18

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 21. Е...разбира се ти по-знаеш от диванчето у вас кое как било.

17

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 21. Гледа ви се и още как. Цял ден само за гледане на трупове врещите.

16

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 19 На никой нищо "не му се гледа". Това не означава, че руските фашисти могат да си фантазират каквото им хрумне и да го пробутват за реалност. Но то фейковете са им твърда част от репертоара. Така се обос ха с "подробностите', че още дълго ще мирише.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Нито трябва да бъдат осветени държавнически сгради в България с цветовете на руското знаме,нито 24 март трябва да бъде повод да празнуваме Европа!Нямам предвид последните 24 часа,имам предвид последните 24 години ,където леко Европа се ...Фифти-фифти.Истината никой не я знае,колкото я знаеха онези в жилищните блокове ,сладко почиващи си в Москва и Бунайск 1999.

14

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 18. Много ви се ще да гледате трупове бе ква е тая работа ? За освидетелстване сте а ?

13

Анонимен

преди 3 месеца

Първи случай в световната история, когато уж на атентат с масови жертви (над 200 човека убити и ранени!!! поред кремльовските фашисти) НИКОЙ не ги е виждал тези масови жертви.

12

До 13 Бено

преди 3 месеца

По твоята логика, дай да осветим сградите и в цветовете на нацистка Германия. Дори това, че им изразиха някакво съчувствие им е много. Колко от тея преизбраха кремълския главорез и легитимираха продължаването на касапницата в Украйна миналата седмица според теб?

11

Анонимен

преди 3 месеца

С установиха ли самоличностите на убитите в Украйна от същите тези фашисти?

10

не

преди 3 месеца

и не

9

целия

преди 3 месеца

свят мрази терористите и никой няма право да ограничава свободите на другите хора или да уврежда по какъвто и да е начин живота им и да нарушава правата им за собствен кеф цитирам и да кара някого да извършва нещо против волята му включително и с полицейски тормоз

8

Бено

преди 3 месеца

Утре в Русия е ден на траур, бог да прости жертвите на този с нищо непредизвикан терор! Дали у нас правителствените сгради ще бъдат осветени в цветовете на руското знаме, както бяха осветени със знамето на Израел?

7

Анонимен

преди 3 месеца

Истината е, че след освободителната война, Русия категорично се противопоставя на Съединението на Княжество България с Източна Румелия. След това защитава сръбските интереси в Македония. Воюва срещу нас по време на Първата световна война, за да запази Добрич, Балчик, Тутракан и Силистра под румънска власт. Бомбардирали са Варна и Балчик. Дали трябва да възприемаме Русия като приятелска и братска държава? Преценете сами.

6

сапуни

преди 3 месеца

карфици вуду коси заравя ги в пресни гробове таа не е добре с главата

5

идиот

преди 3 месеца

но хиперидиотизъм

4

Анонимен

преди 3 месеца

Ние навсякъде носим личните си карти, те не са ли достатъчни за установяване на самоличността?

3

Анонимен

преди 3 месеца

Тъпо, едни полу хора съсипват хората. Страхливци въоръжени до зъби стрелят по хора отишли да се кефят на концерт и нищо не са им направили. ЕС трябва с голяма скорост да изчистят Европа от придошлите подобни същества и да не допускат повече това безумно преселение.

2

Хората бдят,

преди 3 месеца

Но на Путин не му пука за живота на поданиците му.

1

ХОРА БДЕТЕ

преди 3 месеца

ЮДО-ИСЛЯМИЗМА НАСТЪПВА