132

Тодор до 149

преди 2 месеца

Може и 200 дела да има,но има и нещо друго,което е много важно- презумпция за невиновност.С други думи,трябват влезли в сила присъди,за да влияят делата на изборите.Няма ли влезли в сила присъди,нищо няма.Така е в САЩ,за разлика от РБ-то!!!

131

Мен

преди 2 месеца

Хахахаха...

130

Анонимен

преди 2 месеца

Личи си!

129

Анонимен

преди 2 месеца

Докара страната си до просешка тояга и пълен хаос, ама другият бил политически негоден? Леле, тоя няма никакъв срам. Изкара 40% от мандата си на почивка и с политиките си съсипа всичко, *** Тръмп бил негоден.

128

Shark

преди 2 месеца

Като му гледам опулената и озъбена физиономия ми става веднага ясно кой е психически негоден.

127

Колчо Слепеца

преди 2 месеца

Хората не са слепи и виждат много ясно какво беше при управлението на Тръмп и какво е сега при байДън. Дори само това че при Тръмп нелегалната емиграция беше до 400 хил мигранти годишно а при байДън е 2,3 мил. по миналата година и 2,7 мил миналата година е достатъчно. НюЙорк е на път да се разбунтува че беше обявен за град-убежище за мигранти а Тексас изгониха федералните и разчитат на своите рейнджъри. А МИЛИАРДИТЕ дето вмсто да отидат за подобряване живота на хората ги дадоха на Укропитеците?

126

Психиатър

преди 2 месеца

Ха-ха-ха.

125

Губещ

преди 2 месеца

Писна ми!...........Замислям да си обявя война за да я спечеля!

124

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

" казаха в слушалката на устройството, което мисли , вместо мен".Трагедията на бай GUN идва, когато трябва да се оттегли от сцената и се здрависва с несъществуващи хора. Не е смешно, трагично е.

123

Анонимен

преди 2 месеца

САМО ТРЪМП !!!

122

Анонимен

преди 2 месеца

ама верно ли бре

121

Анонимен

преди 2 месеца

Бай Дъно пети ден се чуди какво ли може да означава това, дето е прочел. Кой ли е тоя "единият"? Сигурно Нео. Нео е единственият. Фродо го носеше отвреме на време, Сам го пробва само веднъж. Щом е единствен, значи е сам. Като Гонзо. Сам не може да чете, поне няма Перука. Без Перука не мога да чета, значи. Не ми махвайте перуката, че идат избори и трябва да симулирвам психиатрично едва ли не здраве. Сетих се! Единият е Ам-гъл! Май Прешъс!

120

Бедата!

преди 2 месеца

Бедата на Тръмп не е в това, че може да има психически проблеми или влошена памет, а това, че текат 4 дела срещу него и се водят 92 следствия за нарушения на законите. Абсурдно е да се предполага, че заради тези причини Тръм ще бъде допуснат до участие в президентските избори.

119

Анонимен

преди 2 месеца

Помниш ли какво каза преди 2 минути,, а? Леко да не се спънеш. ЛЕКООООООООООООО

118

Имат ли избор в САЩ?

преди 2 месеца

С какво са по-добри манипулираните избори в САЩ, в които само две партии имат пълен контрол върху това кой може да се кандидатира, а се маргинализират гласовете на всички кандидати от трети партии, така че реално не може да се проведе интелигентен дебат по всички идеи, които американските граждани искат да бъдат обсъдени. Тъжното е, че повечето американци са били накарани да вярват, че двупартийната система е блестящият пример за демокрация в света.

117

Чешки генерал каза

преди 2 месеца

"Оръжията и войниците печелят битки, но индустрията и логистиката печелят войни. Това е всичко. Въпросът е какво наричаме военна и какво невоенна победа. За двете години на този въоръжен конфликт Русия увеличи производителността на своя военно-промишлен комплекс 15 пъти. Ние, разбира се, не сме способни на това", каза бившият началник на военното разузнаване на Чехия генерал Петър Пелз.

116

Къде има жертви

преди 2 месеца

По време на специалната операция на САЩ в Ирак и Сирия за жертви изобщо не се говореше. По-точно, според западната пропаганда жертви сред мирното население имаше само в Алепо, който беше превзет от правителствената армия с подкрепата на руски части. А в Ракка, която беше срината до основи с американски бомбардировки жертвите някак си бяха изчезнали. И в Украйна е същото. Украинската армия обстрелва жилищни квартали в Донбас далеч от фронтовата линия, а жертви сред населението няма.

115

Кой печели и кой не

преди 2 месеца

Може САЩ да са дали 75 милиарда долара помощ на Украйна но като че ли по-голямата част от тях са останали във военнопромишленият комплекс на САЩ. Докато европейските държави доставят своето оръжие на Украйна, а след това купуват ново оръжие откъде? Пак от САЩ.

114

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Що, бе Баба (131)? путин по ли е добре с това, което ти и подобните ти мислите, че у другия липсва или е увредено? Дали е така? Единият е убивал и продължава. Другият - не. Това натежава особено много в негова полза (на другия).

113

Ха

преди 2 месеца

Иска ли питане?!