62

Цанов назад и надолу

преди 2 месеца

Но никога няма да бъде по-умен от Владимир Владимирович и Костадин Костадинович. Който твърди обратното, е русофоб, грантаджия и национален предател.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Те и в момента ми събират данните от Майкрософт, колко да е изкуствен интелект, ама айде, от мен да мине :)))

60

Тенгри кан

преди 2 месеца

Не бъдете прости колкото Мъск;))) *** човек с пари е катастрофа за планетата;))) умен човек с пари, пък е опасност за човечеството. И в двата случая, парите трябва да бъдат унищожени! На ИИ му спрете тока и дотам с ИИ;))) ИИ нема как да съществува без ток. ИИ без ток, е нещо, кат тва, дето сега го наричаме Господ на Небето;)))

59

Анонимен

преди 2 месеца

Казал е "от човека", а не от копейката. Има разлика.

58

АтлантическиПланктон

преди 2 месеца

Леко уточнение по умен е и сега но само от евроалтантиците те и затова толкова го промотират защото нямат свой интелект и имат нужда от изкуствен

57

Хемус

преди 2 месеца

Пич няколко пъти съм ти писал през годините,че ако беше милионер или някакъв фактор въобще нямаше да си губиш времето в този умрял сайт!Чакам ИИ на лято да ми разклати джанката с прьта

56

Анонимен

преди 2 месеца

То ИИ вече е по-умно вече от списващите коментари тук, какво остава за нормалния човек.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Определено натрапвания ИИ ще е по умен от тебе Мъск, нема ко да се лъжем :))) Ко стана с колонията ти на Марс, ще садиш ли там картофи в голяма радиация, измисли ли го вече покрай шмъркането :)))

54

Анонимен

преди 2 месеца

Зависи от кой човек!

53

Анонимен

преди 2 месеца

От феновете и последователите на Мъск, със сигурност!

52

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Още сега със сигурност мога да заявя че повечето хора са по зле от Амебите, какво струва само Америка 90 %процента умолишени!И в България процента е много висок!Не трябва да си Мъск за да го осъзнаеш!

51

Do 39

преди 2 месеца

За старите програмисти ясно, хванахте вълната, ама за тепърва прохождащите на 1-2 год. служба - какво правим?

50

Сенеката

преди 2 месеца

Е ,че то колко трябва да си умен та да създадеш нещо което е по умно от тебе......

49

Анонимен

преди 2 месеца

До КопирайтърПрограмист бате, точно тези като тебе ще паднат първи. В дългосрочен план хората ще останат да извършват само физическа дейност, организирана от ИИ

48

Анонимен

преди 2 месеца

До Хейт Той е Илон Мъск, южноафриканец е, но по американски го наричат Илън :)))

47

IQ 3.14

преди 2 месеца

най добрия бонус от ИИ е, че ще остави без работа посредствените журналяси и ще намали бюрокрацията. което не се отнася за българския прованс, щото там не е важно дали ИИ е индийски или на гугъл, а кой ти е чичо.

46

Случаен минувач

преди 2 месеца

Изкуственият интелект така и не се научи да опакова пратките в Амазон. Затова тази дейност се извършва от хора, а ИИ, с всичките си алгоритми за лицево разпознаване и т.н., следи дали тези хора идват навреме на работа, колко време губят за хранене или ходене до тоалетна... Все важни неща, определящи заплащането. Затова и работниците държат под работните маси празни пласмасови бутилки, които напълват в рамките на работния ден...

45

Анонимен

преди 2 месеца

То и тази година на много хора интелекта им е по-слаб от възможностите на телефона им

44

Анонимен

преди 2 месеца

Елон е толкова глупав че не знае колко е глупав, вярва си че заслужава всичко с неговите качества и всичко е по негови заслуги. Но ако прегледаме всичките му начинания, откриваме че шанса за успеваемост е далеч под 50% процента на произволния шанс. Едно пиле без глава да получаваше тия инвестиции и субсидии вероятно щеше да е по успешно от него.

43

Евразин Алахакбаров

преди 2 месеца

До българина класическите провинциални задунайски татари обичат да бъркат хитър и умен, щото им изнася. нали са нация техническа ;)