24

Анонимен

преди 2 месеца

Че, то по-скъпо от наемен килър, бе!!!

23

*-*

преди 2 месеца

Как ще се прилага ? Как ще се доказва в съда при оспорване от водача. Пълни глупости. Всякакви закони могат да бъдат измислени, но до колко са приложими е друг въпрос. То може да има и закон да не си чеша та6аците , ходи докажи какво съм чесъл и къде

22

Германия

преди 2 месеца

В Германия някой виждал ли е катаджии да спират коли? Аз за 20 години само веднъж.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да се смени модела, по-лесно и евтино е в колите да има устройства които ограничават бързото каране дълго време. Разбира се 90% от КАТ ще бъдат уволнени след това и заместени от камери, ИИ и други неща които ние богатите програмисти ще измислим!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Испанската полиция предупреди, че вече ще налага строги глоби, а Трюдошенко заяви, че отпуска $8 млрд за "научно" изследване на тема "Как изменението на климата влияе на упадъка на демокрацията?".

19

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименЗатова в Европа има ред а в Русия в ***

18

Анонимен

преди 2 месеца

Не на европейският тероризъм над нормалния европейски гражданин!

17

Шофьор на камион в E

преди 2 месеца

До Шофьор на Юбер.Ти маи не си излизал извън Мадрид никогаш а?Не се били криели.Мен ме глобиха 500 евра за дето карам по магистралата.Толкос за Испания

16

Шофор на Юбер Мадрид

преди 2 месеца

Отново коментират хора, които не са стъпвали никъде извън България тука полиция не се крие да ви спира, тука няма махане и въртене на палки за 23 години в Испания съм ме спирали и един-единствен път още преди 18 години. Много сте далеч от истината! Всезнайковци за клавиатурата. Всичко в Испания се контролира с камери и радари било скорост, било колан било не знам си какво затова смъртност на тука по пътищата е четири пъти по-малка отколкото в България

15

До Реалността

преди 2 месеца

Прав си. Неграмотен, но прав ;)

14

Този Който

преди 2 месеца

Да ги отбележат като "животни/***/говееда" в Waze то. И да ходя да ги съдят после.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Е добре, че това може да се случи само в диктаторска русия, а не в свободна и демократична европа.

12

Реалността

преди 2 месеца

В Европа полицейските постове са на прави широки пътища с одбивки на светло , дори има предупредителни знаци-полицейски патрул. В България дебнат след завои, зад храсти скрити зад контейнерите даже. Ако не предупредим колегите като ги видят след завоя рязко набиват спирачки и създават опастност за верижни катаастрофи. Тук трябва да има глоба ако не предупреждаваш за "засади".

11

Ганчу

преди 2 месеца

Народееее! Спиш лииии? Да, във военно положение сме, на мен един приятел ми каза, че чул некви да си говорят, че чули, че някой бил казал, че от 1ви април почват да пращат призовки на всички м/у 18 и 50 години. 2 седмици военно обучение и след тва в украйна половината на страната на зеленски, половината за путин. Договорка имало в ЕС, за да не свършва войната и малко да се понанали работоспособното население, че имало сега криза и се вдигнала безработицата

10

Анонимен

преди 2 месеца

Европа все повече се превръща в либерална дикатура!

9

Анонимен

преди 2 месеца

А какво стана със задължителното поставяне на знак "радар" преди поста...

8

Анонимен

преди 2 месеца

На петолъчката в посока Сливен има милиционерски пост с тринога, в момента милиционерите са в храстите да се целуват под мишниците..

7

Коментар

преди 2 месеца

Ами ако светна с фенерче два-3 пъти през прозореца, дали се брои. Или пък да отбележа ПОНИЧКА в навигацията. Как се тълкува това?

6

Анонимен

преди 2 месеца

нещо намаляха "приходите", а... а ако катаджиите умишлено търсят причина за да те глобят, какво правим..

5

Анонимен

преди 2 месеца

Муахахахахахаа...и как ще разберат че съм присветнал на някоя насрещна кола особено денем когато съм се разминал с полицейския пост на един километър преди това??? Муахахахахаа...Няма такива идиоооотииии!