172

Накратко:

преди 2 месеца

Кукунела Снайпера и фТранс-Стрес Ейджънси прИзентс,баце...За 100 гривни Кукунела продаде род и родина,следва мейнстрийма и пропагандира "единствената правилна демократична гледна точка". А само преди месец разправяше от "сигурен източник" - агенция ЕЖК (една жена каза),че Путин е у фризера! Пиците с кристали не прощават,Кукунелченценценце! Спри бЕлото и ще ти мине! :)

171

Да закопаее

преди 2 месеца

Наглосаксите без да им се лови на лукавството! Стига пазарене!

170

Анонимен

преди 2 месеца

Какво може да очакваш от един самозабравил се диктатор, който си живее в собствен свят или мир на руски, само война ,нищо друго :)))

169

Басе де б ....

преди 2 месеца

какво да очаквате? Че той Путин не е лицемер като наглосаксите - всичко в прав текст е казал! Просто слушайте!

168

Юлиян

преди 2 месеца

Очакваме всичко.Моят любимчик Лавров посещава най-големите джендърски партита на луксозни круизни кораби с цел да дестабилизира загнилия Запад отвътре.Това е размах, това е сила, това е саможертва!

167

Иван Младенов

преди 2 месеца

Да запази Русия цяла! За да бъде опора на хората срещу посегателствата и тормоза от англосаксонците!

166

СБЛЪСЪК с РЕАЛНОСТТА

преди 2 месеца

Резултатите от изборите в Русия: СБЛЪСЪК с РЕАЛНОСТТА. / / / От ПСИХОЛОГИЯТА знаем за трите основни фази при всяка промяна: Фаза 1 - ШОК и ОТРИЧАНЕ; Фаза 2 - ГНЯВ и ДЕПРЕСИИЯ; Фаза 3 - ПРИЕМАНЕ и ИНТЕГРИРАНЕ. В момента "колектовният запад" е в първата фаза. Ще му мине.

165

Йосарян

преди 2 месеца

Победобесие; ,,можем повторить"; ,,победа будет за нами"; дети в форме -- ето, това можем да очакваме. А който не му играе по свирката, е предател и чужд агент. Или е от международната ЛГБТ-организация (такава няма ...) и развращава руското народонаселение.А, да: можем да очакваме да отдели още някоя копейка за копейките у нас. Нека сега да му се примолят, че може скоро да свършат.

164

Анонимен

преди 2 месеца

Плюс това Зеленски се уплаши ще ако има избори няма да го изберат ,и забрани президенските изборите в Украйна )

163

Анонимен

преди 2 месеца

А бря ами зеленито джуджето по нисък и от Путин, истинско джудже

162

Анонимен

преди 2 месеца

Прави впечатление,че колкото повече се излага Путин,толкова по-високи са изборните му резултати! Явно е че причината е в този, който гласува за него! Не са заживели по-добре от другите народи,както се вижда,остава им сал гордостта че ги води джудже ...

161

Двойни евростандарти

преди 2 месеца

Когато баба Меркел 18 г. управляваше Германия, не беше тоталитарна диктакторка?

160

Анонимен

преди 2 месеца

До Путин съм, можем да очакваме само 2 неща: СССР 2.0 и още по-ниски заплати за крепостните. Заплатите в БГ са двойни на рашка, след още 1 мандат на Джуджака, ще са поне 8 пъти по-високи.

159

до 160

преди 2 месеца

Последните избори в Сирия бяха такива-когато народът излезе на протест и Асад вместо да разговаря се зае да ги избива и хората бяха принудени да вземат оръжие. Последните избори в Белорус бяха такива, но там протестите бяха мирни и това даде възможност на Лукашенко да приключи случая с няколкостотин убити и няколко хиляди инвалидизирани.

158

ПРОБУЖДАНЕ!

преди 2 месеца

При рекордна 74% избирателна активност Владимир Путин получава зашеметяваща подкрепа сред, както изглежда, всички прослойки от населеннието на Русия! Няма перфектни избори, без нарушения и т.н. Но крайно време е т. нар. КОЛЕКТИВЕН ЗАПАД да рзбере, че тези избори бяха РЕФЕРЕНДУМ за пътя, по който Русия е поела. И че подкрепата в Русия за техния ПРЕЗИДЕНТ рязко контрастира с крехката подкрепа за ЗАПАДНИТЕ ЛИДЕАРИ и тяхната политика на РАЗРУХАТА.

157

Путин съм

преди 2 месеца

Привет Европа! Обичам ви!

156

Georgiev

преди 2 месеца

По-смешни и нагласени избори имало ли е в световната история? Как да уважаваш такъв човек? То е трагекомично.

155

Анонимен

преди 2 месеца

Ако сме руска колония защо олигарсите, полтиците, синдикатите, службите, телекомите, нефтохима, газопреносната мрежа и какво ли още не са руски. Ами, каква да сме?....... НА МАРС ЛИ ЖИВЕЕШ ЖИВОТНО ????

154

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците са измислили спътниците , да кажа само за по неуките .А афроамериканските тюлени работят по най новата технология за производство на тоалетна хартия със знака на долара , казват че е хит на пазара.

153

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 155 Кой ги докра до кое? Нали били някалва цивилизация? Още не са открили тоа та хартия. Смях.