484

Така е ..

преди 2 месеца

А войната на Путин в Украйна какво е. Същата работа.

483

Анонимен

преди 2 месеца

Не стига , че са фашисти и теророристи , не знам какво да мисля за нашето правителство....

482

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Тръмп не спечели, идва Трета Световна. Ако на 9 юни подкрепите сглобкаджийските партии или отидете за гъби, си подписвате смъртните присъди!

481

Анонимен

преди 2 месеца

Русофилите се радваха на атентатите над кулите близнаци в САЩ. Разликата между тях и нормалния българина е, че нормалните българи не се радват на атентата в Москва. Затова не обичат световния терорист Путин. Никой не заслужава този ужас

480

Анонимен

преди 2 месеца

Къв враг, бе симпатяга? Кой ти каза, че ти е враг?

479

Анонимен

преди 2 месеца

И на врага не пожелавам подобна трагедия.

478

Анонимен

преди 2 месеца

Такъв терористичен акт изисква огромни средства и организация. Ха, познайте кой е способен да ги подсигури? Украинците са цаца, само инструмент. Зад тях стоят дементиралите американски мозъци и не вярвам, че ще го кажа-но Шолц е най-нормален в цялата задружна компания. Обаче го натискат и принуждават да му играе по гайдата.

477

Анонимен

преди 2 месеца

Недолюбвам Путин, но не вярвам някой да се радва на такава трагедия. Винаги обикновени хора плащат глупостта на управниците.

476

Анонимен

преди 2 месеца

На Запад влязоха десетки хиляди ислямисти под формата на Бежанци от Сирия.Алепу който беше сринат от руската авиация няма никога да бъде забравен и арабите искат отмъщение.Под формата на десетки хиляди доброволци за Украйна ще се появят на фронта в незнаен ден и незнаен час.Мама Меркел за това ги извика в Германия а не да ги дундурка.Като прибавим и стотицие хиляди муджахидини от Афганистан тя става Мамма Миа.САЩ оставиха на Афганистан оръжие за около 80 млд.Ескалацията е неизбежна.

475

До 526

преди 2 месеца

Каквото повикало, такова се отзовало. - кажи го това на евреите за терористичния акт на хамас.

474

Анонимен

преди 2 месеца

Каквото повикало, такова се отзовало.

473

morgan

преди 2 месеца

сега разбрахтели какво причинявате на хорта в Украина така ви се пада на терористите им доидоха терористи ха ха заслужено

472

ИСТИНАТА

преди 2 месеца

Руснаците накараха палестински групировки да нападнат Израел,с цел да се отвлече вниманието от Украина.Резултатът е военен отговор на Израел и глад за населението.Сега ислямистите наказват Москва заради подстрекателството.Пак започват серия от атентати за съжаление.

471

Анонимен

преди 2 месеца

От кога го казвам-Украйна е терористична държава и Путин правилно реши да въведе ред там. Има ли вече съмнение кой е Зе и неговите главорези?

470

Истината

преди 2 месеца

Да не забравяме и най-големия аттентатор-ттероррист Байден и васалите му от ЕС, който всеки ден избива украинци и руснаци във кървавата война която започна. Жалко е че страдат невинни хора

469

Анонимен

преди 2 месеца

Бог да прости невинните жертви при този кървъв атентат. Това ли е начинът по който ИДИЛ отбелязва годишнините си от кървавите си атентати. Преди 8 години имаше пак атентат от тях на летището в Бюксел.

468

Анонимен

преди 2 месеца

Неграмотните възрожденци не запомниха поне едно просто правило. "Обикновено" се пише с едно Н, не с две.

467

Анонимен

преди 2 месеца

Бог да прости невинните жертви при този кървъв атентат. Това ли е начинът по който ИДИЛ отбелязва годишнините си от кървавите си атентати. Преди 8 години имаше пак атентат от тях на летището в Бюксел. Да не забравяме и най-големия аттентатор-ттероррист Путин, който всеки ден избива украинци и руснаци във кървавата война която започна. Стана нещо като клин клин избива. Жалко е че страдат невинни хора

466

mda

преди 2 месеца

На тези, които се радват за загиналите, мога да пожелая само едно - пожелавам същото на децата ви.

465

Сърцеядите от ИДИЛ

преди 2 месеца

трябва да бъдат физически унищожени до един... особено българските им последователи представящи се за русофоби... Нее те са си от ИДИЛ, ядящи човешки органи.