43

АМЕРИКАНСКА СВЕТЛИНА

преди 2 месеца

СКРОМНО СЕ ПРЕМЪЛЧАВА, ЧЕ НЕ ДВАТА УЕСТИНГХАУС РЕАКТОРА, А ВСЕКИ ОТ ТЯХ Е ПО 14 МИЛИАРДА ДОЛАРА!!!...

42

Учебник по история

преди 2 месеца

Земите на Третата българска държава (1878 г. - 2007 г.) били заети от американската колония Тикволандия, кръстена в чест на един от лидерите на местни престъпни групи, които се подчинили на завоевателя

41

Анонимен

преди 2 месеца

Ама вярно че Румен Овч двадесет години твърдеше, че никой друг освен рузия не може да доставя гориво нужно за нашия АЕЦ. Излиза, добре че беше войната. Казал е народа: всяко зло, за добро

40

Анонимен

преди 2 месеца

В интересни времена живеем. Онзи ден шефа на НАТО ми обяснява, че съм искал в НАТО, а сега пропагандното книжле на Брюксел ми казва, че искам да стана енергиен роб на САЩ. А никой не ме е питал за мнението ми.

39

Мишо

преди 2 месеца

Защо да купуваме евтино или да си имаме собствен стратегически газопровод като можем да купуваме скъпо и да нямаме нищо! Какъв е проблема, ние сме свикнали да сме наведени!!!!!!

38

Анонимен

преди 2 месеца

Той целия ЕС не може без енергоизточниците на Русия, камо ли България.

37

Много

преди 2 месеца

Точно заглавие, ще се избави от силата и ще стои безсилна в ъгъла на географията!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Аз лично не съм искал никой от нищо да ни освобождава. Особенно когато джобът ми изтънява заради тази "свобода"

35

Анонимен

преди 2 месеца

Мдаа нови пръти от САЩ, но на каква цена? Нещо е пропуснат този детайл в статията за сметка на много други излишни rлynocmu. А тая Фокушимата не беше ли на Уестингхаус? Браво български предатели, заменихте кон за кокошка! Вместо пръти от държавна компания на регулирани цени и само на хиляда км от нас, взехте omnagък от алчна частна корпорация на 8 хиляди км. Не коментирам заплатите на Уестингхаус- България за инженери. Комисионните на нашите предатели що не написахте?

34

Един от всички

преди 2 месеца

Въпроса е, че няма от какво да се избавяме особено с помощта на САЩ още по-малко! Никой от кикъде не е зависим, това е бизнес! То, ако България е била завсима от Русия, то значи сега ще е зависима от САЩ. Много поздрави на на манипулаторските ви майки, заради манипулативните статии, продажна медия!

33

Факт

преди 2 месеца

Лъжа.

32

Глупости

преди 2 месеца

Българина не го интересува, откъде идват енергийните суровини, интересува го да му е евтино и да бъде на топло и светло! Австрия през цялото време и досега, не спря да купува и използва Руски газ, защото мислят за интересите си, а не са слуги!

31

Чудесна новина!

преди 2 месеца

Съвсем скоро всякакви икономически отношения на страната ни с московската империя на злото, които от десетилетия тровят българския политически икономически климат, ще бъдат тотално занулени! Нито ще купуваме нещо от тях, нито те от нас. Те междудругото и досега не купуваха нищичко от нас, външнотърговският ни баланс с тях беше катастрофален - от порядъка на милиарди долари. Край с това! Браво! GO YANKEE, GO, GO, GO!

30

До за русофилите

преди 2 месеца

Те не са прочели една руска книга, един руски художник на могат да ти кажат (ако не проверят в гугъл). За тях Русия се изчерпва с Путин, Червената армия и националния празник.

29

Интересно !

преди 2 месеца

За това ли цените на тока газта и горивата скачат

28

Със заробването

преди 2 месеца

На ФАЩ гадост

27

Анонимен

преди 2 месеца

Всички помним танкерите с ВПГ от сащисаните. Кво стана после? Станахме ли независими? Това ни чака и с ядреното гориво, да не говорим за отработеното, което ще си е вечно наше.

26

За русофилите

преди 2 месеца

Вие правите ли разлика да сме с Русия и да сме с Путин. Колко българи мрънкат да сме с Русия ама и един не е отишъл да помага на специалната операция. Мислите ли ако сме с Русия Путин няма да ви прати на фронта да воювате за него ? Русия ние е помагала икономически само по времето на Брежнев , и ако си мислите че Путин ще ви даде евтин бензин за западните ви автомобили много се лъжете. Никой няма да дойте и да ви оправи проблемите нито американци нито руснаци , ами се събудете поне

25

Анонимен

преди 2 месеца

До сега не сме разбирали, че сме зависими от Русия, но много скоро ще разберем какво означава да сме зависими от САЩ.

24

Избирател Пп

преди 2 месеца

Абсолютно сьгласен - бьлгария се избави не само от енергиината зависимост но и от своите граждани4 милиона вече ги няма