134

Блумбършит ООД:

преди 2 месеца

"Прочетете нашите чудни съчинения по картинки и вярвайте на всяка една дума!"

133

Анонимен

преди 2 месеца

ИДИЛ са подизпълнители на nyтuнoв, които му вършат черната работа! Това вече всички го разбраха! Путин неще да си пари самичък кyнките, да вади горещите картофи, които сам хвърли в огъня, който сам запали!

132

Анонимен

преди 2 месеца

ИДИЛ е добър вариант за nyтuнoв, че щом не са украинците, следите водят към nyтuнoв!

131

До Василев

преди 2 месеца

Ти за Русия не се кахари мало-умнико както виждаме целият обединен запад 52 страни цялото НАТО немогат да победят Русия и да я разделят . Моли се по добре да не в нас да се появят държави като Добруджа ,Тракия , Шопия ,Мизия ,Източна македония че тези народи всички и те искат да се освободят мало-умнико неграмотен.

130

Василев

преди 2 месеца

Свършиха спокойните времена за Русия.Нека гражданите на тази дупка разберат,че каквото посеят това ще жънат.Терора е вече стане част от живота им.ИДИЛ ще го оставят все някога,но украинците ще ги цепят откъдето сварят в следващите 100 години.Един ден в учебниците на държавите изникнали на мястото на разпаднатата Русия ще пише,че Путин е бил терорист.

129

Анализатор

преди 2 месеца

Самите арабски мангошвилязи не обичат руските мангошвилязи.Никой не обича руската пааплач!

128

Анонимен

преди 2 месеца

ИДИЛ ще се обидят, че приписват техните заслуги на украинци или американци и ще думтят по Раша, докато им повярват.

127

Анонимен

преди 2 месеца

Путин се излага по всички фронтове.

126

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Путин направо ги оправи руснаците, ама здраво.

125

Анонимен

преди 2 месеца

заощото са създадени от цру

124

я о

преди 2 месеца

До JulyМа ти си глупав бе!

123

L.

преди 2 месеца

Маааалииии колко готова статия! Кой ви я писа?

122

July

преди 2 месеца

Аз имам усещането, че дъртите мошенници (или мошета) на Запат, сега правят планове кои ще са следващите пилета за кланницата, когато свършат украинските пилета. Угояват от дълго време Източно Европейските бройлери, дори вече успяха да им промият мозъците.

121

Киро Канадеца

преди 2 месеца

Прокситата на Витория Нялан да си радикали. Нея я изгониха, американците се уплашиха, но кервани си върви.

120

July

преди 2 месеца

О, те се прицелват на много места. Искате ли да ви дам точна статистика на 10 от техните последни по-голями акции. Или не помните? Май тук има много хора с малък пилешки мозък и с пет дневна памет?

119

До УКРО-НАЦИСТИ

преди 2 месеца

Епа колкото и да ни хвърляш пясък в очите то няма как да не видим, че хитлер ааа пардон пардон путин, не, че има разлика де, все още нацисти сънува! Ама той това си го знае! навремето учителя на путин а именно хитлер така запали райхстага и се опита да натопи за това други! и тогава НЕ му се вързаха! Та така! :)

118

Не нам

преди 2 месеца

До Анонимен Зад всичко това стърчат ярмулките на украинските евреи и запалените менори в Сити и Сохо . Гилзите още топли ,а Синагогата изрева за девствеността на хазарите от Киив .

117

Нищо чудно

преди 2 месеца

До Елементарно ...да очакваме да възкръсне шефа на ИДИЛ ,Шимон Елиът ..Пардон ...Абу Бакр-ал Багдади .., иракския евреин ,а може и Хатаб ,евреина от Йемен ..Нищо чудно ..нищо чудно...!

116

УКРО-НАЦИСТИ

преди 2 месеца

КОЛКОТО И ДА НИ ХВЪРЛЯТЕ ПЯСЪК В ОЧИТЕ С НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН ИДИЛ КОЙТО ГО НЯМА ОТ МНОГО ГОДИНИ ВЕЧЕ И КЙТО БЕШЕ СЪЗДАДЕН ОТ САЩ НИЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ТЕРОРУСТИЧНИЯТ АКТ Е ОРГАНИЗИРАН ОТ УКРАЙНА САЩ И МИ6 ! ЕДИНИЯТ ОТ ТЕРОРИСТИТЕ ЧЕЧЕНЕЦ С УКРАЙНСКИ ПАСПОРТ ВОЮВАЩ НА СТРАНА НА УКР . ОТ 2022 И ВСИКИ БЯГАТ КЪМ УКРАЙНА КЪДЕТО Е ОРГАНИЗИРАН КОРИДОР ПРЕЗ ГРАНИЦАТА . БЪЛГАРСКИ *** ХРАНЕНИ С ФУРАЖ ОТ КОЗЯК 16

115

...

преди 2 месеца

епа от тероризъм никой не е защитен! и е предлно ясно, че рашистан няма как да се защити от това! сега кгб и другите му там ... неща са насочени към Украйна! така, че ИДИЛ може да прави каквото си поиска! А рашистан даже няма и да разбере кой го е ударил! дори да му го напишат на челото на путина!!! Та така!