226

Някой си

преди 2 месеца

Писах днес тук,че от 3 години ГЕРБ,реално Не е Управлявала България! Това иде да каже,че Другарят Борисов,колкото и където и да присъства.Повече Цялата власт в България.Нвма да му бъде дадена Повече!!!-:) И тази " подкрепа" изявена от " ДПС" за ГЕРБ,подсказва на Българина,че " СТАТУКВОТО" е още " живо"!! Трудно ще е българино! И за това на следващите избори, а ние Вървим към тях!! Та ГЛАСУВАЙ!! Гласът ти е Значим! Колкото и да не си " вярваш"!! ГЛАСУВАЙ! Засяга всеки кой ще е на " власт"!!-:)

225

Лошото е пред нас

преди 2 месеца

На правителството което ще бъде съставено, ще му предстоят тежки решения.Най-злокобното ще бъде дали България ще влезе в антируската коалиция,която се организира от президента Макрон и вече е събрала ...три натовски държави !По ирония на съдбата на България и Румъния ще бъде предоставена най-тежката част от фронта, а именно блокирането на достъпа на руската армия до Одеса !На слука, българи-юнаци ! > https://disk.yandex.ru/i/-lVTMNkm000oAw

224

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко ги подкара с 200.

223

ШАРЛАТАН АСЕН

преди 2 месеца

НАРЕЧЕ ЕВРОПЕЙСКИ КОМИСАР ГАБРИЕЛ - КРАСИВОТО ЛИЦЕ НА МАФИЯТА...... СКАННАЛ - ЗНАЧИ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е МАФИЯ...???..... ТАКА ЛИ АСАНЕ.?? ... ПАДНА МУ МАСКАТА НА ТОЗИ РУСКИ НЕЛЕГАЛ, РАБОТЕЩ СРЕЩУ ЕВРОПА....

222

Анонимен

преди 2 месеца

ПляcПляc...

221

Мнение

преди 2 месеца

В министерството на енергетиката има 30 милиарда за харчене, а в министерството на отбраната има милиарди за превъоръжанане, затова ГЕРБ си сложиха насила свои министри там!!!!!!

220

манипулатор

преди 2 месеца

Само като погледнем комичните физиономии на тези анимационни герои и картинакта става още по тъжна

219

Анонимен

преди 2 месеца

На този ден ПП вкара в ареста Борисов ,Боко набутай ги в дранголника

218

Анонимен

преди 2 месеца

Така става,когато политиката на една партия се решава от една първескиня с дебели вежди!

217

Анонимен

преди 2 месеца

Ами сега Габриел да каже, ОК няма да се гласува въобще кабинета отиваме на избори, щом от ППДБ не искат и готово. И без това всички това искаха.

216

Анонимен

преди 2 месеца

За пореден път Асан Василев си позволи расиски обиди към селското население на бг без даже някой селянин да му е пречил с ГЕРБ. Кога прокуратурата ще се сезира за да го глоби солено.

215

Анонимен

преди 2 месеца

КИРО ДОБРЕ ИМ ГО СЛОЖИ НА ГЕРБАДЖИИТЕ

214

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 месеца

Какъв добитъшки ентусиазъм ехти... екзалтираните простаци на мутри в униформи... демокрацията досега доста такива е пратила в миналото...

213

Анонимен

преди 2 месеца

Егатии и циркаджиите като не щете аре юни в 9та глуха и без това основната част от българите ви ненавиждат, този път се надявам берачите на гъби да са по малко

212

Анонимен

преди 2 месеца

Боко добре им го сложи. За да не каже , че заради него се отива на избори, каза на Габриел да връчи една папка и да гледа сеира на подмяната. Хората помнят кой се моли вчера на Боко да не връчвал празен мандат.

211

Точен

преди 2 месеца

Възраждане останаха единствената принципна българска партия. Не допуснаха да участват в скрити уговорки като ПП/ДБ, ГЕРБ, БСП, ДПС, ИТН, ВМРО и пр.

210

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

За втори път ще предложа нещо основателно и разумно. Създаване на Етническа Българска Партия ,в която да няма никакви малцинствени елементи.Покана на Българският Ашкеназки Род Ротшилд да управлява България и създаване на Българо-Израелска Федерална Държава,към която ще се присъединят всички Келто-Викингски Наши АШКЕНАЗКИ НАРОДИ. Семейство Ротшилд са БЪЛГАРИ и свидетелствувам за това като потомък на Канска България.АЗЪ КАНЪ АЗЪ - АШКЕНАЗ!Да ЖИВЕЯТ ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ РОТШИЛД!

209

хехе

преди 2 месеца

Сега стана ясно какво са правили допреди час "убавците" от ППДБ - ПЕЧАТАЛИ СА ДЕКЛАРАЦИИ КАК НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СА МИНИСТРИ??? АЙДЕ БЕ?

208

Анонимен

преди 2 месеца

Той Путин е виновен а ПП Ко стана бря

207

Анонимен

преди 2 месеца

КАК ТАКА ВЧЕРА ЗАЩО СПРЯХТЕ МАРИЯ ДА ВЪРНЕ ПРАЗНА ПАПКА ЗАЩО ЛЪЖЕХТЕ ЧЕ СЛЕД 9 МЕСЕЦА ЩЕ ИМА РОТАЦИЯ ЗАЩО ИЗПОЛЗВАХТЕ ГЕРБ ДА УПРАВЛЯВАТЕ 9 МЕСЕЦА ЛЪЖЦИ ШАРЛАТАНИ НАСТАНЕНИ ВЪВ ВЛАСТТА ОТ МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ ОТ БАЖКОВИСТИТЕ ОТ ОТРОВИТЕ ОТ ЮМРУЦИТЕ ВЪН ВЪНВЪН