35

Анонимен

преди 3 месеца

Бетери за окраина.

34

82-ОМБР

преди 3 месеца

Айй...Ай-ай! Тоя "тагаренко" другари,много лош!? Само ви ходи по менталното здраве! Пратил пича 122 мм. самоходна артилерия(гвоздика) и БРДМ-2! Лош-лош,ама ШЕФ! Или с други думи:"голямия тагаренко другари,ви нахрани с малкия тагаренко"-хапвайте-хапвайте,и не ломотете с пълни усти,моля!!!

33

АнонимеН

преди 3 месеца

ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА СЕ ОБЯВИ, ЧЕ ДЖО БАЙДЪН Е ПРЕИЗБРАН КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ И ЩЕ ПРОВЕРИМ ТЕОРИЯТА ТОЧНО КАК РЕЖИМА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ОСТАНЕ :D

32

82-ОМБР

преди 3 месеца

К'о стана бря пропутинифашистици!? Бабите в раша тичкат с ранички на гърба,и бухчи в двете раце,айй...Ай-аййй! Къде е царя да помага!? Ай...-ай-ай! Добре го измислиха в САЩ. Ние,вика ще дадем квото требе,но на заем,а гарант ще са ни замразените руски парички,който са на сигорно и топло в наште банки! Айй...ай-ай-ай! А бъдещия,(вероятно) стопанин на Белия дом суфлира,ако не успеят украйнците няма да връщат! Стана ми симпатичен тоя Доналд,а на вас другари(неможе да отречете),е симпатичен одавна.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Тагарев дърто магаре :)))

30

ДО ПУТИНИСТИТЕ ЛЪЖЦИ

преди 3 месеца

ВСИЧКИ НАПРАВЕНИ РАЗХОДИ ДАРЕНИЯ НА ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА НИ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ КАТО ПАРИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ФОНД ЗА МИР! ДА НЕ ВИ ЛЪЖЕ НЯКОЙ , ЧЕ ЗА УКРАЙНА ДАВАМЕ ПЪК НИЩО НЕ ПОЛУЧАВАМЕ!

29

H2

преди 3 месеца

Проклетници утре ако стане наводнение какво правим??

28

АнонимеН

преди 3 месеца

МНОГО ТУК ОЩЕ НЕ ГО СХВАЩАТ НО ВОЙНАТА ПРАКТИЧЕСКИ ПРИКЛЮЧВА В МИГА В КОЙТО СЕ ОБЯВИ КОЙ ЩЕ Е НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ!!! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НОВИНИ ДО ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ СА МАЛОВАЖНИ. ДОРИ ЗАЕС ДА БЪДЕ ВЗРИВЕН ДО ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ ,ПАК НОВИНАТА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДИТЕЛЯ!

27

факти

преди 3 месеца

"Голяма част от българите не могат да си купуват въобще лекарства"

26

Анонимен

преди 3 месеца

Не само подаравят нещо, което принадлежи на всички ни без да ни питат. А и плащат отгоре за това. И харизват и танкове, които ще изкарат "дефектни" и накрая се награждават, че са ни ощетили за милиони!!! И са ни оголили тотално откъм техника и всичко! ПРЕДАТЕЛИИИИ!!! СЪД И ЗАТВОР ТРЯБВАТ, не медали!!!

25

Анонимен

преди 3 месеца

Върни си ни Гвоздиките и МТЛБ-тата измaмник! Няма решение да ги подаряваме.

24

Бах ти

преди 3 месеца

управниците.. За болниците - нула, а тук и подаряваш, и го доставяш безплатно! Див комунизъм ги тресе! А комунизъмът си бил отишъл!?

23

Анонимен

преди 3 месеца

Сега къде е прокуратурата, като парламентът не е решавал да се пращат танкове?

22

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко е било фарс, не е провалено изпращането, така е било замислено! Танковете са купувани с парите на народа, сега награждават чиновниците???? Сега складовете са празни, с чии пари ще купуват нови оръжия? Пак с парите на народа

21

Анонимен

преди 3 месеца

Престъпник, Бойко издаде, че са пратили танкове. През цялото време са ни лъгали, бетеерите са били камуфлаж за танковете, лъгаха нарочно, че няма пари да ги транспортират, това ако е държава

20

Анонимен

преди 3 месеца

A зa чepтeжитe, koи ca нarpageнитe? Bce nak, зa милиapgи cтaвa въnpoc...

19

До Браво Тагаренко

преди 3 месеца

Няма да е в НАТО. Нивото му е като за Атлантическия клуб, при Паси и Поптодорова.

18

Браво Тагаренко

преди 3 месеца

Топъл Пост те чака в НАТО!

17

Сарказъм Радомирски

преди 3 месеца

Коверен е Тагаренко. Награди заместниците, които (по негови думи) му проваляха изпращането. И когато дойде новия народен съд за военнопестъпници, няма да изгори сам. Има за какво да го харесва Мертен, не се само заради нежната бяла кожа...

16

Аз

преди 3 месеца

Щом не ги е срам - да си носят медалите!