546

Русофил

преди 2 месеца

До 548: а когато Путкалини последва съдбата на идола си Мусолини цяла Русия ще се стича да замеря останките му докато висят провесени надолу с главата от някоя сграда, ще настане пир в Русия и целият народ ще благославя денят в който диктатора умре.

545

Много символично

преди 2 месеца

И как тъй да се случи, че точно в деня в който официално обявиха победата на Путин на изборите - взе че умря краля на Англия Карл III (Чарлз). Бъкингамския дворец вече го огласи, държавните флагове са полуспуснати. "Кралят е мъртъв, да живее кралят!" (c)

544

75

преди 2 месеца

Ха,ха, колко укрофили и фашисти има, радвайте се на цветни революции,майданановци- усраинци, Фащ ще ви помага,заедно с микрона.

543

Цирк Путин

преди 2 месеца

Печели Оскар

542

Анонимен

преди 2 месеца

Има ли тук фенове на Тони Стораро?

541

Шаши

преди 2 месеца

Аха, изборите в Русия не ги харесвате. Били нагласени, нелегитимни, псевдо избори и какво ли не. Как разбраха някои, че са фалшиви изборите? Щото, тук в България са много честни. А, най честни са с машина. Путин е обичан от много хора там. Това е.

540

Учете история

преди 2 месеца

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

539

Анонимен

преди 2 месеца

Време е Тунгуският метеорит да цопне в московските блата.

538

РАССИА

преди 2 месеца

Е ДЪНОТО

537

Българин

преди 2 месеца

Правилно казваше Ванга,Антихристът ще дойде от Изток и ще донесе страдание,войни и смърт.Тогава ще се появи Владимир ,ще наниже двуглавата морда на тризъбеца си и ще спаси Света,възраждайки Рус,Киевска Рус!

536

Анонимен

преди 2 месеца

Путянка пак спечелил,,,, нищо ново под кремълско

535

До 544

преди 2 месеца

Ти май си най зле след двойната сутрешна Доза !

534

Анонимен

преди 2 месеца

Много са зле руснаците. Надявам се скоро да не трябва да чувам за тях

533

СБЛЪСЪК с РЕАЛНОСТТА

преди 2 месеца

От ПСИХОЛОГИЯТА знаем за трите основни фази при всяка промяна: Фаза 1 - ШОК и ОТРИЧАНЕ; Фаза 2 - ГНЯВ и ДЕПРЕСИИЯ; Фаза 3 - ПРИЕМАНЕ и ИНТЕГРИРАНЕ. В момента "колектовният запад" е в първата фаза. Ще му мине.

532

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 2 месеца

НЕОБЯТНО

531

Путин

преди 2 месеца

Е Антихриста

530

пияница мистик

преди 2 месеца

С много малко, бе?!? Проявил е скромност :)))

529

Анонимен

преди 2 месеца

Не се ли усещат че стават смешни с подобни псевдо избори, явно не, отдавна са загубили възможноста за трезва преценка на реалноста

528

Гошо

преди 2 месеца

Браво, да е жив и здрав и да бъде и седми мандат.

527

ПРОБУЖДАНЕ!

преди 2 месеца

При рекордна 74% избирателнма активност Владимир Путин получава зашеметяваща подкрепа сред, както изглежда, всички прослойки от населеннието на Русия! Няма перфектни избори, без нарушения и т.н. Но крайно време е т. нар. КОЛЕКТИВЕН ЗАПАД да рзбере, че тези избори бяха РЕФЕРЕНДУМ за пътя, по който Русия е поела. И че подкрепата в Русия за техния ПРЕЗИДЕНТ рязко контрастира с крехката подкрепа за ЗАПАДНИТЕ ЛИДЕАРИ и тяхната политика на РАЗРУХАТА.