8

Анонимен

преди 2 месеца

Вече на осведомихте преди 2-3 дена пък и тая работа е малко далечна...

7

Анонимен

преди 2 месеца

Ако съдим по апетита на малкото КимчИ, то севернокорейците ги чакат поне още 50 години глад.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Северна Корея е страна от световна величина, с която дори и САЩ се съобразяват. Световна военна сила. Собствена ядрена програма, ядрена енергетика, космическа програма, спътници, всичко произвеждат само, коли, смартфони, таблети. А България е умираща държавичка която всеки подритва с презрение и която дори и пирони не може да произведе.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Превода от корейски на Джу Ае е Литъл Пиги

4

Анонимен

преди 2 месеца

Още не е пукнал най-дебелия в КНДР, вие вече гласите щерката му, аз си мислех, че е сестра му.... :))) Там да не е монархия, наследяват се по родствена линия, мислех, че е комунизъм :)))

3

анонимен келеш

преди 2 месеца

Тва гуци ше ги тормози в Северна Корея доживот като баща си:):):)Никва аванта няма да има за щерки,братя,сестри,брадчеди и пр:):):)Така е и в русия,куба,венецуела,иран,сирия и беларус.Един комунист захапва кокала и така я кара доживот:):):)В България и Румъния щеше да е същото с Бай Тошо и Чеушеску,обаче като духна вятъра на промяната видяхте какво се случи особено в Румъния:):):)В Ирак и Либия е ясно:):):)

2

Анонимен

преди 2 месеца

Тя не го ли наследи вече? Ким и сърпугата му са мъртви, като са умрели поне по няколко пъти всеки. Аз вярвам на информацията от западните медии.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Абе кво ни занимавате с безинтересни неща дайте нещо за бриджит макрон