274

Анонимен

преди 3 месеца

Смехории, комунистите така лесно няма да напуснат сглобката и да пуснат мазното к.ок.алче. Замислили са пак нещо, с което да баламосват суверена. Така едно време и предците им са ни водили към светлото бъдеще на комунизма-и-ди.отизма. Знаят, че разтурят ли седянката-отиват на пейката при патреотарете и воеводите...Тази прегръдка създадоха на основата на най-голямата измама в историята ни.

273

Анонимен

преди 3 месеца

На избори- тоя път гласуваме за ГЕРБ защото юмрукови ни съсипаха- цената на дизела лятото на 2021г я бяха докарали до 3.90лв- справkа Fuelo.

272

Анонимен

преди 3 месеца

Герб шЪ даде фира ))))

271

Дървен Шоп

преди 3 месеца

Пореден цирк и лицемерие , защото от козяка краварите вече са им набили канчетата - равнис , мирно и козирувай ! Смешници !

270

герП.....ВЪН

преди 3 месеца

Добре, но да платите изборите с лични средства.

269

Анонимен

преди 3 месеца

Днес Мара връща папката , никой не иска да се омаже (а някои да се доомажат) с нейния откривател и покровител , както и крими шайката му !

268

Брех

преди 3 месеца

Работата е тотално нагласена. Излиза инфо кой управлява на ръчна ББ - виж Турски поток. ББ е в криза, изведнъж почват мигранти да бият българи на Витошка, и некви жени да обикалят по пресконференции - ББ иска да бега ? Търси повод да се разкара, измислил е начин вече, те го лъжели - не е ок нещо.

267

ББ

преди 3 месеца

Бравус на Мария Габриела!

266

Анонимен

преди 3 месеца

Ако ще обявяват войни и Тагаренко пак ще е министър на войната в такъв случай си е по-добре избори.То пък тая откачалка Тагаренко къде го намериха...в лудницата ли?Даже за Червено море засили войски.И на марсианците беше готов война да обяви.Ей от такива после може и репарации да плащаме при условие,че никой в България не иска каквато и да било война.

265

Тома неверни

преди 3 месеца

И всики ТЕЯ смешници,се кълнат в България и нас....Давай да обявим война на Путин...

264

Русия

преди 3 месеца

Джендриел, Лорер, Харварта, Асан, tignite Бойку бюрЮсуф и Костуф, цар Хасан Две Кобурготски, се хора нямащи общо с българщината.

263

Анонимен

преди 3 месеца

Всички са едни циркаджии.

262

Бай Дрън

преди 3 месеца

А по новата конституция как беше?

261

тая е толкова тъпа

преди 3 месеца

че дори Бербок изглежда умна в сравнение с нея

260

Анонимен

преди 3 месеца

107 Силните аплодисменти които Борисов получи след речта си на конгреса, на ЕНП в Букурещ, не говорят за човек, който ще бъде в Магнитски. Нямаше и какво да бъде изпрано, тъй като тъпитеченгета, заедно с черепа и Радев му бяха наместили "пачки,чекмеджета, Барселона", за да го изнудват и отстранят.

259

Анонимен

преди 3 месеца

200 Габриел беше комисар в ЕК, 12 години работи в европейските структури с президенти, премиери, депутати. ПП,ДБ и феновете им, като теб, са неадекватни.

258

Анонимен

преди 3 месеца

173 За да питат такива като теб. За вас Борисов е енигма, много има сол да изядете, за да го разберете. Габриел ще е премиер, тя ще работи с тях, тя има право да си избере министрите и да носи отговорност. Човекът ви каза много ясно. Тънки сметки и пазарлъци, не се приемат при ГЕРБ.

257

Анонимен

преди 3 месеца

238 ГЕРБ управлявана 12 години, успешно, докато ПП,ДБ се провалят вече трети път.

256

Анонимен

преди 3 месеца

Хаах, какво му разбира главата на пародийното човече с рибешкия поглед, от европейските въпроси, та иска министерство по европейските въпроси, с нашите пари? Само като да се разхожда с безличния си вид, по света, а Мария Габриел да върши цялата работа в ЕС. ГЕРБ да не отстъпват, избори!!

255

Случаен минувач

преди 3 месеца

Аз съм твърдо за нови избори. И повечето хора, с които говоря, са "за". Най-добре да ги направим заедно с европейските - 2 в 1 на юни.