51

Анонимен

преди 2 месеца

ДО 37 СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЛЪЖИ 37 МАФИОТИ ВЕЧЕ 3 ГОД ЛЪЖАТ ЗАБЛУЖДАВАТ ВЛАСТВАТ САБОТИРАТ НЯМА УПРАВЛЕНИЕ НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА БЮДЖЕТ НЯМА ПАРИ ОТ ЕВРО ПА 3 ГОД САБОТАЖИ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ НА ДЪРЖАВАТА 3 ГОД ДЪРЖАВАТА НИЕ НАНИКЭДЕ 3 ГОД ОТКАКТО ШЕПА МАФИОТИ САБОТИРАТ ДЪРЖАВАТА НИ 37 ЛЪЖИ ЗАБЛУДИ

50

Анонимен

преди 2 месеца

ПП много наивни че ще гласуват хората 87% за тех)при избори че имат 7 %българите че ги накажат както наказаха итн ,тайапе Бойко след велик ден да сваля мошен ниците )а Тагарев на борсата

49

До Делян фактурата

преди 2 месеца

Толкова плюеше по ПП за да угодиш на Борисов,а той те отсвири.Не те предложи за министър на Енергетиката.

48

Майната Ви

преди 2 месеца

Какъв Тагарев? Какви патриоти? Какви евро-атлантици? Борбата е за министерства с голям бюджет. Т.е. от евро-атлантизма е останало само еврото. Онова което отива в личните банкови сметки.

47

До 42

преди 2 месеца

Това,че ГЕРБ крадяха като невидели 12 години,ти за управленски опит ли го броиш?!

46

Анонимен

преди 2 месеца

Магарев е предан на САЩ.Той е много послушен техен слуга.Така че Магарето не го пипайте, защото и Зелето ще ви тегли ушите, особено ако е друсан.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Ами само той е готов да ви прати да *** за чужди интереси, кво толкова.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Ами изпратете го в Украйна, там да ръководи украинската армия против Русия. Работил е това, нали има голям опит. Ние не го искаме в България, защото си е укро патриот, а не български. Нашата армия ще защитава България, не Украйна, която не е нито в ЕС, нито в НАТО!

43

Кое е важно

преди 2 месеца

Не е важен самият Тагарев. Важни са бъдещите сделки за милиарди. Защо ГЕРБ и ПП-ДБ се запъват точно за министерствата на отбраната и енергетиката? Защото там ще се харчат най-много пари за проекти. Закупуване на оръжия от САЩ и строителство на АЕЦ - сделки за милиарди. И комисионните няма да са малки. Това, според тях е "поемане на отговорност".

42

А какво ще кажете!?

преди 2 месеца

Идват избори и се появява новият консервативен проект - съюз между десните, консервативни сили, които не са по-малко от левите и либералите, просто последните са по-кресливи!

41

Анонимен

преди 2 месеца

товачка защо не се върне на пазара в Хасково, явно за политик не става, така хубаво си продаваше и сергията му беше за образец!

40

анонимен

преди 2 месеца

Детската градина ПП ще трябва много хляб и сол да изядат , докато стигнат нивото и управленския опит на Б. Борисов. Видяхме колко са им възможностите, ясни са на всички.

39

Тагарев не зная,

преди 2 месеца

но длъжността, която заема, тия дни е важна, може освен на избори да ни прати и на война.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Вижте сега нека да Ви обясня, Баце си взе неговото, сложи си негов човек сметната палата, главния прукорор му е в кърпа вързан, неговия шеф на БНБ е преизбран, накратко Баце е изпран, подсушен и колосан, ПП-тата вече не му трябват, при служебен кабинет, премиер ще е 100% негов човек, ТОВА Е!Това искаше Баце, ПП-ДБ му го осигориха и сега, ако не му приемат условията на 100% той си отива на избори с негов служебен премиер и не му дреме

37

Гнусни коментари!

преди 2 месеца

Продължават внушенията на групата около вестник Капитал! Кой е доказал, че някой е корумпиран!? Никой! Ще кажете прокуратурата! Да, ама не! Между съдиите са не по-малко корумпирани, като се имат предвид решенията, които взеха, относно Баневи, Бобоков и най-вече за Божков - основният спонсор на изкуствено предизвиканите протести през 2020 г.

36

Герберче

преди 2 месеца

Кофти конфигурация за антигербаджиите в следващия Парламент: ГЕРБ-СДС+ДПС+ДБДа започне гърченето!

35

Анонимен

преди 2 месеца

Нали никой не мисли че Тагарев е причината, причината е запазването на мафиотския модел на ГЕРБ ДПС и запазването на Бокича и Пеевски. Татарчев е само диска за да имат оправдания мафията да не станат реформите в България които могат да ги вкарат в затвора . Мислете!

34

Герберче

преди 2 месеца

Мали, какъв страх тресе ***! Копейката само с едно кратко описание потвърди силата на Бойко Борисов Боата! Вече ги е увъртял в смъртоносната си хватка! Кеф!

33

Анонимен

преди 2 месеца

Нали никой не мисли че Татарчев е причината, причината е запазването на мафиотския модел на ГЕРБ ДПС и запазването на Бокича и Пеевски. Татарчев е само диска за да имат оправдания мафията да не станат реформите в България които могат да ги вкарат в затвора . Мислете!

32

Мнение

преди 2 месеца

Ясно е, че половината от ГЕРБ, начело с мутрата и проститутката, узорпирала незаконно място от ВСС, ще бъдат подложени партийна екзекуция заради тарикатлъка на гърба на гражданите за европейското развитие на България