378

Анонимен

преди 2 месеца

Кървавото бункерно джудже ще съсипе Русия напълно. На хоризонта се задава гражданска война и разпад /руснаците не познават протестите и мирните преходи/, а копейките продължават да му правят еваларката. Разбира се, не търсим логика у копейките, тези семпли умове, но все пак - Русия потъва, а вие сте уж русофили, какво става? Не е ли време Лилипутин, по стара КГБ-истка традиция да бъде обявен за чуждестранен агент?

377

Анонимен

преди 2 месеца

Не му е лесно на мекерето Песков - шефа му е кърваво, бункерно джудже, страдащо от шизофрения.

376

Анонимен

преди 2 месеца

Песк, български чушкопеци трябват ли ви пак, щото ЕС не ги ще от 35 години

375

Анонимен

преди 2 месеца

русия настъпа мотиката сега ще си изяде и боя

374

Анонимен

преди 2 месеца

надявам се осъзнаваш путин е ходеш мъртвец Но и ти ще висиш до него от клона пески

373

Да допълня...

преди 2 месеца

До Анонимен 371 Още по точно. Специална военна изла-га-ция.

372

Анализатор

преди 2 месеца

Рашистите хептен изплискаха легена.Видно е,че Пуутлеер е психично болен и трябва да се лекува.Расия е пред разпад,бъдете сигурни,че тия си заминават и ще се разпаднат на десетки республики,които ще гладуват и ще търсят помощ от ООН.

371

Питам

преди 2 месеца

А кой започна войната ?

370

до347

преди 2 месеца

забелязваш ли кой признава една държава и после я напада, разрушава, убива хора, изнасилва деца, кой заплашва целия свят с атомни бомби, та кой е Zлото?....

369

Анонимен

преди 2 месеца

Злото в света се нарича Америка запада е нейн посредник

368

Анонимен

преди 2 месеца

кремъл "ние сме в състояние на война, но западът не знае"

367

Сът

преди 2 месеца

Представете си koneuku,украйнците само с насочване и разузнаване от НАТО потопиха половината черноморски флот на рашките и унищожиха половината им тежки рафинерии! А сега пак си помислете ако се включи НАТО найстина,колко време ще изкара г-н Путин,преди ракета да се забие в Кремъл и да му цепне плешивата кратуна? Сега пак си помислете дали Русия воюва със Запада и НАТО.

366

Анонимен

преди 2 месеца

Новото название на "Специалната Военна Операция" е "Специална Военна Война". Следващото название ще бъде: "Специална Велика Отечествена Военна Война".

365

и какво стана?

преди 2 месеца

Накрая според тази ватенка песков, украинците са окупатори в собствената си държава.

364

Анонимен

преди 2 месеца

Айде сега Песков у зандана, задето говори забранени думички...

363

Анонимен

преди 2 месеца

СССР 2.0 не е държава, това е диагноза.

362

Анонимен

преди 2 месеца

Еee разгеле, сега ще освободят ли всички, които до онзи ден наричаха спец.операцията война? Значи какво излиза, рано или късно Раша си признава за всичко :) За зелените човечета, за Вагнер, за войната ... скоро ще си признае и за всички политически убийства, най-накрая ще си признаят, че са СССР2.

361

Анонимен

преди 2 месеца

За тебе може да е патологичен случай но аз ги пиша тия неща за да разберат русофилите какво представляват семейните ценности на любимците им, дето са трьгнали да спасяват света от нацисти и да възстановят морала на семействата!И ако се съмнява някой в написаното нека да пита някой,който е живял там или старите ,,гларуси"!Те най добре ще обрисуват тогавашната ситуация!Руснаците загубиха войната още в деня,когато я почнаха! Никога в нищо не са били модел за нещо!Кръв,аморалност и агресия-това са!

360

Анонимен

преди 2 месеца

Още за ссср...Пълно беше с всякакви невероятни истории!Една като видя моята лъскава като германска каска в лунна Сталинградска нощ ,,особа" разгледа го близо час и не можеше да повярва,че може и да има и такива!Винаги е била мислила,че нашите ги режат с ножицата през средата! ЕДНИ МЕ ПОКАНИХА НА ГОСТИ в масква,понапиха се и след полунощ жената на единия,,хоп" в леглото ми!Ее,не сме вьзпитани като перверзници и беше трудно да го направя!Плюс-представи си,че ни хванат,ще ни нарежат на парчета!

359

Анонимен

преди 2 месеца

Вие сте във вечна патология.