5

Анонимен

преди 2 месеца

НУЛЕВА АКТИВНОСТ на следващите избори. ПАРТИЙНИЯТ МОДЕЛ Е ИЗЧЕРПАН от СМИСЪЛ и СЪДЪРЖАНИЕ.БЪЛГАРИЯ - ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!

4

Анонимен

преди 2 месеца

При. нови избори , няма да има власт нито една партия , а ще стане тупаница та за власт . Ще стане анархия , ще се раздвижат руските клетки с оръжието , което крият по домовете . Ще дойде НАТО ще стане нов живот с нови лица за избори. Това го чака всеки европеец

3

тоти

преди 2 месеца

АКО НЕ ЗНАЕТЕ ДА ВИ КАЖА - ТОПКАТА СЕ ТУПА БАВНО И СЕ РАЗИГРАВА ОТ ВРАТА ДО ВРАТА ,,БЕЗ ДА СЕ ВКАРВА ГОЛ'' и ЗАЩО ЛИ..??- ЗА ДА ДОЙДАТ ИЗБОРИТЕ И ДА СЕ НАПРАВЯТ 2/1 да се спестят пари и да се омаскари фалшивата ЗГЛОБКА !!

2

Европеец с главно Е!

преди 2 месеца

Гнусни долни копейки! Пак няма да сте на власт, изчерпахте си лимита. Може да мразим Борисов, ДПС и да не ни харесва всичко в ППДБ, но винаги ще гласуваме за тях, защото никога няма да допуснем вас, руски продажници, да ни тласкате към Русия. Костя поне се прикриваше преди, вече директно се е надуппил към матушката. Вие сте срам за България, даже собствените ви хора вече не ви понасят и се махат от партийката ви. Срам, че сте се кръстили на един силен за България период. Вън!

1

Едва ли

преди 2 месеца

дон Бойко ще позволи на новопоявили се от Канада и незнайни паланки паленца, да му издърпат кокала!