164

Анонимен

преди 2 месеца

Айдеее, Путин реши да си обезлюди държавата! ))))

163

Анонимен

преди 2 месеца

Трима чеченеца направиха цяла Москва за смях - в момента се случва!

162

ЗАТОВА ЛИ

преди 2 месеца

тукашните биологично насметени американопапагалчета се запениха?

161

Анонимен

преди 2 месеца

Абе не знам за руските закони ама точно в момента в Москва чеченците правят мазало..............голям цирк........!

160

Анонимен

преди 2 месеца

Педофилът рекъл: дръжте гейовете! Боже, прибери си вересиите!

159

Анонимен

преди 2 месеца

А Лавров кога? Хем е хомо, хем е педофил, хем членува в най-извратената руска организация: КГБ.

158

123

преди 2 месеца

Тия в Русия се чудят кви глупости да измислят. Значи според статистиката 10 % от хората са обратни, забраняваш не забраняваш все са си 10 %. И сега в Русия 10 % от хората вече са терористи според закона

157

Анонимен

преди 2 месеца

На педофилски Путин САЩ му е крив за всичко. Тая руска опорка минава само пред неговите поданици и нашите копейки. Ама едно си баба знае, едно си бае. Обикновена циклофрения. И още по-обикновен фашизъм.

156

Анонимен

преди 2 месеца

Дрън-дрън дрънчи на КуXи копейки. Сега пък Путин не бил против гейовете, а против организациите им))). Щото много трудно да обявиш някого, че е в организация. Защо мислят форумците за пppppости като себе си?! Защо Путин не почне борба педофилията, а подарява на извратените си олигарси украински деца, м?

155

Анонимен

преди 2 месеца

Значи ако изгони България някоя секта от типа "Свидетели на ала бала" българите и държавата са против Християнството ли? Не, против организации, които се вълци в офча кожа, създадени за да създават проблеми и да вербуват/плащат на техни "активисти". Браво на Путин и Орбан, че имат топки за да изгонят поредните анти-човешки НПО-та! То и за това само тези 2 държави имат положителен естествен прираст! В западна Европа е нещо страшно - няма деца но пък има прайдове и *** имигранти!

154

Анонимен

преди 2 месеца

Древните не са правели голяма разлика между мъжко и женско. Нелицеприятно, но факт. Повечето пълководци са имали както женски, така и мъжки наложници. Това се е отнасяло и за кралете (включително в руския двор). Не ни е приятно да го признаем, но е исторически факт. А Путин просто разчиства опозицията, като обявява несъгласните за гейове.

153

Анонимен

преди 2 месеца

Правилно, тази организация е спонсорирана от САЩ и прави само проблеми. Русия не е против хората с различна сексуална ориентация а само против тази конкретно, която има най-малко за цел да помага на хората а само да прави анти-държавни прайдове! Аз не съм против Демокрацията, но искам да се изгонят от тук $oроСоидните "демократични" НПО-та на САЩ!

152

Анонимен

преди 2 месеца

Хомосексуалността, уви, съществува от зараждането на човечеството. Има я и в животинския свят. Няма как да бъде изкоренена, защото явно е в човешката природа. Копейската борба с нея е предварително изгубена. Но копитата обичат да се борят за изгубени каузи, за да си правят пиар. Луд умора няма. Проблемът си е техен.

151

Анонимен

преди 2 месеца

Добре де, а сега сина на Салавьов как ще се прибира в Расия? :)))) Или той няма такива намеерения? :))))

150

Че то

преди 2 месеца

...всички знаем, кой е най-големият терорист в света! Още го издирват от МНС! Спрямо него, Ким Чен Ун е като палаво пале!

149

Анонимен

преди 2 месеца

БРАВО!!

148

Христо Христов

преди 2 месеца

Че те организациите са си терористични. Но не знам да гонят отделните гейове като Киркоров и сие. Даже си имат много последователи.

147

Анонимен

преди 2 месеца

Само не разбирам защо днес. бг е сложило тази тема в рубриката "свободно време", която насочва какво правят рашките в свободното си време. )))

146

Анонимен

преди 2 месеца

Към псевдомъжкарските копейки: "Бай си, бабо, да не те се срещне мечка"! Каквото най-много (се правиш), че мразиш, то обикновено те застига. Ако не лично, през деца и внуци.

145

Анонимен

преди 2 месеца

Рашистанците и апологетите им смятат, че е по-добре да са убийци и педофили, отколкото гейове. Копейска ценностна система, няма що.