49

АЗ

преди 2 месеца

Ех Кире, парапетно мое харвардче, от началото на март четем статии на зеления и неговите хора,които обясняваха,че Москва щяла да бъде потопена в кръв.Да Кире, вашата любима Покрайна, и още по-любимия ви Зеленски, от там идва тероризма, него следва и да осъдете!

48

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

Кажи за сватбата Кире, остави ги тези фалшивки, укроти ли се вече или още трошиш кога си на масата на уж преговорите? Ами кокоро, ще се извинява ли на всяка женска, както поиска обидената Габриел? Ама то е ясно, че накрая пак ще се гушнете и пак ще се вземете, и пак там в скута на Делян, който ще ви сервира по едно мазно турско кафенце.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Носи се слух, че Бойко е изпуснал сапуна пред Асен Василев (относно нова сглобка), който вече е задоволен. И сега със Симпъла от Канада са готови от щастие да разцелуват и Путин.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Ако утре в България стане война Кирил Петков първи ще избяга от страната.

45

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименОтговора от посолството се бави. Предния път дойде много бързо и стана сглобката. Явно сега посланика кравар мисли и не го е измислил та за това не знаем дали ще има нова сглобка.В момента всички са в режим на изчакване а до като се чака Боко прави панаири.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Просто Киро осъжда ФАЩ - терористи те от ИДИЛ :)))

43

Анонимен

преди 2 месеца

Истината е, че след освободителната война, Русия категорично се противопоставя на Съединението на Княжество България с Източна Румелия. След това защитава сръбските интереси в Македония. Воюва срещу нас по време на Първата световна война, за да запази Добрич, Балчик, Тутракан и Силистра под румънска власт. Бомбардирали са Варна и Балчик. Дали трябва да възприемаме Русия като приятелска и братска държава? Преценете сами.

42

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

На plastik p dubastik им беше необходим цял ден след стрелбата, за да заппчнат да мислят. И тези същества управляват цяла държава под ми шницата на ту лупа.

41

гласувал за ДБ

преди 2 месеца

Мръсни долни путинисти! Вижда ви се изтинското лице!

40

Анонимен

преди 2 месеца

Потресаващо, докога като цяло руснаците ще вярват и приемат за достоверност откровените лъжи на един диктатор? , чак толкова безгръбначни, безкритични и облъчени от купените им медии не е нормално да бъдат, това е национална катастрофа.

39

Анонимен

преди 2 месеца

И забележете, на фона на отвратителния украински тероризъм ние продължаваме да финансираме режимът на Зеленски в Киев, да храни стотици хиляди бежанци от Украйна у мас, докато децата ни гладуват!!

38

Украйна=терористи

преди 2 месеца

На снимката духовните вдъхновители на украинските терористи в Москва, вътрешно се раздават и злорадстват.

37

.

преди 2 месеца

На киро ако му откина тиквата тероризъм ли е?

36

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

След като кадри с рязане на ушаци на терористи обиколи света, киевските помагачи разбраха какво ги чака и почнаха да осъждат тероризма. О-оообаче, който помага на терористите в киев също е терорист и руснаците изпратиха ясно послание какво чака всеки терорист. Не завиждам на Тагарев!

35

РУСИЯ

преди 2 месеца

е голяма тя знае как

34

НА ФОТОТУ

преди 2 месеца

ДВЕ РОМСКИ ФИЗИОНОМИИ

33

Анонимен

преди 2 месеца

Тези няколкото човека така са се сдушили за власт за пари да са в парламента за всичко на света какви гласоподаватели имат незнам позорсте

32

Анонимен

преди 2 месеца

Не ни интересуват американците в Русия -- само техните прислужници и крадци в България.

31

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

А бе,32,къде видя в Рушия американци? Как ,при все великая и могучая охрана на Рушия някакви несъществуващи американци са извършили атентата. Ти болнаво ли си? А ,турчино?

30

Анонимен

преди 2 месеца

Третата световна ще бъде смъртоносна за българските веселиновци, повече отколкото втората.