403

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 2 месеца

Дждудженцето Путин джафка силно само заради ядрения си арсенал. Видя се че в конвенционална война руснаците са гола вода, пълна нула.

402

Анонимен

преди 2 месеца

Всички знаят че си имат работа със злото.

401

Анонимен

преди 2 месеца

До 423 От изброените факти нито едно не е закана Путин, да не говорим, че са лъжливи или полуистинни факти.Не знам кой най-големият производител на коли но със сигурност знам, че почти цялата индустрия на Китай е изградена от западни фирми.И спокоино може да кажем, че колкото колите са китайски толкова и са западни.Ако "Опел" построи завод за автомобили в България дали произведеният Опел ще е българска марка?Без Западни фимени заводи, БВПто на Китай ще падне наполовина, минимум.

400

Анонимен

преди 2 месеца

И кое, което е казал, не е станало? Германия се деиндустриализира, Фините и едни други затъват, Балтиййските тигри измират, по - голямата част от европа още не можбе да излезе от ковидната криза, някои влизат дори в стагнация. Полша гори въглища като за световно и не мисли да минава на екология. И не само тя. Германците отварят затворени тецове, дето уж бяха затворени завинаги. Китай стана най - големия производител на автомобили с 2 пъти повече от втория. Украйна се топи като пролетен сняг.

399

Прав е!

преди 2 месеца

Прав!

398

Коко

преди 2 месеца

Хммм, защо изопачавате, с какво точно се е заканил?Айде обяснете на "простите"хора с какво, или както е с ядрените заплахи т.е. кьорфишеци!

397

До 393

преди 2 месеца

До Гошо"Трябва да познаваш руснака за да знаеш на какво е способен" Прав си! Като човек от този етнос мога да изброя някои способности - може да пие до припадък, може да псува на всяка втора дума, може сляпо да вярва на пропагандата, слагайки телевизор вместо главата на раменете си. И НЕ може и НЕ желае да мисли логически и критически!

396

Анонимен

преди 2 месеца

всички данни сочат че си имаме работа с крепостни управлявани от алкопрестъпници.

395

Малък-голям народ

преди 2 месеца

Кой е врагът на Русия? И за кой народ всъщност става дума? За руския народ? А какво е ,,многонационален народ" ? И какво обединява тези хора? Може би водката? Този човек не знае какво говори, но е винаги прав и все някой му е виновен за нещо. Може би и това е някакво обединяващо усещане: че се чувстваш жертва, обиден си на целия свят и искаш постоянно да ти потвърждават колко си велик. Да, това ще да е. Нарича се ,,ресантиман". Характерно е за ,,държавните народи", като този в Русия.

394

Путинови закани

преди 2 месеца

Ако някой помогне на Украйна, ще му отговорим с невиждани до сега военни средства.Ако ви спрем газа ще замръзнете зимъска. Долърът ще рухне.Ако не сключите зърнена сделка с нашите условия ще потапяме кораби със зърно." Кораби, че се потапят, потапят се, ама руски. Никой не замръзна, освен в Масква. Доларът в момента гони 100 рубли,двойно по-скъп след заканите. . Срещу нито една държава помагаща на ВСУ, Русия не изтреля, даже гумен куршум!

393

Да

преди 2 месеца

До Гошо И аз слушах как една рускиня каза, че руснака е много търпелив, но като му прекипи няма спиране. Каза, че момента наближава, защото олигарсите прибират всичко. Яд ги е, че е позволено на китайците са строят вилни селища и хотели около Байкал, а на тях не разрешават, за увеличаването на пенсионната възраст и още много работи.

392

Малч0

преди 2 месеца

Мдаааа, на др.Путин за едно му правя евала! ГОЛЯМО ЕВАЛА!!! Успя за съсипе армията, а сега вече и икономиката на Русия, и вече е на крачка да я "разпадне"... Ако сам не успеее, хитрите китайчета чакат зад вратата и всеки момент ще му извият ръчичките. До 15-20 г. Сибир го виждам целия КИТАЙСКИ. Турчетата пък от юг ще грабнат кото има около Туркменистан, Узбекистан...и останалите ....-ани... и Расия ще е само около Мацква и Ленинград.. 25-30млн души максимум!!! Помнете го !!!

391

мюмюн хасан

преди 2 месеца

Тези които една кола не могат да произведат сами, тръгнали да се перчат пред останалия свят, много скоро ще са васали на китайците

390

Путин е най-великият

преди 2 месеца

Прдофил , отвлякъл хиляди деца . затова е търсен от международния криминален съд .

389

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 403 Ама и сам не си вярваш.....

388

Всички брокери

преди 2 месеца

Продали на руснаците български имоти да бъдат съдени за държавна измяна . Станишев и Нинова подариха за без пари Камчия на Масква и изгониха Българите от там Тея двамата защо още не са в затвора?

387

Анонимен

преди 2 месеца

днес са опукали летище енгелс от белгород населкението бяга скоро и над носква ще завалят дронове

386

Анонимен

преди 2 месеца

в Белгород са навлезли войници на ВСУ най вероятно от легиона свободна русия ликвидирана е месната станция на фсб

385

Анонимен

преди 2 месеца

докопал е запаса със спирт на медведев и сега то джавка )))

384

Анонимен

преди 2 месеца

много национален народ е като дървено желязо стар4еската демеция не прощава