107

Анонимен

преди 2 месеца

Асен Василев в прав текст заяви, че Габриел не става за премиер. Не ми стана ясно, защо Габриел иска извинение към всички жени засегнати от това изявление, което всъщност се отнася лично за нея. Такова мнение споделят много хора, защото се вижда, че една силно лансирана брюкселска чиновничка, без сериозен управленски опит, но с мегаломански амбиции, се стреми за пост, за който не е подготвена.

106

Анонимен

преди 2 месеца

Баба Врачка...Темата си ми ти - Взема Дрога, това е. Спри и се осъзнай докато е време.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Баба Врачка.... Как мога да пиша по темата.... Като нито пуша марихуана, нито съм дилър.... И такива Тъпунгерски теми.... не ме интересуват.... Теми убиващи Живота .... Не са добри теми! Бог поднася изпитания на хората.... Но ти не си чове...ка Бог да ти поднесе изпитание, ...как? Тогава Господ реши сам себе си да изпита, но ти Удържа.... и поучи Бог, че нямало било Богове!

104

Дора

преди 2 месеца

Защо мнението на 40%, които не искат избори, да е по-важно от това на повечето, които искат избори?

103

Анонимен

преди 2 месеца

За някой пишещи тука като читателите четат по интернета, се оказва че успешно пренасят по кило кокаин, криейки го в дебелото си черво. Евала. По малко ама редовно... иначе тия с тоновете виж как падат в канала. Обаче го опаковайте по добрец, че май аналната ви лигавица, абсорбира от "стоката" по малко и това се отразява на форума - пишещите тука!

102

Анонимен

преди 2 месеца

До 110. И аз това се питам. Дали милеят за бг граждани, които повтарят на всяка втора дума, или се борят за личните си мегаломански интереси. Защото болшинството от бг граждани искат честни избори, а те се борят на всяка цена против изборите и интересите на хората.

101

Куха лейка

преди 2 месеца

Само аз ли не я харесвам тази ***

100

Анонимен

преди 2 месеца

Вие тука дето пишете...като малки деца покръстени ли сте биле? Или направо сте се родили в родилни домове под Чадъра на Чавдарчета, Пионерчета, Комсомолчета, Комунистчета, а може и Османчета?

99

До 73

преди 2 месеца

До Анонимен това ли наричате възпитание, да изработиш партнъорите си по най- интриганския начин и ги поставиш пред свършен факт.

98

Анонимен

преди 2 месеца

По добре нови избори, отколкото правителство, след което и двете партии ще са много надолу в сравнение със сега, също като БСП. Е те решават сега, избирателите после.:))

97

Анонимен

преди 2 месеца

Кокорчо казал - Ако няма да съм аз министър на парите Габриел няма да е премиер . Тва мошеника от Лондон го казал по повод кражбата на поста му . И сега мошеника трябва да е мнистър на парите щото имаче службогонката милионерка от раздаване на нашите пари в Брюкселия няма да усвоява още пари от наще . Тез дали мислят за България ??? Те даже не искат лева да го има .

96

Анонимен

преди 2 месеца

Поласкана съм от антивниманието Ви към моята персона. За съжаление, стилът Ви на общуване ми е малко странен, но доколкото схващам се опитвате да ме попитате: Защо съм се родила на този Свят? Или Греша?

95

Анонимен

преди 2 месеца

Никак не си я представям като премиер! След този театър който ни изигра... значи всички българи да се скрием под нечия пола. Много долнопробен театър.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Гледам аз. че си ОнепЯвдан и Искаш с Интелекта Луд и Неразбран да делил си ти помислил си Мегдан, но понеже си МЪЖ, ако и Тегав, бих ти казъл. Не атакувай бе Потеря, но винаги бъди Химера, и ако решиш да си Завера, тогава.... Забрави, че си Химера, а опита да си в никовете си Апогея - Константера - Инфините - РА.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Искаме избори!

92

Анонимен

преди 2 месеца

В редица масонски кръгове, розенкройцери и тамплиери, както и по данни на могъщите тайни служби за сигурност, днес Улфила е прероден като най-чист сакрален вид и етно-лингвистично-тонално честотна преекспонация в нашия Български Ген - Боговете на Арианите - носещ във вените си най-чистата и светла кръвна плазма, след внимателно и целенасочено кръстоване на велики Български Родове, съзнателно избран от Абсолюта за тази му мисия да запазва Мира по Света, всеки Ден под зоркото Око на (((СЛЪНЦЕТО)))

91

Анонимен

преди 2 месеца

Типични Бойкови димки.Много силен,министри ще сменя, на избори ще ходи а накрая млъква и изпълнява. Герб са приключени като независима партия,тия театри са за много умния им електорат да си въобразят че нещо зависи от тях.

90

Анонимен

преди 2 месеца

Моме , с това брюкселско хилене дето само него си го усвоила не се получават нещата , акълецът ти мижаф , коркото да раздвижи лицевите мускули в глупава " усмивка " .

89

Анонимен

преди 2 месеца

Носът ти що е бял Гаргамелче, Боко да не се е изцвъкал върху него :)))

88

Анонимен

преди 2 месеца

Я, защото на теб така ти е изгодно!! На българите - НЕ! Ние не щем да живеем с такива овци като теб. ИЗБОРИ!