16

Този мръсен комунист

преди 2 месеца

ще ми говори за троянски коне! Махайте го веднага!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам какво е провидял този м.алоумник, но в България има много руски църкви с дарения на руснаци и българи, колко американски църкви има тук? Аз освен секти, и завършили в Америка семинарии сектанти, друго не съм видял. Идеята на янките е да дезинтегрират всяко общество, да го разцепят по всякакви въпроси, за да може по-лесно да се запали конфликт, когато не им хареса правителството. Това е американска технология на 150г. Не знам от какво се обърка този м.алоумник, доказателствата са видими?!

14

Анонимен

преди 2 месеца

М.алоумник, точно обратното е. Откакто американското посолство казва на правителството им какво да прави, отношенията ни се изостриха - факт. Канадско НПО спонсорира клуб Н. Вапцаров тук. Този който запали българския клуб в РСМ е живял дълги години в САЩ. Изобщо м.алоумника няма никакви аргументи за обратното.Да не забравяме, че отношенията м/у Украйна и РФ се влошиха след като американски емисари влезнаха да управляват процесите в Украйна, те ги могат тези неща - да скарат братя.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Даже в момента американски сенатори внасят за гласуване в Сената резолюция за подкрепа на Северна Македония и потъпкване на България и нейните претенции.

12

Анонимен

преди 2 месеца

С тая мания срещу Русия, ни направихте колония на кой ли не. Справка - поканата на агента на ЦРУ Вертоломей и неговото служене на гръцки в нашия храм. За какво се бориха наще възрожденци, бе?! Върнахте ни повече от 150 години назад. Колония на Гърция, на Турция, на Англия, на САЩ, на Франция ( чрез измамите с фалшивите гаранции на гнидата Макрон), на Германия ( включително чрез Урсулица, която редовно четка северните за наша сметка), на Австрия ( унизителен двустранен договор)и т.н.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Македонската кауза, чрез сваляне на ветото, я продадоха Простите и Гърбавите, по заповед на Макарон и шефа му Ротшилд.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Да, на тоя му плащат да не вижда и да не споменава как западните злобари, управлявани от еврейската шайка на Сорос и сие, непрекъснато работят срещу България и българщината в Северна Македония. Мисли си, че българина е глупав и не схваща нешата и чрез македонската струна се опитва да го настройва срещу Русия.

9

Щирлиц

преди 2 месеца

Да попитам Продължаваме Промяната чий троянски кон е?

8

Анонимен

преди 2 месеца

Въри паси овцете не се занимавай сглупости. Още малко и ако нямаме правителство ше додат издзвъндземнити...

7

Анонимен

преди 2 месеца

Овчара ще искара че и Русия е под сръбско влияние но Сърбия е кандидат за ЕС,а Германия прие македонски език.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Приятни сънища!

5

Анонимен

преди 2 месеца

"Прикрива и премълчава, че ние сме арийците, хетите, най-древната нация в света, строила даже пирамидите, когато сме били гиганти." - Окей, гигагант сгиганта ти ...

4

Анонимен

преди 2 месеца

То защото БГ не е?

3

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя пък много си повярва, че е археолог и някакъв авторитет. Всъщност е фалшификатор на българската история, жалка *** на евреите и англосаксите. Прикрива и премълчава, че ние сме арийците, хетите, най-древната нация в света, строила даже пирамидите, когато сме били гиганти. Ясно е с какви пари децата му са в скъпи западни университети.

2

Шаши

преди 2 месеца

Ей, много знае този професор. Тамплиерска работа е това, не е шега. Или му дава акъл оракула от Перперек, пардон Перперикон. Само, дето там не е имало никога оракул. Тогава, кой?

1

A тоз е

преди 2 месеца

троянско магаре.