93

Анонимен

преди 1 месец

СИРСКИЙ поведе укрите към!..... АДА.

92

Анонимен

преди 1 месец

Защо истерясват НЕМИТИТЕ? - бършете си кир"ливите и ПОС" рани ПЪРДЕЛНИЦИ и кротко. Отивате при СИРСКИЙ.

91

Страховете на Путин?

преди 1 месец

По-скоро страховете на запада, на САЩ в частност.

90

Анонимен

преди 1 месец

КУДА УШЛА СТАТИЯ ЗА СИРСКИЙ.

89

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

88

до 90-ти,

преди 1 месец

Фантазираш. Нито САЩ нито Великобритания са имали бройката да окупират каквото и да било извън западна Германия. А какво им е било да влизат в конфликт с най-голямата и най-добре въоръжената армия в света по онова време? Съдбата на България е била решена още преди края на войната.

87

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

Как трябваше да се развият събитията дни преди фашисткото нахлуване на Сталин в България! Българските офицери трябваше да арестуват *** Кирил Сакскобурготски,който както брат му вкара Хитлер,така той вкара Сталин. Трябваше да воюваме на Дунав и съобщим на британците и американците,че очакваме те да ни "окупират". Мъчно ми е,че съм единственният,който вижда вината на Кирил за безумният половин век робство,който последва . Нито Кирил,нито Борис са умирали в ония дни.Те се покриха!

86

Путин е луд,

преди 1 месец

но поне има собствено мнение. Наш Костя не може да живее без господар. След победата на Украйна, Костя ще започне да ни продава на Китай. На Беларус няма да може, защото Русия и Беларус вървят в комплект.

85

Анонимен

преди 1 месец

Путин няма да направи нищо. Знае, че голташка Русия разполага само със СССР-ски ракети с ядрени глави (Сармат НЕ е разположен още и няма да бъде в следващите 5 години), а всякакви скамове като Кинжал и подобни се свалят от 40-годишна ПРО и ПВО. НАТО тихомълком се научи как да се справя с руските "безаналогови" бракми, докато разполага наред лазерни оръжия на 5-то поколение изстребители и самолетоносачи. Туй то. Че може дребосъкът да направи поразии от яд и немощ, може. Но Русия става пустиня.

84

Анонимен

преди 1 месец

То като си гол гуз, колкото и да заплашваш си личи, джуджа го знае това нещо :)))

83

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

Господин Путин,когато говорим за подвизите на Шипка,Дойран,Масада ние говорим за един и същи Български дух..за един и същ древен Галски Келто-Викингски Ашкеназки Българо-Израелски Народ на Безсмъртието. И докато Българите побеждавахме на Шипка с голи ръце неизброимите османци,то вие руснаците споделяхте плътта на невинни български невръстни девойчета деца с османците в подножието на Шипка. Само защото Кирил Сакскобурготски забрани на Армията ни да стреля не ви изпекохме живи на Дунава!

82

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

Срещу такива като Путин трябва да се действува така както АШКЕНАЗКИЯТ герой господин Нетаняху действува- с уверена стрелба ,естествена мъжкарска усмивка и ще видите,че ще се покрие като палестинец в някой тунел. Русия е изключително лесна за превземане,да и и господа.Затова се дразня на бездействието ни. Един пример.Ако Русия изстреля ракета срещу Израел Нетаняху ще потопи Русия в недрата на земята точно за няколко часа . Повтарям ,не Ашкеназки Израел,а сефарадска Русия е змиярник еврейски.

81

Анонимен

преди 1 месец

Не виждам защо путин се страхува от Хага. Между затвора и бункера, в който сега живее, няма да има никаква разлика. Той ще бъде ВИП, хранен, обличан, обгрижван. Същата работа. Само дългата бяла маса няма да се събере в луксозанат килия. И животът му е гарантиран. В този затвор не убиват, както в руските, и както путин постъпи с Навални. Ще му бъде осигурен и психиатър, който ще играе ролята на подчинен (психодрама). Путин спонойно ще може да му дава заповеди. Психиатърът ще гизслушва. Какво лошо

80

Анонимен

преди 1 месец

Путин при всички случаи ще свърши зле.Но такава ще е и съдбата на Русия.Русия обославлена,Русия във дерьмо.

79

Анонимен

преди 1 месец

Джуджето-агресор и кагебейците: чемодан, самальот, Хага! За добруването на обикновения руски народ.

78

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

Путин не е само паранояк.Путин е и посредствен и супер неуверен. Често наблюдаваме голямата врата в Кремъл да се..да бъде отваряна и едно пръкнало от комикси,а не от емоционална система лице да шляпа с не благородна крачка. Говори почти шепнешком и това е симптом за неувереност.Чрез такъв начин на говор той подканва всички да се доближат,да си платят за да го чуят,да се напрегнат. В дадени моменти той избухва като разглезено недоспало си дете и устните му стават полулуни ту нагоре,ту надолу.

77

Анонимен

преди 1 месец

Киев не им иска мизерните територии на Блатная. Той иска да си върне завзетите от него.

76

Коста Мутрофанов

преди 1 месец

Ако 45г. Сащ не бяха показали на копейките какво е ядрено оръжие и до сега нямаше да знаят защото такова нещо крепостен селянин не може да измисли.

75

Анонимен

преди 1 месец

Тая война скоро няма да свърши

74

ььаьаь

преди 1 месец

Точно така. Агресорите САЩ и Лондон трябва да си отидат.