31

Анонимен

преди 2 месеца

Татарите си отмъщават за Алина Кабаева, боксовата круша на Вовата.

30

Украйна=терорости

преди 2 месеца

Тероризмът е напълно в стила и арсенала на губещата войната Украйна. Още по времето на окупацията на СССР от Вермахта известният бандит Степан Бандера, се е занимавал с убийства и грабежи на мирни руснаци, поляци и евреи. Днес терористичния режим в Киев е издигнал паметници на този бандит в цяла Украйна. Та, виждате до какви зверства води преклонението пред престъпници като Бандера днес в остатъчна Украйна, до износ на тероризъм и масови убийства на чужда територия!

29

penciaaa

преди 2 месеца

До Анонименpravilno da usetiat sladosta na voiinata

28

Анонимен

преди 2 месеца

До 24 Няма как случайно никой да знае измишльотините в главата ти, сценаристе, докато не ги изпльокаш в сайта. Сега пък боинги са ти в главата. Учи бре, за да не си простоват.

27

Men

преди 2 месеца

Терористичната държава започва да получава повече от същото което сипе по света. Разпад на руслямистан.

26

Анонимен

преди 2 месеца

За Крокус, не е ли имало заплаха?

25

Украйна=терористи

преди 2 месеца

Киевският терористичен режим продължава да се опитва да сплашва нормалните хора по света. Излязоха информации, че изпратените от украинците терористи са избивали и деца в кинотеатъра, дори са се връщали за да ги доубият.Това е варварското лице на украинският нацизъм днес!

24

Анонимен

преди 2 месеца

До КГБ инсценировка А сличайно да знаеш че наскоро при неизяснени обстоятелства почина бивш служител на Боинг който не веднъж е подавал сигнали за пропуски в сигурността на самолетите? И съвсем случайно преди да почине е трябвало да бъде свидетел по дело срещу Боинг. Случайно....

23

Анонимен

преди 2 месеца

И сега трябва да ни е мъчно за тия престъпници, които вече трета година избиват деца в Украйна ли??? Ми екстра, дано да разберат какво им е на украинските родители.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Таджикистан е вечния враг на РФ . Душанбе им е щаба . Така е откакто се промени СССР.

21

КГБ инсценировка

преди 2 месеца

До Анонимен 12 "където се лекуват ранените от петъчния терористичен акт в концертната зала "Крокус Сити Хол"." Още една абсолютна случайност. Какво ли ще се промени в болничната документация докато има евакуация там и дали скоро няма да чуем за някой паднал от висок прозорец лекар или пък в катастрофа да е загинал уважаван специлист от тази болница

20

Анонимен

преди 2 месеца

Промените в България са като в РФ. С тази разлика , че руските олигарси - Губернатори са по богати и работят с повече Р о би. Путин си има тръби с петрол и газ. Тук нашите олигарси са по бедни и по малко а Бойко Борисов си има една тръба за газ.

19

Хора пазете се

преди 2 месеца

Пазете се от полицаи защото ви прихващат честотите и после ви следят цял живот през мозъка!

18

Анонимен

преди 2 месеца

Почна се.

17

Ами нека

преди 2 месеца

Да живеят и те в постоянен страх, както правят с украинците !

16

Анонимен

преди 2 месеца

Еми за половин час трима неграмотни напрайха Путин на ПyTKиH.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Путин си е помислил, че е цар на света, пардон мира на руски, ама греда :)))

14

Анонимен

преди 2 месеца

Да гледам и слушам Иво Инджев, значи себе си да не уважавам.

13

Анонимен

преди 2 месеца

В България е като в РФ. Ако не е бомба в училище , ще е емигрантска вълна , ако не е бомба в МОЛ . Ще се хакне регистъра на НОИ или на Пощите. И за всичко това е виновен Запада. Младежите нито учат нито работят пак виновен Запада. Най бързо реагира Възраждане и ВМРО

12

Анонимен

преди 2 месеца

Днес 700 души са били евакуирани от болница "Пирогов" в Москва, където се лекуват ранените от петъчния терористичен акт в концертната зала "Крокус Сити Хол". Бандеровците си връщат за ударите с Циркони по Киев.