175

Анонимен

преди 3 месеца

177 Такаа, шо стаа ве копейки? Разбрахте ли кво стана на ФАКъп? От чемпиъншип спечелиха срещу отбор от висшата лига. Това ми донесе към 900 лв само днеска без да съм на работа. Ваште баби взеха ли пенсии да имате да си платите нета и планета? Кво общо има, че няква тинява област в мордор имали знаме на базата на самарското и вие нац предатели и роби веете руското знаме на нац ни празник за един сандвич и ония пияници що не веят нашите знамена на техния нац празник като сте имали обща история ве

174

Анонимен

преди 3 месеца

175 за една вечер имаше частна армия - няма частна армия. Путин щракна с пръсти и който се цепи му го нацепи.

173

Анонимен

преди 3 месеца

Както виждам още си тук, а не на фа къп, наркоман многоников смешен. Та след като рабра че Самарска област има базиран на самарското знаме флаг, реши да дрискаш за разпад? Не ти мина опорката за другите знамена че не се смятали в Русия, самарското знаме е български боен флаг. Руското знаме не само се вее, но и трябва да се вее винаги на Шипка защото Русия е била там и това е част от нейната история рамо до рамо с нашата. Не и с твоята , ти rambal alabala не си българин.

172

Анонимен

преди 3 месеца

...най- голямо и активно е Сибирското съединение на Руската съпротива!

171

РУСИЯ СЕ СЪБУЖДА!!!!

преди 3 месеца

Вече 3- руски военни съединения от Руската съпротива , воюват на страната на Украйна , за освобождението но Русия от диктатурата на Путин , руския фашизъм и ще се увеличават още....!...Войната става " "освободителна" за самите руснаци!

170

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Разпадът на рф (разпадащата се федерация) е в ход.

169

Анонимен

преди 3 месеца

172 те разбраха, и една голяма част отидоха в Русия. Други не могат да избягат, трети се надяваха властите в Русия бързо да ги прибере под руска юрисдикция, обаче на Путин партията е от части либерална и там до минските не признаваха днр и лнр, трябваше с 300 зора руският народ да накара властта да започне операцията. Сега с още 300 трябва да накара властта да вземе цялата територия, а не да либералничи и да цитира разни поети и да чака ООН и разни такива.

168

Анонимен

преди 3 месеца

2 години украинските руснаци, как не разбраха, че Путин идва да ги освобождава!?

167

Анонимен

преди 3 месеца

Колко ли азовци и кракени ще станат на кокс и нефтопрудукти днеска и утре?

166

Анонимен

преди 3 месеца

165 от над 140 години се почита и празнува точно така. Дойде ти и почна - вие нямате обща история с Русия и подобни опорки. Реално руската държава трябва да те пусне за издирване за опити за преиначаване и на нейната история.

165

Анонимен

преди 3 месеца

Мисирките, крайна дронове няма, това са на терористичните похвати на джонитата

164

Анонимен

преди 3 месеца

165 никой няма да те пусне да излезеш от сайта. А си излязъл , а още един регион в малорусия е с руски паспорти.

163

Чичо сам

преди 3 месеца

А ти центаджиьо ще си купиш ли лада произведена от ламарина абрамс

162

Анонимен

преди 3 месеца

163 Не ми излизайте с плоските ви опорки за Самарското знаме. Ако вас копейките могат да ви лъжат, че веете на нац ни празник Самарското знаме та да може главната Копейка да вземе парите от мурофеевна и да си купи още една къща, отново с евраци и отново в ЕС, то нормалните хора не можете. Да ви открехна, другия път да знаете, че Самарското знаме има кръст по средата и цветовете са му червено, бяло, синьо. Айде, че отивам да гледам ФА Къп не ми се занимава да ви ограмотявам още копейките.

161

Лада 2109

преди 3 месеца

Навремето Москвич 407 се правеше от немски каски . Сега ладите от ламарина абрамс.

160

Анонимен

преди 3 месеца

157 Знамето е рисувано от много художници, като най-известните картини са Самарското знаме на Ярослав Вешин (1911) и Връчването на Самарското знаме на Българското опълчение в Плоещ на Николай Дмитриев-Оренбургски.Днешното знаме на Самарска област в Русия, прието в 1998 г., е базирано на Самарското знаме.Паметник на Самарското знаме е издигнат край Стара Загора в Мемориален комплекс Бранителите на Стара Загора 1877 г.

159

Мда

преди 3 месеца

Зельо ще го влачат като кадафи май

158

Хе Хееее

преди 3 месеца

Руzzките фа..ши..сти скоро ще останат без рафинерии.

157

Анонимен

преди 3 месеца

Ами като си изгубиха държавицата си, ще им остане само "славата", пък била тя и "вечна"..

156

Мда

преди 3 месеца

Даже и цру то отписали вече покрайна чета в дойчето