76

adolffff

преди 15 години

ME4TATA MI E DA TI STAPQ NA GLAVATA MASLARSKI *** TAKA DA SE EBAVA6 S TEZI BEDNI XORICA NQKOI PAK 6TE TE VARJEM NA PLO6TADA I 6TE DOKARAM VSI4KI PENNSII OT SOFIQ DA TE ZAMERQT S KAMANI *** MRASEN MOJETE LI TOVA PISMO PO NQKAKAV NA4IN DA GO POKAJETE NA "UVAJAEMATA"GOSPOJA DA SE VIDI KOLKO E UVAJAVANA *** MRASEN

75

HITLER

преди 15 години

EI MASLARSKI *** TI SAVEST IMA6 LI MA PARCAL DA SE GAVRI6 SAS STARITE XORA TAKA NQKOI DEN 6TE SI POLU4I6 ZASLUJENOTO *** MRASEN

74

преди 15 години

Искам да не се шикалкави по въпроса за пенсиите. Нека ясно да се обяви, че с парите които се дават в момента на пенсионерите те не могат да изкарат зимата.Да *** така ли?

73

преди 15 години

71,Миналото няма да се върне за щастие. А ние с вас сега ковем настоящето. Обещавам ви в следващите месеци да промените мнението си.

72

преди 15 години

Пожелавам на масларова да живее на пенсия, примерно 200лв. Само така един самозабравил се човек ще може да оцени левчетата.

71

преди 15 години

"хехехе, дори бавноразвиващите се знаеха, че най-големи заплати по онова време, преди 1989, вземаха миньорите - 700 лева. И туй то. Един млад инженер не вземаше повече от 180 лева. "Нямаше нужда да пишеш какво са знаели бавноразвиващите се - то си се вижда по постингите. Миньорите наистина взимаха доста, но си мисля, че с премиите взимаха и те към 2-3 хиляди лева, но при яко бачкане. Много пари се взимаха и в някои производства към които имаше по-специално отношение - като компютрите например. Там инженерите взимаха наистина много пари. Млад инженер колко взимал - това не е критерии. Тогава си имаше законова база - до една година младока взима еди-колко си, което се увеличаваше през годините - по едно време беше 155 лева, после стана 175 лева, преди това е било по-малко. Но тези 175 лева през 80-те години, колко лева са сега - може би заплата около 2000-2500 лева, а колко хора в България взимат толкова. А това беше само стартовата заплата.

70

преди 15 години

На снимката масларова е искала да покаже друг знак в които е водещ средния пръст.

69

преди 15 години

Имам съмнения че тази министърка харчи повече отколкото получава. Или това е нормално?

68

преди 15 години

масларова знае как да постави на колене пенсионерите нали тя беше социална министърка 1990 и 1991.

67

преди 15 години

Като гледам как кризата навлиза в България мисля че обещаните пари за пенсионери няма да са това което се очаква. Така че тази социална министърка наистина не е наясно със ситуацията след като бещава 100% увеличение на пенсиите и 13-та пенсия. Това са големи илюзии и не разбирам как така се тиражират подобни небивалици.

66

dexx

преди 15 години

Лелееееее, колко глупости си изписала. Няма пряка връзка, между свободата и чалгата и проституцията. Аз например съм свободен да не слушам чалга. Проблемът на хората тук (включително и на теб, явно) е, че нямат никаква представа за ценностна система- и от там- убийствата, кражбите, проституцията. Ако имаше, щеше да знаеш, че най- голямата ценност е свободата. Сещаш ли се какво пише на онова зеленото знаме: СВОБОДА или смърт. След свободата следва съзнанието за законност и нетърпимостта към беззаконието. Вместо това тук хората смятат, че да спазваш някакви правила (писани или не) е най- малкото тъпо. И аз да бех и аз щех да крадна. Хората в България искат да са мутри и (скъпи) . Sad but true. За тъпотиите, които си писала за това, колко е било хубаво по време на комунизма, изобщо няма да споменавам.P.S. И като чуя някой да ми говори за обикновени хора направо ми се повдига. За теб например, кои са НЕобикновените хора?

65

преди 15 години

Другарката масларова дори не е отишла за записа. Какво я интересува някакви бедни пенсионери. Важното е догодина да отидат да гласуват за нея.

64

преди 15 години

Забравихте ли активните борци? Взимаха парички, народни парички, че навремето са ограбвали мандри.

63

преди 15 години

"Аз примерно имах познати инжинери в заводи, които взимаха по над 2 хиляди лева на месец с премиите"хехехе, дори бавноразвиващите се знаеха, че най-големи заплати по онова време, преди 1989, вземаха миньорите - 700 лева. И туй то. Един млад инженер не вземаше повече от 180 лева. И кое е манипулация в постинга ми - изглежда истината. Да, сигурно е имало и хора, които са имали огромни за онова време доходи. За някои от тях имаше даже и Специално Снабдяване от УБО - знаеш за какво говоря, нали, другарю. Тия хора неизменно са били свързани с БКП, която се преименува на БСП, защото просто друг начин нямаше. Това са същите люде, които чрез всевъзможни схеми продължават да ограбват и източват тая нещастна страна - те са същите, които ти и подобните ти наричате "демократи". Наричай ги както искаш - истината е, че това са хора от бившата номенклатура на комунистическата партия и свързани с комунистическата Държавна Сигурност.

62

преди 15 години

Номер 60, като примесваш факти с лъжи, това не прави всичко, което си написал вярно. После вземи сравни тогава и сега по точките, за които си писал.

61

преди 15 години

Мой роднина загина в атентата в черквата св.София през 1925 организиран от БКП. Нищо хубаво не очаквам от БСП/БКП и тяхното управление. БСП/БКП си бяха убийци и такива ще си останат.

60

преди 15 години

57, Uvajemi,Какво значение има на колко години съм? Видял съм го с очите си. Годините от 1944г до 1989г са най-тъмните от Българската история защото не ни управлява Българи, а комунисти. Те не защитаваха националните интереси, а бяхме маша в ръцете на СССР. Спомням си почивните дни когато руските вождове напускаха белия свят. Каква грандиозна глупост "независима" НРБ да спре работа защото главния секретар на СССР се споминал.Пародия беше, но можеха да се смеят само тези които бяха извън България. Другите превиваха гръб и търпяха.Колкото се отнася до проститутките, имаше ги в голямо количество преди 1989г. Дори и сега са ми пред очите добре облечените госпожици придружаващи Иван Славков. Големи моралисти станаха комунистите които натрупаха повечко годинки, но преди това правеха друго.Системата от 1944г до 1989г е най-гнусната която човек може да си престави. Имаш пари, ама ти трябват връзки да ги похарчиш. Имаш мнение, ама трябва да го "пречупиш" през мнението на партията. Ами пътуванията в чужбина, подготовка, проучвания, след това пък трябва да пишеш обяснения и да даваш сведения за своите колеги и за "обектите" които си посетил. Ставаш доносник и сътрудник на ДС само за да отидеш да видиш Акропола.И сега тези хора които превиваха гръб през годините 1944г - 1989г са пенсионери. Те са двоино измамени, целия им съзнателен живот е минал в лъжа и сега когато могат да говорят свободно отново ги изнудват да мълчат срещу къшей хляб. Могат да си гледат масларова как кръстосва страната и света и да цъкат с език. И те биват подлъгани след 1989г да гласуват за същите онези комунисти които отнеха най-хубавите им години. Не е ли смешно всичко това? Или е тъжно?

59

rumen221

преди 15 години

Кодекса за социално осигуряване, приет от Костовото правителство и осъвременяван до днес, е МНОГО ДОБЪР!!!Единствения несправедлив момент, беше принципа за осъвременяване на пенсиите. Начина по който бяха преизчислени пенсийте сега(а не повишени -това е недостойна спекула), ПРАВИ КОДЕКСА ПОЧТИ СЪВЪРШЕН -НО ЗАСЕГА ТЕКСТА ЗА ЕЖЕГОДНО ОСЪВРЕМЕНЯВАНЕ НЕ Е ВЛЯЗЪЛ В КОДЕКСА!!! Той е само временна мярка..., комунистите го направиха да изглежда като тяхно благодеяние, но това е истинския и правилен текст за Чл.100 от кодекса !!!ПО ТОЗИ НАЧИН ЗНАЕЙКИ; - СР. ОСИГ. ДОХОД ОТ ПРЕДНАТА ГОДИНА, - ЛИЧНИЯ КОЕФИЦИЕНТ, - И ТОЧКИТЕ,СЪОТНОШЕНИЕТО МЕЖДУ ПЕНСИИТЕ ЩЕ СЕ ЗАПАЗВА ПОСТОЯННО... - КОЙ КОЛКОТО РАБОТИЛ, ПРИ КАКВИТО УСЛОВИЯ И КОЛКО ВРЕМЕ -ТОЛКОВА ПЕНСИЯ ЩЕ ВЗЕМА!!!ТОЧНО ТОВА Е СОЦИАЛНАТА СПРАВЕДЛИВОСТ, А НЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОДАЯНИЯ НА ПРИНЦИПА - НА ВСЕКИГО ПО НЕЩО.....

58

Alex

преди 15 години

NAPYLNO TE PODKREPIAM s 2 -te ryce . Dobre kazano i PYLNA ISTINA !!!

57

Darina

преди 15 години

Драги ми 47, не те зная на колко си години, но големи глупости пишеш.....Е, и сега като си много свободен каква си я свършил...а, да - свободен си да пишеш по форуми......щото към края на писанието си говориш в множествено число...Лошото е че сега сме хем гладни, хем не толкова свободни....Колко са тези, които просперират по честен начин в живота сега ?Единици.....Най-големите гадняри - най на високо....Мръсни *** в царски палати,,,със скъпи коли....чалга навсякъде, даже и по националните телевизии пробиха....голи пъпове, силикон в .....Само убийства и проституция.... За корупцията да не говорим....Кажи ми в коя сфера не сме се издънили.....Преди поне клошари нямаше.....и възрастните живееха като бели хора, както трябва да бъде...Не беше и така, както сега го описват....никой не е гонил обикновените нормални хора....Тия от горните ешелони бяха по-малко и не чак толкова лакоми като сегашните....Е, карахме нови Лади вместо трета ръка коли от Европа.....Не мисля също, че някоя по-лъскава дрешка може да направи човека по-щастлив... или бъркам ?Така че, като не знаеш достатъчно за нещо - не го коментирай пред повече хора....