61

Аноним

преди 2 месеца

За какво им е на ИДИЛ да направят атентат в Москва

60

Анонимен

преди 2 месеца

ЗА МЕН Е СЪУЧАСТНИК АнонимеН, ЗАЩОТО ТОЙ Е СПОСОБЕН НА АБСОЛЮТНИ ВСЯКАКВИ ЗВЕРСТВА.

59

СМЪРТ ЗА ТЕРОРИСТA

преди 2 месеца

С номер 69 СМЪРТ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ

58

АнонимеН

преди 2 месеца

До Дарк/ ЗА САМОЗВАНИТЕ ПУТИН КОГА УТРЕПАХА НЕМЦОВ ЛИ ГОВОРИШ ДЕТО ИЗБЕГАА И СЕ КРИА 3 ДНИ!!! ЕДИНСТВЕНИТЕ 2 ЛОШИ НОВИНИ В ТАЗИ ИСТОРИЯ СА, ЧЕ ТИ НЕ СИ БИЛА В ЗАЛАТА :D И , ЧЕ БРОЯ НА УТРЕПАНИТЕ МОЖЕШЕ ДА Е 300 ГНЮСНИ ОКУПАТОРА ПОНЕ

57

Анонимен

преди 2 месеца

Удри Путине по това змийско терористично гнездо, под измисленото име украйна. Не ги гали повече с пухкави перца, че не се знае какви злини още са способни да причинят. И то не само в Русия.

56

Анонимен

преди 2 месеца

62- Накара ме да се замисля най вече върху капката човещина къде оттича ако две години народът ти е убиван умишлено и жестоко, какво се случва с човещината в такъв народ и се сещам за друга трагедия- върви мюзикъла Норд Ост в театралния център на Дубровка, нахълтват 40 въоръжени терористи с искане Руската армия да се изтегли от Чечня- преговорите вървят няколко дни- Руснаците пускат зарин и загиват над 170 човека- та къде остава капчицата човещина и как да я сравним със зарина.....

55

АнонимеН

преди 2 месеца

ЗА МЕН СА БИЛИ СЛУЖБИТЕ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ, ЗАЩОТО ТЕ СА СПОСОБНИ НА АБСОЛЮТНИ ВСЯКАКВИ ЗВЕРСТВА И КОМЕНТАР 62 Е ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ЗА ТОВА, ЧЕ НЯМАТ НИКАКВИ СКРУПУЛИ!

54

Анонимен

преди 2 месеца

Нормалните хора в такива моменти изказват съболезнования, в каквито и отношения да се намират. А не се нахвърлят като гладни вълци с нищо неоправдани обвинения. Според мен това, което са казали от Киев, си е чистосърдечно признание за собствена вина. Видно е, че на украинците вече не им е останала и капка човещина . Всичко човешко им е станало чуждо.

53

Странно,

преди 2 месеца

...ако се появи някой с надпис ..."Не на войната", ще се появят една камара ОМОН-овци да го арестуват, а като излязат масови убийци да всяват ужас, си отиват поживо поздрави, без някой да ги ппитесни?

52

Кунка Кунчева

преди 2 месеца

Прави са нашите братя Украинците.Това е работа на Путин, който обича да избива собствения си народ. Не вярвайте на Американците, които излъгаха че това е работа на Ислямска държава Трябва да въведем нови санкции срещу Русия в съотвествие с Евроантарктическите ценности. Ние сме коректен, лоялен и предвидим партньор на Европейския съюз и НАТО. Режимът на Путин е безсилен да се противопостави на нашата мощ и за това организира такива терористични атаки в Москва и по света.

51

Буда нудиста

преди 2 месеца

До АНГЕЛ и аз така твърдя.

50

Буда нудиста

преди 2 месеца

Пълни глупости. "Ислямска Държава"(ISIS- Israel's Secret Intelligence Service), креатура на Моссад и ЦРУ. Кой разиграва картата на ТЕРОРА пак?...

49

АНГЕЛ

преди 2 месеца

Русия твърди че Украйна е изкуствено създадена държава и повече няма да съществува.

48

Юлиян

преди 2 месеца

Никой не може да пречупи руснаците. Знам го, защото съм рускиня.

47

Юлиян

преди 2 месеца

Коментарът не писан от мен. От Бай Дрън е.

46

Юлиян

преди 2 месеца

Руснаците се обединиха срещу терористичния акт и ме записаха на фронта да ги защитавам и да не завиждам на никакви куратори!

45

Юлиян

преди 2 месеца

Коментар 50 не е писан от мен.

44

Юлиян

преди 2 месеца

Този терористичен акт няма да пречупи и разколебае руснаците.Напротив,ще ги обедини и мобилизира още повече.В своята история са виждали и по-тежки прояви на тероризъм.Имат си по този повод и сентенция-рефрен от популярна песен на Газманов:"Чем вьiше давление,тем крепче бетон"!Не завиждам на атентаторите и на техните куратори.

43

Юлиян

преди 2 месеца

Руските служби си знаят работата. Трябва повод да разгневят народа и да има доброволци за фронта. Аз вече се записах срещу атлантическите урки.

42

Юлиян

преди 2 месеца

Че руските служби за сигурност имат вина за атентата е безспорно.Длъжни бяха да предотвратят трагедията или да засилят охраната,война е.Всякакви опити да се припише всичко като провокация на руските служби е несъстоятелна и жалка.Ако е за повод за ескалация,то Путин от "Майдана" насам е имал поне хиляда такива.Или украинци,вероятно без знанието на САЩ,или ислямисти,задължително консултирани и курирани от американците.