76

Истината е...

преди 2 месеца

Братушките, чрез Иран насъскаха Хисбула да избива цивилни в Израел, за да охлаби Украйна - сега сърба същата попара... Жалко само за невинните жертви

75

Йосарян

преди 2 месеца

И аз познавам много хора, които не са замесени в този атентат. Дори мога със сигурност да потвърдя, че не са участвали в атентата. Трябва ли да съдействам на разследващите, като съобщя откъде са и кои са?

74

Хайде да не се лъжем

преди 2 месеца

Кремълската фашистка хунта цели унищожаване крепостните. На руските фашисти не им пука за човешкия живот . фашистките руски олигарси са милионери и милиардери , искат само са си увеличават милиардите в една безсмислена завоевателна война.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Не евро а рубли бе мале мале миcuPku клипчето го има в телеграм направете си труда малко беднесбг стига с това копи пасте

72

Терористът - Жужак

преди 2 месеца

не го ли утрепаха и него. Да се спестят съдебните разноски , че Жужакот го търсят от Международния криминален съд за отвличане на хиляди деца.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на администратора, *** и т.н. Путин ще го похвали, че стопира някои от коментарите.

70

Леля чичо

преди 2 месеца

Този атентат води няколко последствия но основните са: създаване на етническо напрежение в страната, напускане на таджиките от работния пазар а те са основната черноработна сила, вкарване на съмнения и недоверие в отношенията между турция и русия , по всичко личи че си е добре планиран и подготвен атентат, а щом американците предупреждаваха те са си ценични , казват че са те без да го казват директно, просто разбраха че Русия не може да бъде победена от вън а само от вътре както СССР

69

Анонимен

преди 2 месеца

Има една малка но съществена подробност,членовете на ИД не участват в атентати срещу заплащане,членовете на ИД не бягат след извършването на своето дело,за тях е чест и призвание да загинат като се саможертвата!

68

Анонимен

преди 2 месеца

Сега да си купи пирони за ковчега с тези пари!

67

Анонимен

преди 2 месеца

Колко ограничен народ има по тази земя, страхливци готови да стрелят по мирни хора за да получат пари. Изпитваш отвращение към подобни твари, направих асоциация с нападението на палестинците октомври над деца отишли да се забавляват на поляна. Ей затова всички ги гледат с погнуса и неприязън.

66

берия

преди 2 месеца

му бил завещал на него он го е и познавал лично

65

те ше

преди 2 месеца

му ги платат на тоя шамшал

64

Анонимен

преди 2 месеца

Берия ни завеща ценни указания за борбата с враговете на СССР.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Абе таджика сам го каза след като беше Задържан: " обещали са им 500, 000 Рубли!!!!!! , преди атентата са им превели половината сума в картите по банков път, останалата половина след туй" (500,000 Руб. = 5,300 долара)

62

Анонимен

преди 2 месеца

Би трябвало да минат съвместна подготовка, да има планове на сградата, разположение на изходите, брой, въоръжение и разположение на охраната, безпрепятствен транспорт до и от, оръжия и муниции, средства за връзка. Никъде да няма неточност. Да има безотказно действие. Това говори за организация с възможности. Да си изчака какво ще каже Турция за престоя на лицето.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Някой Алибаба си е намерил будала.Тези наемници са страшни будали,защото сега хем няма да си получат сумата,хем няма да могат да я похарчат.Алибаба явно иска приказни палати да си купи и затова се старае мирните преговори да срути.Вместо да дават луди пари,за да наливат масло в огъня по-добре да сядат на масата за преговори!

60

Анонимен

преди 2 месеца

Другари, вярвате ли на тази *** пропаганда, измислена от Лаврентий Берия преди повече от 100 години. В Русия все още ползват неговите указания.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Почнаха обичайните глупави инсинуации за заблудени и лековерни в стил кгб.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Това са пари от петдесетте милиарда от ЕС за Зеленски ,иначе кой че извади такива пари от джоба си )

57

Анонимен

преди 2 месеца

До Абе смотан Вече 100 пъти го поправиха, другарю. Това е грешка. Били са рубли.