36

Анонимен

преди 2 месеца

В България тока е най-евтиния от целия ЕС, нормално е в някакъв момент да поскъпне, все пак има и инфлация.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Като поскъпне, взимам си панели и готово. Вече са евтини и се избиват бързо.

34

2024

преди 2 месеца

Дали няма да има народен съд за тези енергийни мушмороци...

33

Анонимен

преди 2 месеца

Едва ли 20 % само скок защото АЕЦ ще е 30 милярда $ заем който трябва да се плаша след 2025 г. т.е. след еврозона и избори. Сметки от 1000-2000$ са минимума, което е 20 лева за тока или поскъпване 20 пъти.

32

Терористът

преди 2 месеца

В метрото Еленко ,пак ръси мозък.

31

Татул

преди 2 месеца

Когато руснаците бяха гарант и АЕЦ бачкаше с тяхното гориво плащахме по 8-10 лв сметка. Яжте сега на американците дедовия и пак викайте за тях!

30

Тъътт

преди 2 месеца

Бойко, Пп, Дб и Дпс са най лошото, което може да се случи на тази държава. Дано глупостта им ги провали и да има избори. Такава плява заедно е опасна!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Последиците от кабинета на посолството е спекула и инфлация, достатъчни в някои страни да опнат све политици на ешафода.. Тук си траем.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да поскъпне! Ще те изпратим в метрото,за свалиш шалтера и ще икономисаме!

27

Анонимен

преди 2 месеца

Народното събрание ша го разпускат или ша си работят и прокарат всичко, което е решено до изборите на новите депутати.:))

26

Анонимен

преди 2 месеца

Офце, и 120% да го вдигнат никой нищо няма да направи и тези отгоре го знаят.

25

Бай Илийчо

преди 2 месеца

Дигне ли са еликтриката жа са дигне Сичко. Ама мариз жа има.

24

Бай Илийчо

преди 2 месеца

А бой де !!! Де сопа де !!!

23

Анонимен

преди 2 месеца

Е ясно е ПП ще отнесат пешкира, те направиха всичко, което никой не посмя да направи, най зелената държава в ЕС, най скъпата/като цени/, отделно че е и най бедната. Цял зелен ЕС трябва да се равнява с Бг, даже и в бедност, ако иска да е зелен. ПП трябва да вземат Европарламента и да управляват ЕС, най способните за прокарване на зелените политики. Тия от ЕС няма и да разберат как ще постигнат всичко желано и зелено. Способни и умни са, не може да им се отрече,.:))

22

Анонимен

преди 2 месеца

НЕ МОЖЕ,А ЗАДЪЛИТЕЛНО ЩЕ ПОСКЪПВА С 20% ВСЕКИ МЕСЕЦ ДО НОВА ГОДИНА ЗА ДА СТИГНЕ ЦЕНА 2,5 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ОТ СЕГАШНАТА!!! А СМЕШНИШКОТО РЕШЕНИЕ НА "ПАРЛАМЕНТА" ВАСИЛЕВ ДА ВЪРНЕЛ 1 МИЛИАРД ИМА СТОЙНОСТТА НА ЛАНСКИЯ СНЯГ...

21

Анонимен

преди 2 месеца

Хе,хе,хе, ТЕЦ затварят, АЕЦ колко работи, толко двата реактора на Украйна, ха сега внос през борсата на ЕС от съседи/РСМ, Сърбия, Румъния, Турция - печелещи добре, а Бг плащащи тлъсти суми на съседите, защото те имат умни политици, развиващи, а не убиващи енергетиката си/. А газ, през Турция.:))А Лукойл и той отива някъде. Е това е, всичко внос от Турция, храните и всичко пак от там. Добре че са те, горкото Бг.:)):)):)

20

Анонимен

преди 2 месеца

Гласувайте още за ППДБ и плащайте!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Купуваме ток от съседни държави на които продаваме въглища. Това е парадокс. Еленко Божков е един от метежниците, които се опитаха да свалят законното правителство на кабинета Борисов 3, които измамиха много българи с обещания за промяна. Промяната Почина. Изобщо не са имали намерение за промяна. Шарлатаните се наиграха.

18

ДР. ЕЛЕНКО

преди 2 месеца

ВСЯКО УВЕЛИЧЕНИЕ Е САМО ЗА ТЕЗИ КОИТО ПЛАЩАТ

17

Започна

преди 2 месеца

от Костов реактори Шкода, Кунева затворени реактори работещи, продължи Станишев, и при Борисов, сега ни закопаха окончателно. Понеже Орешарски търсеше опции за 3-ти енергиен пакет го свалиха от власт за Белене и ЮП. Б. А Станишев, според негови съпартийци е можел 2009 да подпише Белене изпълнител, и договорът да стане необратим, не го е направил. Бойко се мъчи и той не успя. Окончателно ПП, ДБ ни съсипаха енергетиката, особено с ПВУ. Ердоган успя. Говореше се за голяма корупция около проектите.