487

Димби Провадия

преди 2 месеца

ВЕЧЕ НИЩО НЯМА СМИСЪЛ В БЪЛГАРИЯ ! Терминал 1 ............

486

Анонимен

преди 2 месеца

Храните го ... , големи сте ербапи като знаете че не може да чете човека :)

485

Живи

преди 2 месеца

Ами то български футбол така и така отдавна няма, Гонзо няма да има и чак толкова работаКато го слушах как говори

484

Анонимен

преди 2 месеца

Да вземе за помощник Начо от Лясковец, едно че са и двамата с 8 клас а са далечни брачеди

483

Анонимен

преди 2 месеца

Мачкай Гонзи!

482

Анонимен

преди 2 месеца

Някакъв си , сравнява Гонзо с ПП!?!?! Първо , Гонзо е висш интелект. Какво се оплаквате, на власт са пак близки до мутрите. Бойко ще извади парите и ще даде за футбола и т.н. и т.н. Общо взето, силно посредствените,(у нас) надделяха над хората които имат по-модерно мислене за футбола.

481

Анонимен

преди 2 месеца

И все пак Бербо и екипът му бяха по-добрият вариант.

480

Анонимен

преди 2 месеца

не е 'победил' хаха и заглавието е в кофата като ситуацията

479

az

преди 2 месеца

До Eдин Българин питаИма един Бербатов, който е завършил математика в Софийския университет. Но не е Димитър, а негов племенник.

478

Стиви

преди 2 месеца

Да се стигне дотук е виновна държавата!Започва те ги с проверки,всички клубове-разходи,приходи,заплати,покупки на футболисти,тото.....всичко подред на номерата.Които не отговаря на закона моментално отнемане на лиценза!

477

Анонимен

преди 2 месеца

Аз за последно ходих на мач през 1993 г. Още тогава разбрах , че мутрите навлизат ударно във футбола. От тогава съм изхарчил немалко хилядарки за концерти у нас и в чужбина. Вчера си купих билет за концерта на Джудас Прийст. Безсмислено е да се харчат пари за български футбол, камо ли да водите децата си по стадионите. Дори вече не знам колко на брой станаха титлите на раковото образувание във футбола наречено Лудогорец?! Ай сега е Гонзо отгоре?!!! Да се смееш или да плачеш?

476

Eдин Българин пита

преди 2 месеца

Вярно ли е, че Бербатов е бил отличен ученик и завършил средното си образование със златен медал? Коя е гимназията?

475

Нане Вутов

преди 2 месеца

Преди години запалянковците пълнеха по цели влакови композиции за да идат на мач. После започнаха залозите, черното тото и договорките. Аз след Батето не ходя на мач. Предпочитам театър и балет. Там всичко се знае отнапред, никой не прави залози дали Отело ще удуши Дездемона и дали Хамлет ще оноди най-после Офелия. А и краката на балерините са много по-хубави от тези на Гонзо и целия му изпълком.

474

Щирлиц

преди 2 месеца

Ъ-ъ-ъ-ъ....ами-и-и-и....вече си имаме нов фудбалер за шеф на онова,което остана от фудбалерството.Честито.

473

По-по-тъп

преди 2 месеца

Най-доброто за кукловодите в България. Ясно е кой е Гонзо. Още една причина да се смени властта в България и ДПС да изчезне.

472

Еквивалент

преди 2 месеца

Гонзо във футболът е нещо, като Пеевски в ДПС и Киро в политиката. Разбирате ме, нали?

471

ttt

преди 2 месеца

Така наречените футболни делегати си избраха себеподобен.Бербатов, Стилян и Мартин им дойдоха твърде цивилизовани и си взеха Гонзо/***.Той няма да им развали рахатлъка, няма да им пречи да уреждат мачове.Гонзо в УЕФА и ФИФА ще го гледат като е като Боко и Бареков в Европейските структури.

470

Анонимен

преди 2 месеца

Бг футбола умря окончателно

469

Анонимен

преди 2 месеца

>>> Та се роди черно виетнамче момиченце и се чудеше горкото къде да се дене.... Ни при Българите - бели.... Виетнамците и те не го искат - черно като въглен. В африка и там не го искат - много дребничко с дръпнати ушенца... Та това е Ташко с природата шеги не се правят....

468

Анонимен

преди 2 месеца

Да опиша какво се случи на една от петилетките по времето на социализма на Бай Тошо. На четвърти километър Виетнамците дето ги докараха у нас по комсомолски и партийни линии се бяха събрали на един балкон и от там крещяха към един неeеггър "Ти си лош... Ти си лош..." Ние Българите с недоумение гледахме какво става... А той африканеца му с африканец да вземе да заклещи младото дуyупе на една от виетнамките на един клон и там да го осемелява....>>>