87

Анонимен

преди 2 месеца

Украинските фашисти сега ще си платят, Киев трябва да бъде сринат. Четирима от задържаните са украинци!

86

Я пак

преди 2 месеца

До До 76 "Ами накъде да се изтеглят? Това е най-близката граница." Обаче освен че е "най-близката" е и най-фрашкана с военни, чекпунктове, контроли, проверки и т.н. Искаш да ме убедиш, че те ще се набутат ТОЧНО в ръцете на военните докато "бягат" от ФСБ? Я си помисли пак дали "тарикатската" ти "логика" не е леко смехотворна?

85

Анонимен

преди 2 месеца

Бог да ги прости! Нека Господ накаже украинските терористи и техните помощници от САЩ и Запада!

84

Анонимен

преди 2 месеца

До 79. Я пак погледни картата. Беларус е много по-близо. Само че, трябва да бъде Украйна, нали трябва да има причина за мобилизацията. Не всички ядем доматите с колците :)))))))

83

случаен

преди 2 месеца

Важното е кои са подкокоросали извършителите, уж членове на ИД? ЦРУ, МИ......Явно така се надяват да дестабилизират Русия, но си правят сметката без кръчмаря.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Докато двата християнски лагера на САЩ със Западна Европа и Русия се бият, истинските печеливши са само и единствено ислямистите. Слава на Аллах ще бъде все по-чувано по християнските земи от Русия, та през Европа, та чак до Канада, САЩ и Австралия, ако не ни узреят главите да прозрем истинския враг и реалната заплаха от исляма.

81

Анонимен

преди 2 месеца

МОСКВА ЩЕ ОТГОВОРИ С МОЩЕН ПАРАД НА ФИЛИП КИРКОРОВ!

80

Анонимен

преди 2 месеца

Цяла Русия знае,че това е дело на Путин.Половината Росгвардия е чеченци и кавказци. В Москва не можеш да излезеш с бял лист в ръка и да не те арестуват,а сега Вова ни прожектира как се разкарват някакви и си стрелят който по който си искат. ОМОН и Росгвардия се бяха изпарили за два часа.

79

До 76

преди 2 месеца

Ами накъде да се изтеглят? Това е най-близката граница. Следващата е на 1000+ км. Ти накъде щеше да тръгнеш, ако си на тяхно място?

78

Анонимен

преди 2 месеца

Е, и? Същите тея миналата седмица преизбраха главореза, който на ден убива повече. И от руска и от украинска страна. Няма как да ми е тъжно.

77

Борис Немцов

преди 2 месеца

Докато не унищожи Русия,Путин няма да се успокои!

76

Хм

преди 2 месеца

Нападателите са се оттеглят в посока Украйна!

75

Ларавел

преди 2 месеца

Що не пишете сега "Путин е виновен" бре мишоци? А?

74

Анонимен

преди 2 месеца

Ако ае докаже, че от украинска страна е организацията ще бъде обявена за терористичен режим и ще последва наказание от ООН и тотална инвазия. Нещо като в Афганистан. Шах и мат. Стратегически и тактически ход с един ход и се печелят няколко партии.

73

Politikus. info

преди 2 месеца

Вече има снимки на заловените терористи всички са мюсюлмани, такива каквито виждаме и по нашите улици. Линка ще сложа в заглавието.

72

Ужас

преди 2 месеца

В една от тоалетните са открити 28 трупа.....

71

Анонимен

преди 2 месеца

Да се сещат православните руснаци, как се прави руска война за сметка на жива сила от буряти, дагестанци и още други, вероизповеданието на които не е християнско!

70

ПУТИН Е ВИНОВЕН..

преди 2 месеца

ЗА ДА ЗАПАЗИ СВОЯ ЖИВОТ И ВЛАСТ, ТОЙ ОБЯВИ ВОЙНА НА УКРАЙНА И ЕВРОПА, ЗА ДА ВЪВЕДЕ ВОЕННА ДИКТАТУРА И ХУНТА В РУСИЯ.... УБИВА НАРЕД РУСНАЦИ - ПРИГОЖИН, НАВАЕ, НЕМЦОВ....... ДО ПОСЛЕДНИЯ РУСНАК-ХРИСТИЯНИН..... ЗАЩО РАМЗАН КАДИРОВ СИ Е ЖИВ, А ХРИСТИЯНИНА ПРИГОЖИН УБИТ..??

69

АнонимеН

преди 2 месеца

До Учиме история/ БЛИЗКО СИ НО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЕЧЕ ОБЯВИ, ЧЕ Е ЗАДЪРЖАЛА 4 ДУШИ И БРАДИТЕ ИМ НЕ СА ФАЛШИВИ! ИСТИНСКИ ИСЛЯМИСТИ ПРОТИВНИЦИ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА СНАБДЕНИ С ОРЪЖИЯ И УКАЗАНИЯ ОТ ЦРУ ТОВА Е !

68

АнонимеН

преди 2 месеца

РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОБЯВИ, ЧЕ ПОЧЕРКЪТ Е АРАБСКИ!!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ПОДКРЕПЯМ УКРАЙНА, ЧЕ СЛУЖБИТЕ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА ГО СВЪРШИЛИ! ТЕ ДЕЙСТВАТ СЪС ВЗРИВОВЕ ЩЕШЕ ДА ВЗРИВЯТ СГРАДАТА ИМАТ ДОСТАТЪЧНО ЕКСПЛОЗИВ А НЕ ДА ПРАВЯТ ТАКИВА КЪРВАВИ КАСАПНИЦИ ТОВА ВРЕДИ НА РЕЖИМА.! ТОВА , ЧЕ ПОЧЕРКА Е АРАБСКИ НИЩО НЕ ЗНАЧИ ПАК МОЖЕ ДА Е ЦРУ И ДА ДЪРПА КОНЦИТЕ КАТО ВЪОРЪЖАВА ТОЧНО КОГОТО ТРЯБВА :D