100

До маалатъ

преди 3 месеца

Ами хубаво е да има Шериф от посолството, само че не руШки, щот в путинова раша никой не ще да ходи, че там пращат или на фронта, или ако не щеш в Сибир ... !!!

99

Партията на Денков

преди 3 месеца

До Анонимен 100 Сигурно уж-учЕните от БАН са си направили партия, за да защитават интересите си. Къде другаде ще намерят заплати за нищо-на-правене и ходене до местоработата само от дъжд на вятър?

98

маалатъ

преди 3 месеца

Е, па шъ подпишеш, бе, Винету, де шъ идеш, иначе Шерифа от Посолството шъ тъ "Скалпиръ"!

97

Анонимен

преди 3 месеца

Академика на коя партия е лидер? Защото споразумение и състав на кабинета се подписва между лидерите на ГЕРБ и ПП-ДБ, а не между ББ и Денков. Вие от ПП-ДБ се държите като магистралки: съpbu -бoлu -дpaгo ми е. Хайде тогава на избори. Ще паднете на 4-о място. PS Галя от посолството не разбра ли, че резето вече щракна? Госпожо, все още не сме станали колония на САЩ, но при министър на финансите Кокорчо и неподходящ министър на МИ може да фалираме.

96

Въпросчета

преди 3 месеца

Щом Пеевски нареди, Бойко ще клекне?

95

карибско питие

преди 3 месеца

Едното Пеевски, Иванов, Петков и Борисов са влюбени преди да се пръкне ПП-ДБ. Всички гласували за тя,х как се чувстват в момента? Скрити зад псевдо важност и далавери правят втора сглобка за разпределяне на ресурси.

94

Анонимен

преди 3 месеца

Посолството е дало официална нота, че без Тагарев не може да съществува такъв кабинет. Не знам по новините от къде имат такава информация. Промени в правителството може да има само в здравното министерство заради доброволна оставка!

93

Анонимен

преди 3 месеца

Имахме и една друга смехотворна министърКА на външните работи, преди близо четвърт век.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Подписвайте бре! Шиши ще ви подкрепи!

91

Анонимен

преди 3 месеца

Ще гледаме как арестуват Борисов преди клетвата на Габриел като премиер. Почти сигурно е избягал в Дубай с Менко след като няма новина за ареста му

90

Урсула

преди 3 месеца

Галя от посолството им наби канчетата.

89

пияница мистик

преди 3 месеца

До Пазачи на Претъпника === И какво точно престъпление е извършил Бойко Борисов? Мисля, че ако имаше нещо такова пръв Копейкин и Нянkoва щяха да го обвинят и то с документи и да ги предадат в прокуратурата. Те дори нямаше нужда да се напъват. Мутрафонова щеше да им даде документите за престъпленията на Бойко Борисов, надлежно събрани от ФСБ (КГБ) :))) Но такива няма, няма да има. Има престъпления само в болните ви червени БЕЗмозъци :)))

88

Анонимен

преди 3 месеца

Борисов, ако на това му вика "равнопоставеност"... Това е гавра с ПП/ДБ. А ПП/ДБ трябва да са луди и глупави да се нанижат на бойковия, при положение че до момента им е завързан. АНдрей Цеков също е скрит гербаджия, който е готов да се подлага на Буци. ПП/ДБ ще предадът протестът, ако се съгласят! Нали се бориха срещу Борисов и моделът "ГЕРБ"?

87

Анонимен

преди 3 месеца

БФС бетон , правителството бетон ! Ще има кражби за милярди!

86

Пазачи на Претъпника

преди 3 месеца

Как сте ПеПе? Тоя пък Боко ви прекара. Станахте Патеричката на Престъпника.

85

Пенсионерите

преди 3 месеца

Да забравят за повишение на пенсиите.Ори Деница Дачева такива екстри няма.Ще намажат само ресторантьорите.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Герболяка иска да вземе всичко, много му се е разширил стомахът

83

Анонимен

преди 3 месеца

Каква низост и падение! Сачева, Вълчев и сие. Повръща ми се.

82

Българин

преди 3 месеца

Докато си траем - ще ни лъжат, крадат, е**т, манипулират..Държавата ни вече я разграбиха, унищожиха, либерализираха..нямаме я. 35 години оцеляваме...и оцеляваме..и оцеляваме. Не остана време поне малко да поживеем нормално.ДОКАТО СИ ТРАЕМ !!!

81

Анонимен

преди 3 месеца

Надежда всяка тука оставете! Поне за още 9 месеца! Да живеят далаверите, машинациите, присвоявания, манипулациите и каквото още се сетите