110

???

преди 6 месеца

За този тероризъм предварително знае този, който го организира. САЩ знаели две седмици по-рано. Дали са само две седмици или доста повече време?!

109

Веселинъ 7112136860

преди 6 месеца

Ще предвидя какво иде. Зад тези няколко,които стреляха има няколко стотин. Предпоставка за масова параноя . Масовата параноя е декомпозиция на обществото. В Русия е лесно,защото "обществото" е мултикултурно глобалистично и всеки е с претенцията да е по-добър от другия. А понеже етносите в Русия са същите като в Турция иде и конкуренция в параноята.Хайде сега нека мултикултурна и глобалистично-империална Русия година се храни в заграбените от САЩ МакДоналдс! Добър апетит.

108

Реалист

преди 6 месеца

Ясно е, че основният организатор на този тероризъм е САЩ като може да има подизпълнители - Украйна, Франция, Великобритания, ИДИЛ, България и т.н.

107

читалище заря

преди 6 месеца

До Фютхванали са 11 човека на път за украйна, като единият е хванат на място, а вторият, в гората. малко като на меджидийката осемте-шест-три-един счупен въртолети.

106

2+ 2

преди 6 месеца

Посолството на САЩ предупреждава за екстремисти точно в Москва и тачно на концерт!Екстремистите са заловени на пътя за Украйна!

105

IQ 3.14

преди 6 месеца

чисто случайно, коментарите тук съвпадат с тия в китайските международни издания, като "чайна дейли", 1/1 като словоред и съдържание. просто съвпадение, разотиваме се без да отваряме фишките и яплакалъ

104

Анонимен

преди 6 месеца

Терористите са се опитали да избягат към границата с Украйна. Интересно защо.

103

Фют

преди 6 месеца

Снощи след 20:00 часа е започнала стрелбата. После палежа. Терористите били задържани в брянска област. Разстоянието Москва - Брянск е 415 км. "Един терорист беше задържан на място, а останалите избягаха в гората. В резултат на издирването около 03:50 часа беше открит и задържан вторият заподозрян." С това и Батман няма да може да се справи :)))))))))) Жалки бл***тници.

102

До 106

преди 6 месеца

Или защото има връзка с Украйна? Елементарно е!

101

читалище заря

преди 6 месеца

шиизи, пак ли не си легал, или зора е 300 коментара с "украйна" вътре, да фанеш бонуса?

100

Ха ха ха до 92

преди 6 месеца

Ами за да докажат връзката с украйна - няма за какво друго да е! Пари и защита се получават и по други начини.

99

Ванга, ти ли си?

преди 6 месеца

Ето че путинофилите вече знаят и къде са избягали терористите - били избягали в Украйна. Ванга, ти ли си?

98

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 100 Скоро всички които са изказвали съболезнования на КГБ фейка ще разберат, че са ги правили на глу паци.

97

Беларус е много

преди 6 месеца

По близо границата до Москва! Защо ли са бягали към Украйна а?!

96

ИСКАМЕ ТЕКСТА

преди 6 месеца

НА ДОГОВОРА КОЙТО Е ПОДПИСАЛ ДЕНКОФ > ЗА КОЛКО "МИГРАНТИ" ДА СЕ НАСТАНЯТ В БГ Е ПОДПИСАЛ ТОЯ МОЛЕЦ

95

Анонимен

преди 6 месеца

Да се биеш с въоръжен враг е едно, а с невъоръжени жени и деца е друго. Застреляли са деца и жени. Украинските нацисти ще си платят скъпо.

94

Анонимен

преди 6 месеца

Кога някой от българските власти ще изкаже официално съболезнованията си?Или чакат разрешение от Посолството? И прочетете текста на терористите от Атлантическия съвет, за да разберете защо нашите мушмуроци се крият и мълчат. Срам и позор,това е още едно доказателство кому служат нашите под метки и до каво ниво е паднал моралът им!

93

IQ 3.14

преди 6 месеца

а, помните ли как омон застреля едни чеченски терористи, които се оказаха дагестанско фсб, по време на втората война в чечня? а норд-ост? а ганкиното?

92

Анонимен

преди 6 месеца

Кой ли ги е пратил и платил да стрелят по невинни граждани и деца.100% е дългата ръка на цру които навремето отгледаха и Осама

91

Границата с Украйна

преди 6 месеца

Каква случайност ;)