че в тази държава наистина всичко е възможно и че въпреки отделни фанатици с интелектуални затруднения като цяло нацията е читава - нещо, което за съжаление не може да се каже за българската нация.

22

Сатанаил

преди 15 години

"Човекът, който разтърси света"сега Ку-Клукс-Клан и неонацистите ще го разтърсят него

21

преди 15 години

Честито! Тепърва ще има да се доказва и ще се разбере дали американците са направили правилния избор, но самият факт, че са си избрали чернокож за президент вече говори добре. До сега всички само говореха, че няма расизъм, но сега го и доказаха. Мартин Лутер Кинг щеше да е много доволен. Но не цвета на кожата прави един човек добър или лош, така че... ще поживеем, ще видим!

20

lati

преди 15 години

е поне на американците да им влезе малко акъл в дебелите глави.. защото след десетилетия дискриминация към цветнокожите, въпреки широко афишираната им толерантност, показват че не са толкова *** нация..всъщност като единици вероятно са, но когато стана въпрос да вземат правилно решение, май го правят по-добре от нас "интелигентните" българи. След Буш, мисля че този избор е голям скок за "великата" американска "нация"

19

sandra_00

преди 15 години

само хора които не жвеят сред мюсюлмани, могат да твърдят,че човек избран с парите на пакистан, иран и ........ще промени света към добро! хора, вие не знаете какво ви се готви от години.....

18

Ани

преди 15 години

Честито и на всеки, който вярва и се бори за мечтите си! Номер десет, това наистина е страхотно:) Това е рождената дата на моя баща, човек когото силно обичам и уважавам:)Вдъхновяващ ден! Това ще е занапред един от личностите, които ще споменавам често пред децата си! От такива личности имат нужда децата, за да живеят те по-добре и по-чисти духом! Ако вярват в мечтите си, обичат близките си,почитат възрастните, уважават околните, четат и учат- ще съградят едно много по-добро място и за тях, и за техните деца! Искам такива идоли да имат малките хора...Не мога да не цитирам и силно подкрепям: От тази дата започва реално 21 век!

17

leleeeeee

преди 15 години

до 3,4 и 7 вие грам мозък в главата имате ли? единия чак сега разбрал истинското име на Барак Обама - ехоооооооооо, ти изобщо гледал ли си президентската кампания? А другите двама хубавци - я кажете по подробно как свързвате Обама с мюсюлманите.

16

преди 15 години

а дали ще служи вярно и безрезервно на американския народ, или...?

15

X

преди 15 години

Надявам се, че след като Обама е специализирал в областта на защитата на човешките права ще махне пръстовите отпечатъци, слухтенето и следенето и ще направи отново САЩ нормална страна. Не е лошо да се погрижи и американски фирми да не се сдобиват нелегално с интелектуална собственост от други страни, което нарушава свещеното право на собственост, което важи и за неамериканци. Всъщност ако се махнат отпечатъците ще бъде първа стъпка в правилна насока, защото те не само унижават достойнството на хората, но и документ с биометрика е крадена технология също.

14

кера

преди 15 години

Дребните хора злобеят,а големите в т.ч. Макейн поздравяват

13

преди 15 години

GB, Обама е християнин протестант. Пълното му име никога не е било тайна за никого.

12

dum

преди 15 години

До 3 - християнин е. Има много по-важни черти от религията, за които трябва да мисли човек

11

преди 15 години

Няма страшно, предполагам че скоро ще го убият

10

преди 15 години

WOW роден е на 4 август като сина ми!Този човек ноистина постигна нещо значимо.Не знаете какво е да си чернокож и да станеш президент на Щатите!Мисля,че за пръв път в историята.Явно наистина го е искал,вярва си и е добър човек,а това е най-важното!I'll pray for u!