106

Анонимен

преди 2 месеца

Докато Буци и Гуци са на политическата сцена България не я чака нищо добро!

105

бастун

преди 2 месеца

Докато Борисов и Пеевски са в политиката,подкрепяни и управлявани от собственика им Ахмет Доган,нищо добро не ни чака.Подменени избори,схеми,убийства,рекети,сложили са ръка даже и на Прокуратурата и БФС

104

Анонимен

преди 2 месеца

Е той иска избори и народа че го прати с еднакви проценти с итн ,да си правят компания на последното място )

103

Анонимен

преди 2 месеца

Може и да няма нови избори, но не можеше да получите тази черна папка, която трябваше да ви даде президента, без значение кой щеше да я получи, защо развалихте сглобката, а не управлявахте до изборите, не разбрах. Защо?

102

akudф

преди 2 месеца

ас па виждам мераците на бокоИшиши да овладеят държавата на втората права и верват в нов 9 ти септември

101

sal

преди 2 месеца

от устата на този всяка критика е комплимент.

100

Шано

преди 2 месеца

Дано скоро изчезне този от картинката, противен е

99

Кари

преди 2 месеца

Тази бъчва като си отвори устата разнася само зловоние защото отвътре всичко е леш, и плът, и душа.

98

Изклатен демократ

преди 2 месеца

шишо иска ГЕРБ да прави правителство, защото по негово време яко краде, ама яко. Ако има служебно правителство - шишо не може да пласира далаверите си, затова мрази президента Радев! Кратко и ясно!

97

Анонимен

преди 2 месеца

Както ти кажеш Господарю.

96

Пеевски магнитния

преди 2 месеца

да си гледа магнитите! Кога ще изберем такива партии като Възраждане каквито и да са! Досега избирахме по-малкото зло, което ставаше все по голямо и вече прилича на лоена топка! Революция без жертви няма! Излезте вън от България и се върнете за да имате основа за сравнение! Не ходете много на запад! Посетете бившите соц братя и се върнете отново в България! Това ли искате? Ако е така, то вече никой не може да ви помогне!

95

Анонимен

преди 2 месеца

Народа ще бъде пак прецакан, Пеевски иска нови избори, защото не го включиха в играта. Нови 8 милиона за избори и накрая ще ни управляват пак същите, които ни докараха до последни по всичко и с 1 милион по-малко българи за 10 години. Мутрите печелят навсякъде и в прокуратурата и в БФС и в парламента. Честито на българския избирател, явно така си му харесва.

94

Анонимен

преди 2 месеца

При нови избори ГЕРБ и ДПС ще управляват. За тях е най-изгодно да има нови избори. Служебния кабинет ще е на ГЕРБ и те ще си подготвят покупката на гласове, ДПС и те са стегнали редиците, ИТН им е патерица, ако не достигне нещо, ще си купят 5-6 човека от Възраждане.

93

1280

преди 2 месеца

Делян и Христо имат особено влечение един към друг, през мазното турско кафе и седенето в скута до съвместен труд по съдебната система и конституцията, където, очевидно по-големи корифеи от тях няма.Що не си вземат стая накрая и да ги венчаем на о-в Крит както е модерно а?

92

А,ха

преди 2 месеца

Пеевски не иска да отстъпи съдебната система,която работи за олигархията

91

Анонимен

преди 2 месеца

само в изстрадала България мафията си има държава...

90

Анонимен

преди 2 месеца

До Стилиян_всичко което казваш е така, но е важно народа да осъзнае, че руския режим в България не си е отишъл, прекалено много чуждопоклонници и гъZоблизци са в политиката, масата от народа все още мисли, че руските варвари са ни освободили, но всъщност ние сме ги наели и сме им платили 34 тона злато, а те са ни подливали вода

89

Анонимен

преди 2 месеца

Вижте как един друг продажниците от сглобката се обвиняват кой искал нови избори ,а всъщност Нови избори иска точно народа ,но организираните престъпни групировки-ОПГ -ДПС,ГЕРБ и ППДБ-ЛГБТ не се съобразяват никога с народната воля,а само с заповедите на посолствоТО и посолствата.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Телевизиите са наши, сайтове вестници на 90% наши. Може и магаре да висложим за министър-председател . Не е проблем.

87

опааа

преди 2 месеца

"Не мога да разбера какво обяснява Христо Иванов за споразумението. Текстът лично сме го написали с Кирил Петков и е съгласуван с ГЕРБ. Нямахме никаква претенция към него и всичко беше изяснено, разкри още Пеевски, вдигайки завесата на процеса по изготвянето на споразумението, за което от ПП-ДБ твърдят, че имат проблем с ДПС, защото "Делян Пеевски иска да има ексклузивитет в процеса на съдебната реформа", по думите на Христо Иванов пред БНТ.