197

бг смешки 2

преди 3 месеца

българина БИЛ изключително финансово и иконОмически НЕГРАМОТЕН И НЕВЕЖ !

196

STAMAT

преди 3 месеца

Еврото ако беше толкова хубаво нямаше да ни го дадат. Важното е да има банани за маймуните.

195

Анонимен

преди 3 месеца

Какви огромни възможности и каква икономика? Откак си въведоха това евро цяла Европа тръгна надолу. Включително германците. Те го казват, аз не живея там.

194

аз лично

преди 3 месеца

не съм копейка. Бордът си е супер. Можем да се го разнообразим, като се вържим за долара например. Или да си направим цяла кошница - злато, долар и други сигурни и силни.

193

Анонимен

преди 3 месеца

"стабилност, с присъединяването на нови страни" - на това му се казва пирамида... И след някоя и друга година обединение на дълговете на всички държави в еврозоната.

192

Точен

преди 3 месеца

Моят братовчед е женен за хърватка, стига лъгахте, реалната инфлация е над 8,5 %. Реалната покупателна способност е паднала с 5 %. Това според опозицията, ама управляващите лъжат. Фъргов, стига евтини манипулации.

191

Анонимен

преди 3 месеца

като е много хубава еурозоната, затова ли не посмяхте да питате народа чрез референдум долни еуропродажни твари? или народа е квалифициран само когато ви трябват гласове за изборите?

190

Анонимен

преди 3 месеца

"ползи" от еврото - плащане на дълговете на страни като Гърция и Испания,никакъв суверенитет финансов - после като ти кажат наведи се - навеждаш се иначе ти спирам еврото,най малкия проблем е че нашите търгаши ще вдигнат цените до небесата

189

Пффф

преди 3 месеца

До 189. Тази лъжа я тиражарате от 17 години!

188

Отново

преди 3 месеца

До 184. Копейкаджийските саботьори са на линия с конспиративтите си лъжи спуснати от Раша.

187

А бре

преди 3 месеца

До 190. А ти не розпространявай проруска пропаганда.

186

Парадокс Бг

преди 3 месеца

До 187. България има малка икономика и не може да се сравняна с тази на чехите, унгарците, поляците, шведите и датчаните. Така че не ни сравтявай с тях. България може да се сравнява саво с Литва, Латвия, Естония и Хърватия. Чехите, унгарците, поляците, шведите и датчаните не са във валутен борд и тяхната валута не е обвързана за еврото, което им дава повече финансова свобода. Обаче пък ако нашия лев не беше вързан за еврото щяхме да фалираме!

185

Анонимен

преди 3 месеца

фъргов,не хвърчи в облаците с парите от нпо-то

184

Анонимен

преди 3 месеца

Европейската икономика си заминава с огомни крачки, ние там ще се набутаме.

183

Фъргов

преди 3 месеца

Влизането на Загреб в Еврозоната е добавило само 0.2 % към инфлацията в страната, а реалните доходи на хърватците са се увеличили с 5.7%!

182

Фъргов

преди 3 месеца

Еврото не е повлияло на цените на стоките в Хърватия, а жизненият стандарт на гражданите се е повишил.

181

В Хърватия

преди 3 месеца

В Хърватия приеха тази година еврото и казват: Приемането на еврото вдигна не цените, а доходите!!!

180

Анонимен

преди 3 месеца

цял километър лъжи- тоя ла9йн9ар защо не отиде тия да ги риказва на чехите унгарците поляците шведите и датчаните- ще го изритат като кир0лив фес- аоми се плюнчи преид българите- това все стабилни държави с разумен народ дето никога нямя да се оставят на общата касичка на американската колония европа

179

Анонимен

преди 3 месеца

С еврото влизаме в батака да плащаме лихвените проценти по неизгодни заеми на фалирали Гърция ,Италия , бъдеща Германия... Еврото няма да ни подобри икономиката просто ще я приравни. Няма магическа валута която чудодейно да ни увеличи жизненият стандарт, това става с политики вътре в икономиката на страните .Като ви направят пенсии и заплати в евро и комуналните уъслуги ще са в евро (това въобще не значи че ще са евтини).Освен това повечето българи живеят в 60 годишни собствени жилища , те са рискови от срутване , течове данъците им ще са по високи в евро!

178

Еврото

преди 3 месеца

Зад еврото седи европейската икономика. А зад лева стои Еврото!