26

Московец

преди 2 месеца

Това ми напомня за наемниците в украйна плащат им с фалшиви доларови банкноти за да мрът по полята така и тука момичето е било в наемният бизнес на нощен клуб , защо ли не се е замислило преди това за опасностите , които носи това ? Както и наемниците в украйна

25

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя верно ли е останал с 70к евро? Смятай колко пари го биеха по главата, а до къде е стигнал завалията, *** ритнитопковец.

24

От матрицата

преди 2 месеца

До коментар 22Госпожа аз имам хигиена , не ходя по нощни клубове където има само *** в човешки образи. А за изнасилването ако сте там проблема си е ваш-който го е страх от мечки не ходи в гората

23

До Deep Zone

преди 2 месеца

Никоя жена с капка мозък не би подкрепила изнасилвач. Би било унизително... ама ти какво ли разбираш от достойнство.

22

До От матрицата

преди 2 месеца

Тоест ако дъщеря ти отиде на дискотека и я изнасилят, ти няма да имаш проблем понеже явно си го е търсила.Лелел не завиждам на жена ти.Да живееш с такъв *** въобще не е лесно.

21

До От матрицата

преди 2 месеца

Тоест ако отида на дискотека или бар и ме изнасилят не се брои понеже не съм светица.По същата логика ако ти отидеш на дискотека и ти го набият до кръста без да искаш, няма да е изнасилване понеже не си светец? Да, да съвсем логично.

20

До Анонимен 3

преди 2 месеца

И от кое ти става ясно. Запознат си с детайли по делото или никога не се е случвало момиче да бъде изнасилено. Само злобни женомразци.

19

Дани Алвеш

преди 2 месеца

Най-обикновена блудница , ме осъди защото вместо 50 евро както се разбрахме ми поиска 1000 , е не съм толкова *** да и ги дам. Самоче собственика на клуба играе с световните НПО феминистки и лгбктски лобите и ме осъдиха. Но забравих , че българите вярват на съдебната система и затова живеят е такава прекрасна страна , затова не вярват на мен, а не съда

18

Deep Zone

преди 2 месеца

Кармата си знае работата- най-големият симулант и циркадджия едно време се къпеше в милиони, но сега всичко се върна и даже близките му приятели се разбягаха като мишки. Няма да коментирам жена му - "моделът", който като й спреш кранчето, отива при следващия. А трябва да му оказва най-голяма подкрепа в такъв момент, ако е жена на място.

17

Коко

преди 2 месеца

Динора Сантана каква манекенка е, какъв модел ? Прилича на плондер, още малко ще гръмне. Горкия Дани, разбирам го защо е стигнал до такива крайности.

16

Факт!

преди 2 месеца

За хората с меки и малки пушки, всичко жени са кирви!

15

От матрицата

преди 2 месеца

Тука има няколко нпо активисти където са като мъжа на Асенка Василева , а жените им да вечните жертви , ама в нощните клубове дето гълтат разни хапове и други неща хахахаха

14

до 12 морския

преди 2 месеца

Съда го остави, да кажем е субективен, а бащата и той ли е НПО?!? Смепници!!!

13

Капиш Матричан

преди 2 месеца

Ти капЕш и не го и вдигаш явно! И си личи!

12

Морското право не е

преди 2 месеца

До коментар 9 какъв съд ? На феминистките ли ? Морското право те управлява , но и ти си като робите от прекрасният нов свят на олдъс хъклси където робите бият другите, които им съобщават че са роби, което бидейки е самата истина.

11

Koko

преди 2 месеца

Това ли е най- скъпото топване на чушле в историята ?

10

От матрицата

преди 2 месеца

До коментар - мдам Абе ей нпо активист тука да не ти е Испания ? Тука жените все още колкото и да си измислят няма да могат са сглобят изнасилена с нощен клуб и съда да сложи гаранция 1 милион.Изнасилена или не който го е страх от мечки не ходи в гората клуба -капиш

9

до 2.3... итн

преди 2 месеца

Съда, прокурорите и адвокатите са разгледали доказателствата, признали са го за виновен! Баща му се е отказал от него в процеса на делото! Само разни плъшоци, явно искат д оправдаят себе си, агресията си и малкото си недотам мъжко достойнство и отричат съществуването на фактите! Ето това е да си Мъж като Ла..но на Дъжд!

8

до мдам

преди 2 месеца

Явно и баща му е разбрал истината, че сина му е изнасилвач, затова не иска да плати гаранция! Вероятно през адвокатите за които е платил той! Но тук еГсперти от долно нанагорнище са по-наясно и от изнасилената и от изнасилващия! Те огравят навсякъде, даже и от тъмната страна на луната виждат!

7

От матрицата

преди 2 месеца

Нямате приятели имате използвачи и вечни интереси.Ето нагледният пример , играха заедно и човека какъвто и да е имаше много приятели къде са те сега ? Вишите съотборници от барцИлона. Сега лицемерно си измиха ръцете като Понтия Пилата , и ще кажат човека е изнасилвач нека лежи.На всеки е ясно че в нощен клуб няма девици там просто са се възползвали да го съдят , и принципа могли направили го е в сила. Вярно е че сам си е виновен , но къде са Меси, суарез и другите ?