35

Анонимен

преди 2 месеца

Имаме умни, кадърни хора, които могат да участват в правителство и да направят нещо, а тези просто разпределят порции за наша сметка! ПОЗОР!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Много болен народ сме, ако се връзваме на психопатския акъл на бойковата гарга. Тази за 1 седмица ни е я пратиха от Брюксел, незнайно за какво? А сега иска да взима 2 заплати! Тези хора ни се подиграват от Народното събрание!

33

Анонимен

преди 2 месеца

Пипи и биби стават безработни при избори че не влизат. ГЕРБ и СДС ще са трети след ДПС и Възрабдане. Така че и четирите се опитват да се закрепат.

32

Анонимен

преди 2 месеца

... Споразумение за разделяне на държавата ли? Пази Боже!

31

ъ

преди 2 месеца

Айде стига с тези евтини циркове, бе. Да се сглобяват там около ценностите и както нареди Посолството. Много евроатлантическо взе да ми идва и се чудя накъде да хващам пътя. Във всеки случай няма да е на запад. Искам да доизкарам дните си в някоя относително нормална държава.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Kakвo ни интересува това нас, нормалните хора?

29

неадекватници

преди 2 месеца

Сглобката продължава, Борисов само ги накара да се погърчат и да полазят малко. Феновете на ППДБ пак не видяха и не разбраха това, толкова са осакатени. Честит ви Пеевски, евроатлантици.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Герб провалят правителството ще е страшно безумие

27

Българин

преди 2 месеца

То не е нужно да си анализатор, а просто да видиш какво иска "посолството". Вече България е официално под европейско робство. Щом най-големите ни демократи, вече тръбят навсякъде, че не е времето за избори.

26

ПроСоТо

преди 2 месеца

разбира се,че ще се "разберат" !...И то НЕ заради "момента,в който /НИЕ/ се намираме",а в който ТЕ се намират..Нови избори означават тежко падение на ГРОП и тотална ЛИКВИДАЦИЯ на "пъпъ-дъбъ"...Е,"ШУБЕТО Е ГОЛЕМ СТРАХ" !

25

Анонимен

преди 2 месеца

Много ясно. Язък за копейките, че си правят сметката без кръчмар.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Когато заповедите към ПП-ДБ и ГЕРБ идват от едно и също място, щещ не щеш - слушаш. Иначе законът Магнитски те зове. Интересно защо този закон се прилага и с него се заплашват политиците само в една държава: само ние ли сме на пряко подчинение на САЩ? Или БГ-политиците един друг се топят където трябва? Преди време чух подобен слух, но не повярвах. Сега май че съм разколебан...

23

Панелен пАвиАн

преди 2 месеца

Аналлизатори, с измислени професии,убедени в нещо, което всеки нормален българин знае МНОГО преди тях!Смех!Питайте Галя от посолството-няма що да хвърляте боб...

22

Край

преди 2 месеца

Ее айде де. нямам търпение да разбера плъх ли ще ме управлява или жирафка. Ама тук е демокрация - не е като Русия. Тук животни могат да пишат закони конституции и даже да са министри и премиери. Кой кога и къде ги е избирал не знам ама си е факт - демократично е.

21

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ не са сигурни при следващи избори, то всъщност никой не е сигурен, затова омекват набързо и ще станат дружки :)))

20

Анонимен

преди 2 месеца

Естествено!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да спасят енергетиката министерството, ЕСО, НЕК се съсипват от хора които си въобразяват, че това е частният им бизнес и сриват целия цикъл на работа с някакви безумия. В НЕК за HR сложена пенсионерка, която разхожда студенти по ВЕЦове, никому ненужни обучения, някакво училище в Пловдив и всичко това е защото е имала такава фирма ама сега харчи пари на компанията и и дреме. Целия ЧЕЗ го назначи на работа там макар и некомпетентни, а тя по закон трябва да е пенсионер и то отдавна.

18

до 14

преди 2 месеца

Дядка, няма кокал. Налягай си дъртите кокали и не говори глупости.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Не е много сигурно.

16

Това гледате

преди 2 месеца

Театър с марионетки се нарича куклен театър.